IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post May 16 2008, 12:09 PM
Post #851

Musafir

Alinice, multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La noi e cald, atat de cald ca murim de cald in birou ca nemernicii astia n-au dat drumul la AC, doar la ventilatie.
Izabelutza, sigur nu-s de la capsune. Si eu mananc cam 1 kil pe seara si n-am nici pe naiba la cantar, ba dimpotriva, mai si slabesc un pic.
Stoinici, asa fac si eu: cand comit o abatere, macar sa fie dulcele ala bun; nu mai imi plac prajiturile de cofetarie sau torturile cu frisca artificiala, acum m-am emancipat. Pai daca o fac lata, macar sa merite osteneala, nu?
Doftoreaso, esti in focuri? Distractie placuta la botez maine si sa faci pe paparazzo pentru noi, te rog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , in pauzele de dans evident.
Unde-i Kalua zic si eu Stoinici? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O fi plecat pe undeva fara sa ne previna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post May 16 2008, 01:42 PM
Post #852

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Hey,salutare dragelor!
Si eu zic ca nu ai cum sa te ingrasi de la capsuni...decat daca-s consumate cu zahar...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ceea ce nu cred ca e cazu`...i-a,ca-mi facurati pofta,ma duc sa ma aprovizionez...ca au capsuni romanesti la un aprozar,yummy..insa,ma fac ca nu ma uit la pret (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
In momentul asta miros a varza calita din cap pana in picioare...si am imputit tot blocu` de varza calita cu , kaiser...am uitat-o un pic pe foc,deh,varsta (sclerozei) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) si s-a calit mai mult decat trebuia...da` merge la tara,vorba `ceea
Azi conform,maine nu se stie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) :
MD - fulgi de ovaz cu lapte,fructe uscate,ca aveam o pofta de dulceeee...
G - 1/2 iaurt Activia
P - varza de mai sus calita cu kaiser si cu o rosie langa,sa fie si ceva crud si neprelucrat termic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
G,C - aici e aici,ies in oras,si am pofta de o salata de fructe..sper sa gasesc si conforma...sau niste capsuni cu frisca...mmm...si nici nu`s inainte de ciclu si am si pofte...
Pupici

+Quote Post
dr_wise
post May 16 2008, 01:44 PM
Post #853

Musafir

Multumesc pt urari!!!
Cum mama naibii sa fac pe paparazzi, soro?!!! Ca mi-s unul din personajele principale!!! Vad eu, oricum o data si-o data tot va sperii cu pozele de "nasha Reta". Pai cum altfel?!
Acum o tai la targul din Mamaia, episodul II. Ieri am crailit 3 ore, da' n-am avut nici o revelatie serioasa la incaltari. In schimb pt subtirele si frumusele erau o mare de rochite si bluze dragute foc si ieftine. 45 - 50 ron o rochie de vara?!!!!! Parfum de frezii!!!
Astazi am mancat:
d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea black
11:30 - 2 mere
14:30 - spanac cu ceapa verde, 3 felii de muschi file TRANSPARENTE
Gata, am taiat-o!
PS: mai, am o pofta "reloaded" de inghetata Tonitto...ptiuu, piei satana! Mai, si-a bagat dracu' coada aici, prea ma apucara poftele exact cand trebuie sa tin post negru si sa arat cu 2-3kg mai putin. Ntzzzzz!

This post has been edited by dr_wise: May 16 2008, 01:45 PM

+Quote Post
pescarush
post May 16 2008, 02:19 PM
Post #854

Musafir

e week-end!!! la noi e long week-end, suntem liberi luni! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
as vrea eu sa sar asa, dar nu mai am energie, sunt rupta! ieri am ajuns acasa abia la 8:15 (plecata de la 6:30 dimineata), am trecut doar pe-acasa sa-mi iau trupa sa-si faca programul de dupa-masa.
jur ca week-endul asta nu fac altceva decat zac in pat, uitandu-ma la filme sau citind! (dupa ce duc copiii la inot, of course (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
meniul meu de azi:
D - apple sauce cu fulgi de ovaz, germeni de grau
ora 11 - un mar
P - wrap (tortillas 100% whole wheat) cu tofu spread, rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde)
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred ca fac conopida si broccolli cu telemea la cuptor.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) fetele, sa aveti un week-end bun.
doctore, distractie faina! break a leg! (apropo de expresia asta, urarea i-a facut-o fiu-meu cel mare la cel mic, la schi, iarna trecuta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
Alinice
post May 16 2008, 06:36 PM
Post #855

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

M-am intors de la medic cu tratamentul adecvat pentru entero-viroza(antibiotice).Si dieta...
P bors de legume ,a doua frigaruie de ieri cu castraveti murati si salata de rosii cu castraveti
C va fi din fructe.
O petrecere de neuitat la botez dr.wise!
Si week-end placut tuturor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
gloriana
post May 16 2008, 09:08 PM
Post #856

Musafir

Meniul de azi a fost cam haotic dar in principiu am urmat schema obisnuita.
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P: alune, cafea si alte prostioare
S: salata de varza.
Dimineata, imediat cum m-am trezit, aveam 69.3 kg. Am inceput iar sa slabesc. Era si cazul dupa atatea stagnari.

+Quote Post
CyL
post May 16 2008, 10:37 PM
Post #857

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna girls,

MD: mere rase+scortisoara (o portie mai mare)
G: un mar
P: o mega salata cu de toate (castraveti, rosii, ridichi, varza, morcov ras, masline, ulei de porumb si de masline)
G: doua portocale
C: un mar, seara cand am ajuns acasa o roisie si un sfert dintr'un catsravete

+ceai si multa apa.
la cantar (ala al meu "bunu'") arat cam la 63.. sunt si intr'o perioada nefericita acum.. cantaru asta zice, fizic nu prea insa, eu cred ca arat a mai putin, la fel si ceilati, spun la fel. uuf... de'as scapa si de burtica asta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

v'am pupat, nopate alb-negru din nou pt mine..

+Quote Post
dr_wise
post May 17 2008, 06:28 AM
Post #858

Musafir

'Neata!
Multumesc mult pt urari.
Acum imi mananc repede obisnuitele mere cu cereale si-o tai la "bibileala": par, unghii, machiaj...de fapt ordinea e machiaj, par, unghii...Nu stiu daca am timp sa-mi beau cafeaua, fiindca la ora 08:00 fix trebuie sa fiu la salon.
Va pup cu sonor pe toate!
PS: sa-mi tineti pumnii sa-l "razbesc" pe miaunica....adica sa nu-mi fie frica de el.
Ciaoooo!

+Quote Post
Alinice
post May 17 2008, 10:11 AM
Post #859

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

M-am cantarit azi dimineata si cred ca sunt in perioada de platou...altfel nu se explica de ce dupa 5 MD glucidice si o zi in care abia am mancat eu am tot 69,8kg!Dar voi persevera!!! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
MD iaurt 0,1% cu fulgi;cafea cu lapte degresat
P orez basmati cu legume si salata verde cu ceapa
C fructe(capsuni probabil)
(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si un week-end placut!

+Quote Post
roxanica10
post May 17 2008, 01:05 PM
Post #860

Musafir

Gloriana felicitari!
Alinice, nu te lasa. Nu stiu de ce nu slabesti, c-am vazut ca seara mananci exclusiv fructe. Eu zic c-ar trebui sa se miste acul cantarului.
Eu am luat 500 de gr intr-o zi de la niste paste de faza 1. Gata...nu mai mananc paste, oricat ar fi ele de integrale.
Meniu de ieri:
D: iaurt cu fulgi
P: paste integrale cu ciuperci si sos tomat cu salata (rosii, castraveti, pastrama de pui si nuci)
C: alune si capsune
Cyl, incearca sa ai maxim o gustare pe zi. Mananca mai bine la mesele principale, ca sa nu mai fii tentata sa rontai intre mese.
Sper sa fie frumoasa vremea si la C-ta, ca-n Bucuresti sunt niste calduri de mama-mama. Doftoreasa, s-o fi gatit si-acum e in miezul evenimentelor.

+Quote Post

413 Pages V  « < 84 85 86 87 88 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 11:44 AM