![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Emty petrecere placuta alaturi de iubitul tau si...parafrazand o zicere celebra - Azi sa va fie mai bine decat ieri si maine mai bine decat azi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu astazi am avut un mic dejun conform dar mai tarziu, de nervi, m-am scapat la biscuiti pe care i-am supt , ca eu nu pot sa mestec. M-am mai chinuit si cu o salata de varza, pe care am rontait-o cu dintii din fata. Asa ca azi s-a ruinat Montiul meu.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Kari, saru-mina de observatie! Nu e conform, are faina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Astazi, am mai papat : G: prune deshidratate, 2 mandarine P: piept de pui la cuptor cu rosii si brinza C: un pate Inedit, rosii, niste brinza Almette. Doctore, fii-mea e in cls a XI-a abia, in sept face 18 ani. E mare fana a obiectului'economie', dar e f buna si la mate, la limbi.So, inca nu s-a hatarit ce va urma. Veste buna: a cistigat o bursa Leonardo, asa ca pe 6 iulie pleaca ptr 3 sapt la Firenze, Italia. Dupa bursa asta, care are ca tema managementu, astept noi concluzii... Va pup cu drag, sanatate si veselie, va doresc! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stoinici, ce frumos ca se duce la Firenze. Am auzit ca-i un oras cu o arhitectura remarcabila.
Empty, sa traiti si sa infloriti impreuna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Of, ce greutate frumoasa ai. Felicitari! Eu inca nu reusesc sa scad sub 64, nu vrea nici de-al naiba cantarul, chit ca-mi arata 64,0...tot 64 e. Alinice, ti-a trecut durerea de 'picere'? Meniul de ieri (c-am uitat sa-l pun, ca doar nu credeati ca m-am tinut de prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ): D: iaurt cu fulgi P: piept de pui la gratar, legume congelate si salata bulgareasca fara branza G: alune C: 4 mandarine Azi: D: un mar, dupa iaurt cu fulgi P: pulpa de pui la cuptor cu busuioc cu salata greceasca fara branza (am pus in ea dressing de iaurt cu castravete ras) G: alune C: capsuni A...si-am uitat sa spun de abaterea de la pranz: o ciocolatica mica Kinder, cat o bomboana Merci. Am avut o zi mai grea la serviciu, asa c-am necesitat intariri. This post has been edited by roxanica10: May 13 2008, 10:11 PM |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca "manageru'", stoina dear!!! Eu aveam impresia ca-i de varsta lui fiu-meu si termina acum liceul...hmmm...scleroza mea e in floare. Asta da vacanta de vara, la Firenze...vreau si eu!!!! Bre, asta nu-i Florenta, pe limba lui Creanga?!
Eu am papat tofu, rosie, ceapa verde, un ou ochi si 3 carnaciori de bere...foame mare!!! Desert alune caju...fuse dragoste la prima vedere!!! Voi ati mai mancat? La mine fuse desvirginare curata. Somn usor! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neataaaaa!
Alinica si roxanica sar-mana de urari...petrecareala mea fuse cu bip din toate punctele de vedere...macar la cantar nu se vazu nimic...ma mir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) roxanica,ai slabit tu atata,nu tre` sa iti mai faci probleme...acu probabil esti iar in faza de platou...si noroc ca sarbatorile sunt departe...Craciunu` sau Pastele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) asa ca ai timp berechet...desi acu apar nuntile...cu bunataturile aferente din meniuri... gloriana,insanatosire grabnica... Revin mai tarziu cu meniul.Pupici |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ieri am zbarcit-o cu doua abateri dupa 6 seara, motiv pentru care o sa fiu mai cuminte decat papa azi! Nu mi-am facut planul, vad pe parcurs ce si cum o sa pap.
Deocamdata bifez: mar si cafea cu lapte |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma omor dupa alunele caju. Mie imi plac fisticul si alunele alea clasice, pe care le stiam din Romania, de copil. Imi plac si migdalele, mai ales prajite, cu sare.
Aseara n-am mai mancat pui cu curry, pana a fost gata mi-a trecut pofta de mancare, ca am baut un pahar de chefir si am mancat niste capsuni. A, si am mancat si o ramasita de ciorba de pui. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cam aiurea cina mea. Meniul plan pe azi: D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - salata de avocado C - tofu spread cu legume. This post has been edited by pescarush: May 14 2008, 01:28 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi m-am echipat cu pantofi comozi si nu am avut probleme cu picerele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD fulgi de orz+secara+ovaz si iaurt degresat;cafea cu lapte degresat G arahide(alte fructe erau vechi) P merluciu la cuptor cu legume si salata de varza C fructe Aseara ne-a apucat foamea dupa 3 ore de la cina din fructe si am inghitit o bucata de peste marinat...Sper ca azi sa nu se repete faza ,ca dimineata cantarul era intepenit la aceeasi greutate! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Voi cum va motivati in astfel de momente ,ca eu sunt tristuta rau... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 3-December 06 Member No.: 786 ![]() |
Buna Fetelor
1 Am revenit si eu, in sfarsit, ( sotul mi-a confiscat laptopul). Dimineata am halit lapte cu cereale ( desi eu pot manca orice dimineata, sechele de la un bunic militar, dar mi-a prins bine). Apoi , un mar, la 3 ore. La pranz am papat painite din soia si tarate cu 2 oua fierte, salata, si niste branza topita, si salata. Acu mananc niste varza calita cu putina scarita afumata. Maine n-am idee ce mananc, vad eu, poate ma inspir. Va pup! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:21 PM |
|