IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
ToothFairy
post May 17 2008, 02:05 PM
Post #861

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare dragelor!
Azi papa bun:
MD - am gustat din tiramisu,numai crema(conforma),in piscoturi nu m-am bagat...(tiramisu postat la "Poze cu mancaruri si dulciuri"),spuma de capsuni cu un pic de miere
P - broccoli la cuptor cu cascaval si smantana,o salata maaaare cu de toate
G,C - nu stiu...ca iar ies in oras,ca ma invita ubitu`... un "ceva" conform...nu stu ce...si poate la C-fructe ..
dr_wise,distractie faina si sa fii o nasa pe masura asteptarilor (tale si finilor)
Alinice,rabdare,c-or sa apara si rezultatele!
CyL,iar papi putin...mie asa mi se pare..
Weekend fain!
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post May 17 2008, 04:04 PM
Post #862

Musafir

eu presimt ca iar voi manca aiurea, dupa cum am inceput:

D - o banana, mai tarziu o cana de chefir
P - supa de salata, lasagna cu carne de vita (faza 2), salata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu.

+Quote Post
CyL
post May 17 2008, 07:36 PM
Post #863

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

roxi... gustarile mele sunt in general mere.. sau portocale. iar alunele.. ma scap la ele uneori.. dar am s aincerc.. mersi.
Empty.. dupa ce o sa citesti meniul de azi.. n'o sa mai spui ca pap putin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

MD: o omleta cu ceapa verde, urda si o bucatica mica dintr'un cabanos ( habar n;am ingredientele lui)+ salata de rosii si castrevti, fara ulei
a urmat apoi un cros de 2km pe plaja (proba la sport) apoi alti cativa km pe la shopping, e targ d ehaine in mamaia deci am avut ce face.
P: mancarica de mazare cu pui+ salata asortata. am papat doua portii mari si parca tot nu ma saturam, imi era si foame si pofta, a trecut ceva timp de cand nu am mai papat manacare gatita. nu am mai avut timp, iar ce gateste mama.. nu eprea conform, asa ca ma alegeam doar cu vreo slaata. asadar.. am papat foarte muuult
C: pt ca tot mi mai statea gandul la mazarea aia cu pui, am mai papat un pic cu restul de salata de la P in care am adaugat putina urda.
ce sa zic.. sunt full.. prea full.. nu am mai papat de mult asa mult.. si mai ales mancare gatita.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
adaugam si ceai verde, antiadipos + multa apa.

Eu kiar nu'mi faceam pb ca pap prea putin, din contra.. cantitativ mi se pare mult ce pap.. kiar ma gandeam k asta e motivul pt care dau mai greu jos.

eu am bucur in skimb ca avenit vara.. azi a fost zi de plaja.. m'am si bronzoluit un picutz.. sa treaca si sesiune si freeeeedom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

v'am pupat :*

+Quote Post
gloriana
post May 17 2008, 09:11 PM
Post #864

Musafir

Roxi, iti multumesc pentru felicitari. Sa stii ca tu esti un model pentru mine. Am citit topicul asta de la inceput si ti-am urmarit evolutia. Si esti exemplul viu ca se poate. De multe ori cand eram la inceput si mi se parea ca trece timpul si eu nu dau jos, ma gandeam la tine si imi ziceam: Uite, ea a putut. Pot si eu.
Vreau sa va spun ca ma simt foarte bine in pielea mea. Mai trebuie sa mai slabesc dar cel putin nu simt acest lucru ca pe o mare restrictie. Vreau sa continui si sunt tare curioasa unde ma voi opri, cand isi va gasi organismul meu echilibrul.
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: mancare de fasole cu afumatura, niste peste fript. Nu am avut o salata ca am mancat la mama si a fost o masa luata pe fuga, de pofta mai mult.
S: un mar si un pahar de vin rosu. Au desfacut ai mei o sticla de Feteasca si am incercat si eu putin. Acum sunt putin euforica. Va pup!

+Quote Post
Alinice
post May 17 2008, 11:01 PM
Post #865

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

In seara asta am cam calcat stramb : C devreme -la ora de luat pastila- o felie mica de pasca si juma de felie de cozonac;am iesit in oras si am baut o bere fara alcool .Iar acasa am mancat capsuni si mai tarziu am gustat din inghetata de ciocolata (conforma) facuta de mama in lipsa mea.
In concluzie azi mi-am facut de cap...nu faceti ca mine!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Alinice
post May 18 2008, 03:06 PM
Post #866

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Ati vazut ce am mancat aseara...ei bine,in dimineata asta aveam 69,6kg ! A luat-o razna cantarul meu,sau ce ?! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
MD painica filozofala cu pate de ficat (de casa) si ardei gras + cafea cu lapte degresat
G un kiwi si 2 patratele de ciocolata cu portocale 70% de la Anidor
P piept de pui la cuptor cu salata de varza
G niste inghetata conforma de casa,din ciocolata 70%
C fructe.
Si in seara asta ies cu grupul dar renunt la berea fara alcool (oricum nu mi-a placut deloc).Mai bine beau o cafea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am uitat sa va spun ca am pedalat pe ritmuri de Alessandro Safina & co. cam 20 de minute ieri si alte 20 de minute azi; in plus azi am facut si 50 de abdomene...

+Quote Post
pescarush
post May 18 2008, 04:25 PM
Post #867

Musafir

Alinice, nu a luat-o razna cantarul, tu nu te tii de regim cum trebuie. Uita-te in meniul tau de azi, de ex: 2 gustari cu dulciuri? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asta dupa ce aseara ai calcat stramb!
Atunci nici n-ai cum sa astepti sa slabesti. Nu stiu cand ai baut bere fara alcool, dar nu cred ca e conforma nici aia.
Eu vreau doar sa-ti atrag atentia ca gresesti, nu esti singura care calca stramb, dar nu te mira de consecinte. Daca ai citit cartea, stii ce spune Monti: "dupa o abatere, trebuie sa tii faza 1 stricta cateva zile". Asta inseamna fara nici un fel de dulciuri, fie ele conforme.

This post has been edited by pescarush: May 18 2008, 04:28 PM

+Quote Post
roxanica10
post May 18 2008, 09:36 PM
Post #868

Musafir

Gloriana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sa stii ca mie Monti mi se potriveste ca o manusa...asta nu inseamna ca-n faza de mentinere in care sunt acu' nu-mi mai permit oaresce abateri.
Spre exemplu, weekendul asta mi-am cam facut de cap, asta dupa aproape 2 saptamani de cumintenie. De maine, iar incep cu strictetea. Simt uneori nevoia sa evadez, asa ca o fac. Sincer, imi place f mult ca esti ambitioasa si-ti doresc sa fii la fel de multumita de rezultate cum sunt eu.
Deci, n-o sa mai scriu pe aici meniul din ultimele doua zile, c-a fost cam varza. Va mai spun ce-am constatat pe proprie piele: pastele si orezul, conform, ma ingrasa. Asa ca le voi manca ff rar. O sa intru pe salate si pui, pana la nunta si-o sa ma apuc si de abdomene.

+Quote Post
gloriana
post May 18 2008, 10:07 PM
Post #869

Musafir

Multumesc, Roxanica.
Eu ma uit toata ziua in oglinda. Azi am scos la suprafata garderoba de vara si m-am tot probat. Imi place foarte mult ceea ce vad. Poate mai slabesc un pic ca sa fie si mai bine.
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: mancare de linte cu salata de varza
G: mar
S: mancare de fasole cu salata de varza iar mai tarziu am baut dintr-un hop un litru de lapte dulce. Nu stiu ce-o fi fost cu mine. De saptamana trecuta de cand am avut probleme cu stomacul tot beau lapte. Stomacul nu-mi mai face probleme dar am ramas cu obiceiul.

+Quote Post
CyL
post May 18 2008, 10:13 PM
Post #870

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

MD: doua mere, pauza, fulgi de ovaz si de grau (cateva linguri) apoi lapte cu ovaz si grau si scortisoara
G: 1 mar
P: aceeasi mazare cu pui si cateva rosii taiate cu un pic de urda
G: doua mere apoi imi era asa tare pofta de ceva dulcee... am zis ca innebunesc.. am luat doua lingurite de miere. a venit apoi mama cu niste placinta de branza de casa.. si am papat doua bucatele. ce sa spun.. era super buna.. m'am rezumat insa la numai doua bucatele si nu'mi pare rau nici de alea.
C:o rosie cu o lingurita de urda.

+apa si ceai. mult!

vreau sa spun ca tot weekendul asta am papat intr'una.. ba mai gustam sintr'un mar.. ba dintr'un piept de pui.. ba o gura de lapte sau branza. mare pofta de mancare am avut si mai ales de dulce. ma bucur ca n'a iesit mai rau.
si nici miscare n'am prea facut azi.. noroc ca am iesit in seara asta un pic. La noi in cta e mare sarbatoare mare! azi a sosit din Grecia, Braul Maicii Domnului care ramane la Catedrala aici pana miercuri de Sf COnstantin si Elena (ziua Constantei). era o atmosfera tare placuta astzi acolo....

v'am pupat..:*

+Quote Post

413 Pages V  « < 85 86 87 88 89 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:33 AM