IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post May 14 2008, 08:28 PM
Post #831

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

azi papa conform:
MD - mar,dupa 30 min lapte cu fulgi ovaz
G - un mar,un pumn mic de-al meu de alune
P - o inventie de-a mea f buna:dovlecei rasi,telemea de vaca,(morcovi,ardei capia,ceapa-calite),masline,ciuperci fierbe amestecate toate cu un ou si cu faina de naut si date la cuptor...a fost foaaaarte bun....un fel de chec-aperitiv...numa` ca nu am batut nici un albus...yummy...si cu 2 rosii mici...in loc de salata...
C si G - 2 portocale,un mar
Mie-mi plac alunele caju...adica nu difera f mult de cele normale,da`-s bune,daca tot s-a dezbatut subiectu`...
O seara placuta!
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 14 2008, 09:21 PM
Post #832

Musafir

Buna, fetele,
Azi m-am chinuit dar am mancat conform.
D: iaurt cu fulgi , o cafea
P: mancare de linte cu salata de varza
S: un mar.
Am mancat cam putin dar ganditi-va ca marul l-am mancat intr-o jumatate de ora, ca am savurat fiecare bucatica a lui fara voia mea.

+Quote Post
lorelay
post May 14 2008, 09:29 PM
Post #833

Musafir

QUOTE(gloriana @ May 14 2008, 10:21 PM) *
Buna, fetele,
Azi m-am chinuit dar am mancat conform.
D: iaurt cu fulgi , o cafea
P: mancare de linte cu salata de varza
S: un mar.
Am mancat cam putin dar ganditi-va ca marul l-am mancat intr-o jumatate de ora, ca am savurat fiecare bucatica a lui fara voia mea.

Nu ti se parea ca mananci paie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 14 2008, 09:52 PM
Post #834

Musafir

Salutare!
Pic de somn, asa ca voi afisa meniul imediat:
d - mere cu fulgi ovaz, cafea black
p - piept de pui gratar, dovlecei gratinati
s - mar; spanac cu tofu, ceapa verde si rosie
acum/ 10:30 - 10:51 - o inghetata Tonitto de ciocolata...bunaaaaaa rau!!!
Somn usor!

+Quote Post
stoina
post May 14 2008, 10:57 PM
Post #835

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Eu am mai scris azi un mesaj, desi vad ca nu-i ....

Dotoresa, saru-mina, sa ne traiasca odoarele si sa avem bucurii ! Copila mea e intr-a XI-a,abia...Da' e bine, eu as tine-o linga mine tot inainte...:)Firenze e Florenta, da.E prima vacanta cistigata de ea pe proprii muschi...Acolo au cursuri, practica intr-o banca, seara distractii in campus, plus interactiunea cu popoarele lumii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Suna bine, 'om vedea cum o fi!

MD: iaurt 0,1% cu wasa 21%, cafea cu 0,1% lapte
P:pulpa de pui cu mix de legume la cuptor
C: 2 mere rase + scortisoara.

Eu sint tare happy, desi n-am dat de baut ptr implinirea a 15 kg pierdute (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .Ideea e ca, in ultimile luni, a inceput sa se vada din ce in ce mai bine si ce bucurie cind lumea imi spune: ai mai slabit, nu?Am ca target inca 10 kg.Acum mi se par putine, dar lupta e grea, acum, cind ritmul de slabire e din ce in ce mai lent..
Kalua, mi-am cumparat un concentrat de suc de rodii, pe care-l pap cu brinza 0,1%, ca desert si e bun de bun.Il poti aviza? Ingrediente: sirop din pasta de rodii naturala-concentrat, sare 2,5%.

Astazi am descoperit un magazin care vinde fainuri integrale de toate felurile, condimente, oteturi, uleiuri, linte romaneasca, naut, soia, etc. Cine e interesat, pot informa.

+Quote Post
roxanica10
post May 14 2008, 11:11 PM
Post #836

Musafir

Doftoreaso, pai n-ai domne botezul sambata? Vad c-ai inceput sa baxezi bine seara...nu te lasi deloc.
Alinice, ai inceput sa te cantaresti zilnic? In momentele de stagnare iti trebuie multa ambitie si determinare. Si nu mai baga asa in seama greutatea.

Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: saramura de peste cu salata de ton; desert: alune si smochine deshidratate
C: capsuni.

+Quote Post
dr_wise
post May 15 2008, 07:25 AM
Post #837

Musafir

Mai, imi era o pofta cumplita de inghetata de cioco de la Tonitto!!!
Am cumparat-o sambata sau duminica, nu mai tin minte, dar aseara mi s-a pus pata pe ea.
Astazi si maine mi-am luat 2 zile de concediu, sa ma pregatesc in liniste pt eveniment, asa ca voi manca bine la pranz, iar seara ceva usor/ fructe. Plus ca vreau sa ajung si la sala zilele astea, cate 2 ore zilnic, sa-mi pregatesc conditia fizica pt dans. Ihaaaaaaa!!!! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
In dimineata asta mi-am pregatit un iaurt mic Milli cu capsuni aduse de la tara....ROMANESTI si ECOLOGICE!!!!
Va pup!

+Quote Post
stoina
post May 15 2008, 08:57 AM
Post #838

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Si eu, si eu iubesc capsunile romanesti! Va povesteam eu de capsunile de la Mega Image...mari, tot usor diforme, deci clar soiul asta din afara(soiul romanesc get-beget e mai mic si -s mai armonioase ca forma) Dar chiar asa, soiul asta european (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) crescut la noi, e o bunatate.De-abia astept sa ajung la Bucharest...dau iama in Mega Image...

MD: bre, m-am trezit ca dupa foamete, asa ca am papat : un ou-ochi cu olecutza de brinza topita pe el+ rosii, apoi o painica cu niste Almette+rosie.

+Quote Post
pescarush
post May 15 2008, 01:35 PM
Post #839

Musafir

noi mergem aici la cules de capsuni cand se deschide sezonul. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) alea sunt ca si cele din Romania, cred ca fac si un pic de gem conform anul asta. am mai facut acum 2 ani, a iesit yummy.
meniul meu pe azi:
D - crackers de ovaz cu gem de visine, un ceai verde
ora 11 - un mar
P - 2 crenwursti cu mustar Dijon si salata de castraveti
C - ficatei la cuptor cu linte rosie si salata.

+Quote Post
izabelutza
post May 15 2008, 06:58 PM
Post #840

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Bineinteles ca ieri n-am mai ajuns la calc!
Ieri
md- Finn Crisp cu branza de vaci si rosii
p- un fel de ghiveci de legume cu ce am avut prin casa (dovlecei, ardei, rosii, mazare, ceapa) peste care am pus niste Feta
c-mere
Abatere vizibila la cantar: o portie de inghetata de struguri neconforma. Da' asa a fost de buna!
Azi
md- un ou ochi, sunca, rosii, ridichi
p- chestia aia care mi-a ramas de ieri de la pranz cu o pulpa de pui la cuptor
c- capsuni
Obs.- eu nu slabesc cu meniu glucidic dimineata si cu lipidic seara. Dar nu renunt la cerealele si taratele mele de dimineata, ca stiu ca-s bune pt organism.

+Quote Post

413 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:36 PM