![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga Pesca, pe haine nu prea observ, desi uneori pot spune c-am variatii si de 2 kg. Inainte nu variam asa de mult, dar de cand am calcat stramb mai des...iata ca se intampla. Inainte 1 kg era limita maxima. Multumesc de compliment, dar eu zic ca trebuie sa mai dau jos un pic la pulpe si la abdomen. O sa incep sa fac si un pic de sport.
Pesca si acum cate o mica abatere, ne mai da o oarecare stare de bine, zic eu. Uite de pilda, ieri am savurat la maxim o portie de inghetata neconforma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai da roxy, la pulpe si abdomen se cere sport. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (desi mie nu mi se pare ca trebuie sa mai dai jos, ca asta e conformatia ta)
sa fiu sincera, nici eu nu prea am remuscari daca mai calc stramb. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) daca vine kalua si vede ce scriem pe-aici, cred ca ne-o luam (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) asta da support colectiv ce facem noi. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) This post has been edited by pescarush: May 19 2008, 05:45 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...abia astept sa vina sa ne ia la rost. Ce-o fi cu ea de nu mai apare?
Mi s-a facut dor de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Pesca, pai fetele care vor inca sa dea jos, nu trebuie sa ne ia in seama. Am avut si noi perioadele noastre de 'detentie' (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Toate la vremea lor. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, si eu mai calc stramb si totusi procesul continua, mai lent, ce-i drept, dar continua. In saptamana de dupa Pasti, cand am fost plecata, am mancat numai neconform si m-am si rasfatat cu diverse. Cand m-am intors am crezut ca nu imi mai revin. Luasem 1 kg si ajunsesem la 72 iar dar am trecut la cuminteala si am mai si slabit.
Eu cred ca organismul deja s-a echilibrat si anihileaza el toate prostiile pe care i le dam dar cu conditia sa respectam regimul. Asa ca, mai calcam si stramb ca suntem oameni dar trebuie sa acceptam si consecintele. Eu sunt multumita de cum merge treaba in cazul meu. La mine doar un astfel de regim putea avea succes. Am slabit, nu stiu cand termin (si nici nu este un stres foarte mare din acest punct de vedere) dar cel putin nu gandesc ca in cazul unui regim dezechilibrat: Aoleu, sa se termine mai repede, sa mananc si eu inghetata! Cuvantul care defineste starea mea de acum este ECHILIBRU! Am slabit si nu am pofte din alea nenorocite de iti vine sa te urci pe pereti ca vrei si tu putina inghetata si nu poti sa mananci ca esti la regim. Eu, de obicei cand ajungeam in faza asta (am inceput multe cure de slabire la viata mea) abandonam tot si nu mai vroiam sa aud de regim timp de vreo doi ani. Si nu va spun ce strategie de supravietuire se construia in capul meu (ca viata e scurta, ca eu nu ma bucur de viata etc.) si cate frustrari ma inconjurau.. Acum, tin regimul de trei luni si ma simt foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pranzul meu a fost aproape inexistent: o para si un mar, pe care le aveam in geanta, in rest multa apa. Am avut destul de munca si am renuntat la pauzica. Seara, in schimb, am papat si supa de salata si-o omleta cu un strop de somon si castraveti. Iar la desert, un pic de fistic.
Acum am pofta de o plimbare, mai ales ca s-a racorit afara. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
oof.. credeam numai eu calc stramb..
poate ca e din cauza "perioadei" dar am avut o pofta de de toate zileel astea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ( MD: omleta cu urda si salata de rosii cu putintica urda G: 2 mere P: un piept de pui fiert cu o lingura din manzarica de mazare.. gata s'a terminat si cateva rosioare cu putintica urda G: o grefa, o felie de portocala si ianinte de asta... n'am rezistat si mi'am laut o cico 85%.. am papat 3 patratele.... si tot nu m'au lasat poftele.. si n'am rezistat si m'am infipt in niste alune crude.. dar mai tarziu c: am contnuat cu alunele si am baut o cescuta de lapte rece oof.. am zis ca macar o sapt fac pauza de ele si n'am putut.. repet.. am fost plina de pofte zilele astea si o pofta de mancare de zile mari. sper s anu se vada... sper macar de maine sa'mi revin din atatea pofte si sa ma tin bine.. kiss you all.. pupicei. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea P: crenvursti cu rosii si castraveti S: cirese si mere |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Pescarush dear, incep sa ma energizez la loc...pai am dansat ca o descreierata sambata noaptea! Simteam nevoia sa ma misc, fiindca sala de aerobic a fost inchisa de Paste, we de 1 mai, we urmator am fost doar sambata iar duminica am tras ultimul shopping inainte de botez, we asta botezul, we urmator merg la Bucuresti. In concluzie imi "extrag" si eu portia de miscare din una alta...respectiv dans. Fratilor, am dansat de toate si, fara sa ma laud, am conditie fizica! Sa traiasca si sa infloreasca SS Oberfuhrer Andra, instructorul de la sala de sport. Mi-a prins bine antrenamentul ei de infanterie americana sau SEAL....?! Ieri am mancat si eu conform, dupa un we plin de destrabalare culinara. d - iaurt cu fulgi ovaz si capsuni proaspete, cafea black p - varza la cuptor cu cotlet gratar, salata de rosii si castraveti s - salata de rosii, castraveti, ceapa verde, telemea maturata de vaca de la Milli, ulei masline, otet mere; desert capsuni Astazi incerc sa mai micsorez cantitatile si sa beau apa cat mai multa. Ieri n-am avut timp nici macar sa-mi fac un ceai. Incerc sa pun poze pe grup astazi, dar sa stiti ca nu sunt alea oficiale, ci doar cele facute de prietena mea. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, da' vorbarete mai sunteti astazi...pai daca azi sunteti asa, maine ce sa mai discutam, ca-s Sfintii Ctin si Elena si sigur calcati stramb, la cati sfinti exista in fiece birou...
Eu am papat pana acum: d - mere cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea black ceai verde p - piept de pui Waldostana (????) cu ciuperci la cuptor si o "ploaie de marar" s - habar n-am...vreau sa merg la sala, din cauza de remuscari zdravene.... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, bine ca te-ai distrat si simtit bine!
vad ca o tii tot intr-o petrecere. sa pun si eu meniul pe azi: D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - mancare de linte cu ficatei de pui, salata C - conopida si broccolli cu branza la cuptor, salata in rest, ceaiuri peste ceaiuri, sa-mi treaca raguseala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:49 PM |
|