IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
roxanica10
post May 18 2008, 10:15 PM
Post #871

Musafir

Si eu voiam sa fac azi mancare de linte, dar n-am mai apucat. Mi-a luat prea mult curatenia, ca era dezastru in casa.
Auzi Gloriana, demult vreau sa te intreb: ce specialitate predai?
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 18 2008, 10:49 PM
Post #872

Musafir

Limba si literatura romana.

+Quote Post
roxanica10
post May 18 2008, 10:57 PM
Post #873

Musafir

Oau ce frumos...nu stiu de ce avem o banuiala ca-i ceva ce tine de filologie. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa mai scrii recomandari pe la topicurile de carti, ca ne sunt utile.

+Quote Post
Fanny
post May 19 2008, 09:10 AM
Post #874

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu m-am studiat foarte bine saptamana trecuta si am observat ca seara am obiceiul sa ma dedau la neconformitati prin urmarevoi fi mult mai atenta la cina. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
D: platou cu peste, brie, cascaval afumat, rosie, castraveti si 2 finn-crisp + cafea+lapte
P: Mi-as lua la pachet supa cu salata, daca gasesc un recipient potrivit pentru ea.

+Quote Post
ToothFairy
post May 19 2008, 04:16 PM
Post #875

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Heeeey fetelor,unde umblati?
Eu sunt aici pe baricade,la postat meniul zilnic...si voi??(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
MD - o portocala,fulgi ovaz cu lapte
G - broccoli ramas din weekend,trebuia si el terminat iar eu trebuia sa pap ceva inainte sa plec la examen...dupa examen am fost la un suc...am baut un Nestea...stiu,neconform da` bun...
P - salata de fasole alba cu ulei masline,otet mere,sare,piper,usturoi si cu cascaval pane (pane-ul il fac din albus de ou si faina de naut) -f f bun si f rapid de facut,daca-i foamea mare si timpu` scurt
C - iar mi-e gandu` la capsuni...sa vedem...daca nu banalele portocale sau mere.
Si eu am tendinta Fanny sa scap in bau-bauri seara...si nu e bine,ca ne inecam ca tiganu` la mal...dupa ce o zi intreaga am fost cumintele..
Eu mi-am facut un obicei:imi cumpar duminica o cioco Heidi cu 85% cacao...si pana duminica viitoare tre` sa ma tina...saptamana trecuta aproape m-a tinut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Am ajuns la 48,8...nu prea mai vreau sa scad...cine stie,ori e defect cantaru` ori is io prea deshidratata de la caldura asta...la capitolu` apa stau foarte prost in ultima vreme...mai putin de 1 L/zi...pur si simplu nu reusesc...imi da o senzatie aiurea de plenitudine si cand mi-e lumea mai draga tre` sa merg la toillette...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O zi faina!

+Quote Post
pescarush
post May 19 2008, 05:01 PM
Post #876

Musafir

nici eu nu am prea baut apa in ultimele zile. cantarul meu arata 49 kg. tocmai eram la 50, dar s-a dovedit a fi inainte de perioada magica. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) e ok, pe la 49-50 kg ma simt bine.
zilele trecute am pacatuit cu niste cremes, a iesit tare bun. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) in crema am pus fructoza in loc de zahar, le inlocuiesc zaharul pe cat pot si la ai mei. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
sa pun si meniul de azi:
D - 2 finn crisp (24% fibre), spread de tofu, o bucatica de sunca, impartita cu Sunny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , branza brie, rosii
P - supa de salata verde, aripioare de pui la barbeque cu salata
C - mere, daca mi se face foame mai adaug si fistic.

empty, treci la faza 2, daca nu vrei sa mai slabesti. si eu sunt la faza 2, ca nu vreau sa ma duc mai jos.

This post has been edited by pescarush: May 19 2008, 05:02 PM

+Quote Post
roxanica10
post May 19 2008, 05:19 PM
Post #877

Musafir

Meniul meu de azi:
D: putin orez basmati cu lapte degresat (mai ramasese din weekend si mi-a fost nu stiu cum, sa-l arunc); apoi m-am stricat cu 2 baclavale la serviciu, facute de mama unui coleg, tatar, o minunatie (n-am nici cel mai mic regret)
P: pui rotisat cu salata de castraveti, rosii, ardei gras rosii; ardei copti
G: o mandarina
C: vor fi fructe si probabil alune.
La mine, in ultima vreme sare imediat acul cantarului cum fac abateri, asa ca greutatea mea de zilele astea nu-i tocmai laudabila. As fi f multumita daca pana la nunta as ajunge la 63.5, dar daca nu se poate...si raman la 64, asta e. Ma gandesc c-am facut o obsesie pentru cantar si nu-i tocmai bine. Ar trebui sa renunt sa ma cantarasc cand sunt la menstruatie sau la ovulatie, c-atunci atarn mai mult. Deci, daca maine reusesc sa stau departe de cantar, ar fi o mare victorie pentru mine. Trebuie sa mai am incredere si-n corpul meu si nu sa-l monitorizez permanent.

+Quote Post
pescarush
post May 19 2008, 05:27 PM
Post #878

Musafir

roxy, oricum observi pe haine. eu vad si o jumatate de kg la haine.
eu zic ca arati foarte bine, te-am vazut in pozele de la intalnire. si sa mai spun si aici cat va invidiez? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
eu tocmai de aia imi mai permit cate o abatere, desi stiu ca-mi fac un deserviciu, pentru ca nu prea le vad la cantar, decat daca se tin lant o saptamana - doua (perioada Craciunului e cea mai grea). cred ca mai bine ar fi daca s-ar vedea si la mine la cantar, poate as fi mai serioasa. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

This post has been edited by pescarush: May 19 2008, 05:29 PM

+Quote Post
albinuza
post May 19 2008, 05:31 PM
Post #879

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

la mine se o bserva pe toate hainele! nici tricourile nu-mi mai vin ca lumea.
si am ajuns la 54 de kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nu prea scriu io pe aici ce pap, pentru ca o mai iau si pe aratura. numai berea zilnica strica tot. dar eu am ajuns la concluzia ca organismul meu cere bere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pentru ca nu ma afecteaza. mi-am facut spanacut ieri cu puiut. papa bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 19 2008, 05:35 PM
Post #880

Musafir

albi, nu-ti place vinul? incearca sa schimbi berea cu vinul sec. in felul asta, iti iei in continuare ratia de alcool (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
incearca in cantitati mici la inceput (adica o gura- doua), pana te obisnuiesti. sa vina doftoreasa, ca-ti explica ea cum sta treaba cu vinul. apropo, doctore, te-ai trezit dupa botez? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (ma refer la oboseala cauzata de dans) ca nu te-am vazut pe-aici.

+Quote Post

413 Pages V  « < 86 87 88 89 90 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:35 PM