IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post May 15 2008, 07:05 PM
Post #841

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

pesca,ce fain...papa o capsuna tzatza de capra sau cum se numeste,d-aia tuguiata si pt mineeee...o sa ma duc si eu acasica,eu am chiar in gradina mamucai capsunele...toata vara,fac poteca la capsuni,la cirese,prune...si mai tarziu la zmeura-rosie si alba..mmm...smochine...d-abia astept sa se faca toate cele in gradina...
roxanica,ce corect ai papat azi...esti pusa pe fapte mari!:)
De unde va luati voi Tonitto(am cautat la Kaufland,Metro,Billa,Real)?eu am gasit numa` Dieta sau cum s`o numi ...am mancat mai demult...cu cacao...si fructoza si nu m-am simtit prea bine..era ca si cum as fi mancat ceva cu Salmonella ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
azi papa destul de multa,da` conforma:
MD - fulgi cu ovaz cu lapte,like usually,o portocala
P - un iaurt Activia cu un corn negru (nu stu cat de conform,ca eram la scoala si mi-era foame),mai tarziu salata de cruditati
C - un cremvusti,iar salata,mai tarziu o portocala
Mi-a cam stat cremvustiul ala in gat...nu mai sunt obisnuita sa mananc mezeluri...
Sambata e ziua dragului meu...inclin spre un tort diplomat cu cacao (conform) ori un tiramisu (cu fructoza,piscoturi din comert)...sa vad...maine ma hotarasc...
Va puuuuuup

Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 15 2008, 08:40 PM
Post #842

Musafir

Salutare,
azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P:crenvursti cu salata de varza
S:mar, pe indelete. Am abia luni programare la dentist cand sper ca voi deveni si eu om normal.

+Quote Post
CyL
post May 15 2008, 08:50 PM
Post #843

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna fetelor.. sunt foarte pe graba zilele astea, abea apuc sa va citesc, din cauza asta nu am postat zilele trecute, dar am fost cuminte, chiar foarte cuminte. am papat totusi alune marti.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am zis ca fac pauza da.. nu aveam altceva la indemana si ma incerca rau foamea pe la facultate

azi,
MD: lapte 0.1 cu fulgi de ovaz si de grau+ un pic scortisoara
G: o portocala
P: carnita de pui dintr'o tocanita de ceapad'alu' mama, am inlaturat insa pielita (ce buna parea sa fieeee.....)+ o bucatica de branza, rosii+ castraveti
C:rosii+castraveti+maslinute o bucatica de piept de pui doar fiert

adaugam multa apa si ceai.

p.s. ce'mi spuneti de uleiul de porumb..? cat de recomandat este..?

multam fain, pupicei, all the best :*

+Quote Post
dr_wise
post May 15 2008, 09:33 PM
Post #844

Musafir

Inghetata Tonitto cumpar de la Carrefour. Este in 2 variante: de vanilie si de ciocolata, dar asta din urma e BETON!!!!
Astazi am umblat ca zapacita!!! Da' imi placu!
Meniu zilei:
d - 1 iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea black
p - mar, ficatei pui cu mujdei, salata de cruditati
s - mere, apoi salata, rosie, telemea de oaie maturata, 2 cuburi de Heidi 85% cacao....sa stiti ca n-am mancat mult, desi pare asa.

+Quote Post
ToothFairy
post May 15 2008, 09:54 PM
Post #845

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Atunci o sa astept cu nerabdare deschiderea Carrefour-ului in noiembrie si`n Sb...yuppy!!
apropo,nu prea e recomandata combinatia alune-portocale nu?

+Quote Post
roxanica10
post May 15 2008, 10:59 PM
Post #846

Musafir

Cyl, dupa mine, nu prea-i conform uleiul de porumb, deoarece porumbul in sine nu-i conform. Dar cel mai bine ne spune Kalua. Cat am fost la socrii, ei foloseau uleiul asta in loc de ulei de floarea-soarelui.
Doftoreaso, am uitat sa-mi spun si eu parerea de caju: mi se par un pic dulci, imi plac...dar sunt ultimele pe lista mea de aluna&co, in ordinea preferentei.
Empty, pai cum sa nu fiu fata cuminte, daca se apropie nunta sora-mii?
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: pulpa de pui la cuptor cu legume sote si salata de castraveti; desert smochine
G: mar
C: 2 mandarine, capsune
Am bagat si-o sedinta de aqua gym.
Gloriana, am vazut ca mananci cam des cremwursti. De care-ti cumperi? Eu nu prea am incredere in ce exista la noi pe piata, dar cand ma apuca poftele, nu pot sa le opresc.
Mai fetelor, al meu barbat e mai catolic decat Papa. Sa va spun ce-mi povestea azi: c-a vrut sa-si ia ceai de la automat si a baut o gura si-a simtit c-avea zahar, asa ca l-a lasat deoparte.

+Quote Post
gloriana
post May 16 2008, 12:14 AM
Post #847

Musafir

Sunt de la Matache si sunt de porc si dupa ingrediente sunt conformi. Si nu am simtit nici la cantar. Sunt singurii pe care i-am gasit care nu au amidon de cartofi. Eu am facut o pasiune pentru salata de varza cu crenvursti. Mi se pare o minunatie combinatia. Si se face si repede. Ca eu din cauza asta mai apelez la solutia crenvursti.

+Quote Post
Alinice
post May 16 2008, 09:58 AM
Post #848

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Buna fetelor.Ieri nu am mai ajuns la calculator.La noi a fost o rupere de nori cu grindina si vant puternic;au fost caderi de tensiune si am preferat sa nu lucrez la calculator.De fapt de ieri dupa-amiaza am stat mai mult in pat si am dormit apoape toata ziua pentru ca am facut febra 38 cu 4 si ,desi am luat fervex ,abia dupa 2 ore a scazut la 37 cu 9 -apoi a urcat iar la 38 cu 1...in final am luat o pastila de algocalmin si febra a cedat.Totul a fost insotit de greata si senzatie de voma;dureri articulare si musculare.
Meniul de ieri:
MD fulgi cu iaurt degresat si cafea cu lapte 0,1%
G ou fiert si pasta de branza de vaci cu patrunjel (am plecat de la scoala cu o senzatie de greata)
P ciorba de legume si o frigaruie din legume(ciuperci,ceapa,rosie,ardei gras )si carne de porc-abia am mancat
C mar,mandarina si jumatate de grapefruit
Dimineata asta painica filozofala cu rosie,castravete,cas si 2 felii de sunculita taraneasca.Nu mai am febra dar sunt ametita si nu ma pot concentra la nimic.Iar medicul de familie are program dupa-amiaza.
Voi reveni cu restul meniului pe seara.Sper ca voi fi mai bine.

+Quote Post
izabelutza
post May 16 2008, 10:02 AM
Post #849

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj
Member No.: 3,532

Salve!
Cina de aseara (aproape 1 kg de capsuni) s-a pus pe mine- 100g! Da' am zis sa profit, ca nu mananc in fiecare zi sa ma satur. Si la noi is 8 lei kg.
Meniul de azi;
md- cereale integrale, tarate, iaurt
p- o pulpa de pui la cuptor cu o salata uriasa
c- sa mai pap capsuni sau sa trec la mere? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
stoina
post May 16 2008, 11:44 AM
Post #850

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Izabelutza maichii, 100 de grame...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta poate fi si o eroare a cintarului, bre.De la capsuni, zic eu, sigur nu e !

Aseara am gratarit la mine la casutza, am papat si ceva dulce neconform, care chiar n-a meritat:(

Azi, MD: painica cu cas, brinza cu mucegai albastru, rosie, castravete.
Ma trezesc dimineata cu o senzatie de foame de numa-numa.

Heeee, unde e Kalua? E weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hai sa ne veselim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 83 84 85 86 87 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:49 AM