IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Alinice
post May 13 2008, 06:54 PM
Post #821

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Emty petrecere placuta alaturi de iubitul tau si...parafrazand o zicere celebra - Azi sa va fie mai bine decat ieri si maine mai bine decat azi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pentru (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 13 2008, 09:30 PM
Post #822

Musafir

Eu astazi am avut un mic dejun conform dar mai tarziu, de nervi, m-am scapat la biscuiti pe care i-am supt , ca eu nu pot sa mestec. M-am mai chinuit si cu o salata de varza, pe care am rontait-o cu dintii din fata. Asa ca azi s-a ruinat Montiul meu.

+Quote Post
stoina
post May 13 2008, 09:57 PM
Post #823

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Kari, saru-mina de observatie! Nu e conform, are faina (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Astazi, am mai papat :
G: prune deshidratate, 2 mandarine
P: piept de pui la cuptor cu rosii si brinza
C: un pate Inedit, rosii, niste brinza Almette.

Doctore, fii-mea e in cls a XI-a abia, in sept face 18 ani. E mare fana a obiectului'economie', dar e f buna si la mate, la limbi.So, inca nu s-a hatarit ce va urma. Veste buna: a cistigat o bursa Leonardo, asa ca pe 6 iulie pleaca ptr 3 sapt la Firenze, Italia. Dupa bursa asta, care are ca tema managementu, astept noi concluzii...
Va pup cu drag, sanatate si veselie, va doresc!

+Quote Post
roxanica10
post May 13 2008, 10:09 PM
Post #824

Musafir

Stoinici, ce frumos ca se duce la Firenze. Am auzit ca-i un oras cu o arhitectura remarcabila.
Empty, sa traiti si sa infloriti impreuna. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Of, ce greutate frumoasa ai. Felicitari! Eu inca nu reusesc sa scad sub 64, nu vrea nici de-al naiba cantarul, chit ca-mi arata 64,0...tot 64 e.
Alinice, ti-a trecut durerea de 'picere'?
Meniul de ieri (c-am uitat sa-l pun, ca doar nu credeati ca m-am tinut de prostii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ):
D: iaurt cu fulgi
P: piept de pui la gratar, legume congelate si salata bulgareasca fara branza
G: alune
C: 4 mandarine
Azi:
D: un mar, dupa iaurt cu fulgi
P: pulpa de pui la cuptor cu busuioc cu salata greceasca fara branza (am pus in ea dressing de iaurt cu castravete ras)
G: alune
C: capsuni
A...si-am uitat sa spun de abaterea de la pranz: o ciocolatica mica Kinder, cat o bomboana Merci. Am avut o zi mai grea la serviciu, asa c-am necesitat intariri.

This post has been edited by roxanica10: May 13 2008, 10:11 PM

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2008, 10:44 PM
Post #825

Musafir

Sa-ti traiasca "manageru'", stoina dear!!! Eu aveam impresia ca-i de varsta lui fiu-meu si termina acum liceul...hmmm...scleroza mea e in floare. Asta da vacanta de vara, la Firenze...vreau si eu!!!! Bre, asta nu-i Florenta, pe limba lui Creanga?!
Eu am papat tofu, rosie, ceapa verde, un ou ochi si 3 carnaciori de bere...foame mare!!! Desert alune caju...fuse dragoste la prima vedere!!! Voi ati mai mancat? La mine fuse desvirginare curata.
Somn usor!

+Quote Post
ToothFairy
post May 14 2008, 07:05 AM
Post #826

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neataaaaa!
Alinica si roxanica sar-mana de urari...petrecareala mea fuse cu bip din toate punctele de vedere...macar la cantar nu se vazu nimic...ma mir (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
roxanica,ai slabit tu atata,nu tre` sa iti mai faci probleme...acu probabil esti iar in faza de platou...si noroc ca sarbatorile sunt departe...Craciunu` sau Pastele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) asa ca ai timp berechet...desi acu apar nuntile...cu bunataturile aferente din meniuri...
gloriana,insanatosire grabnica...
Revin mai tarziu cu meniul.Pupici

+Quote Post
Fanny
post May 14 2008, 07:59 AM
Post #827

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ieri am zbarcit-o cu doua abateri dupa 6 seara, motiv pentru care o sa fiu mai cuminte decat papa azi! Nu mi-am facut planul, vad pe parcurs ce si cum o sa pap.
Deocamdata bifez: mar si cafea cu lapte

+Quote Post
pescarush
post May 14 2008, 01:27 PM
Post #828

Musafir

Eu nu ma omor dupa alunele caju. Mie imi plac fisticul si alunele alea clasice, pe care le stiam din Romania, de copil. Imi plac si migdalele, mai ales prajite, cu sare.
Aseara n-am mai mancat pui cu curry, pana a fost gata mi-a trecut pofta de mancare, ca am baut un pahar de chefir si am mancat niste capsuni. A, si am mancat si o ramasita de ciorba de pui. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cam aiurea cina mea.
Meniul plan pe azi:

D - cereale cu lapte
ora 11 - un mar
P - salata de avocado
C - tofu spread cu legume.

This post has been edited by pescarush: May 14 2008, 01:28 PM

+Quote Post
Alinice
post May 14 2008, 02:29 PM
Post #829

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi m-am echipat cu pantofi comozi si nu am avut probleme cu picerele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD fulgi de orz+secara+ovaz si iaurt degresat;cafea cu lapte degresat
G arahide(alte fructe erau vechi)
P merluciu la cuptor cu legume si salata de varza
C fructe
Aseara ne-a apucat foamea dupa 3 ore de la cina din fructe si am inghitit o bucata de peste marinat...Sper ca azi sa nu se repete faza ,ca dimineata cantarul era intepenit la aceeasi greutate! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Voi cum va motivati in astfel de momente ,ca eu sunt tristuta rau... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
cecilia1416
post May 14 2008, 06:15 PM
Post #830

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 786

Buna Fetelor
1 Am revenit si eu, in sfarsit, ( sotul mi-a confiscat laptopul). Dimineata am halit lapte cu cereale ( desi eu pot manca orice dimineata, sechele de la un bunic militar, dar mi-a prins bine). Apoi , un mar, la 3 ore. La pranz am papat painite din soia si tarate cu 2 oua fierte, salata, si niste branza topita, si salata. Acu mananc niste varza calita cu putina scarita afumata. Maine n-am idee ce mananc, vad eu, poate ma inspir. Va pup!

+Quote Post

413 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 06:21 PM