IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 20 2008, 03:17 PM
Post #891

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eu ceaiuri peste ceaiuri, sa-mi treaca de cozonacul mancat duminica...bun, da' otravitor!!!!...da' al naibii de bun...da' al naibii de otravitor....offffffff!!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post May 20 2008, 03:55 PM
Post #892

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am pacatuit un pic in fiecare zi: aseara la un pahar de vin, am halit si o liniuta de cioco neconforma cu migdale.
Dimineata, am lasat sa cada tot o liniuta de ciocolata din asta in laptele cu fulgi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar la pranz, gratarul de pui salata de varza si cea de vinete le-am bagat intr-un sandvis.
Sunt in perioada cu beleaua si poftesc la orice. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Alinice
post May 20 2008, 06:38 PM
Post #893

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Seara buna ! Am aparut si eu cu meniul...
Ieri am mancat asa:
MD finn crisp cu iaurt 0,1%;cafea cu lapte degresat
G arahide
P omleta cu ton si salata de varza
C pateu cu rosie si ou fiert.
Astazi meniul a fost urmatorul:
MD finn crisp cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte degresat
G o banana
P ou fiert;mici cu salata de varza
C fructe.
In sfarsit ne-au adus mobila de bucatarie (a durat 2 zile instalarea ei).Azi a pus mama toate la locul lor si arata foarte dragut...dupa ce fac poze voi posta la topicul potrivit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 20 2008, 08:29 PM
Post #894

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

`nseara!nu stu` cum e la voi dar pe mine ma termina caldurile...suport mai bine frigu`...si nici n-am mare lucru de strat adipos...uff...seara pic terminata ca dupa o zi plina de munca...cand m`oi apuca de lucru cum o sa fiu?nu stu,da` imi vine sa plang cand ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
In alta (dez)ordine,azi am papat conform..oarecum,pt ca asta-seara am pus`o de-o cioco de casa conforma,si am tot lins oalele prin bucatarie,ca le-am promis ca le fac la pretenele mele...:)ele nu tin Monti,da` am zis ca sigur pic in capcana sa ling oalele si sa pap acolo o bucatica (minuscula ) maine cand o fi tare,asa ca am zis macar sa fiu..."acoperita"
Papa a sunat cam asa:
MD - un mega-giga mar ras cu fulgi de ovaz,fulgi de ovaz,lapte
G - o coffe decof,biscuiti fara zahar,o patratica de cioco 85% cacao
P - pe la 16:30:mancare de ficatei,salata verde...la cat de foame mi-era,nici nu stu` daca a fost buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
C - linsu` oalelor de cioco,altceva nici ca mai vreau...
Azi am tot baut apa...deci asta e secretu`:sa`mi fie cald,atunci imi vine si setea...sau sa pap mai sarat...(dar asta-ultima solutie nu e buna)...
Alinice,mi-ai facut pofta de mici...si prin legatura,si de frigaruile mamei mele...yummy yummy...facute asa in curte,pe gratar...mmm..
Fanny,ciocolata-lucru dracului...cel mai bine e sa ai rezerve de cioco amaruie in casa ca sa nu existe alte tentatii..e mai greu atunci cand o primesti...ca-i urat sa refuzi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pesca,insanatosire grabnica!
dr_wise ai revenit la statutu` de maica Tereza?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pupici

+Quote Post
gloriana
post May 20 2008, 09:05 PM
Post #895

Musafir

Salutare! Eu nu mai zic nimic de ciocolata ca am geanta plina cu bomboane primite de la copii cand e ziua lor de nastere.
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi, o cafea
P: mancare de mazare cu pulpe de pui la cuptor si o salata de rosii si castraveti
S: mere
Kalua unde este? Ne-a parasit? Parca nu o vad nici pe alte topicuri.

+Quote Post
dr_wise
post May 20 2008, 09:13 PM
Post #896

Musafir

Empty dear, incercai....da' nu-mi reusi 100%...maine sunt Sfintii Ctin si Elena, pe mama o cheama Elena si fiindca-i cu picioarele in pioneze si de jena ca nu s-a putut pregati i-a venit nastrusnica idee sa ne sune si sa ne atentioneze pe mine si fratele meu sa n-o vizitam fiindca ea n-a avut destula energie sa se pregateasca...ei bine, am facut o prajitura "Fanta" si, vreau, nu vreau, am gustat din crema de branza proaspata si din cea "Fanta". Nu aveau prea mult zahar, fiindca prajitura asta-i buna acrisoara, ca sa dea senzatia de racoritor, da' tot am lins oalele in care am preparat cremele...mde, pancreasul meu aurolac s-a desteptat instant!
Da' nu-mi pare rau! Pt mama oricand si orice! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am uitat sa va anunt ca descarc de zor pozele de la botez pe grup. Sa nu va speriati, nu sunt facute de profesionist, ci de prietena mea. In cazul in care le primesc si pe cele facute de fotograf, le sterg pe astea si le inlocuiesc cu alea mai smechere.
Enjoy!!!

This post has been edited by dr_wise: May 20 2008, 09:20 PM

+Quote Post
Roxana_
post May 20 2008, 09:30 PM
Post #897

Musafir

Dragutelor, Kalua e super ocupata in ultima vreme, dar o sa apara ea pe aici, in curand (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Dar Stoinici, pe unde-o fi umbland? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: pui rotisat cu salata; 4 cubulete de Heidi 75%
G: alune
C: capsune si s-ar putea sa mai rontai si niste migdale.
Empty, ma tin demult sa-ti spun si uit. Dupa virgula si punct, se lasa pauza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti-o spune cineva care a facut dactilografie in liceu si-ti vrea binele.
Sa-ti traiasca mamicuta doftoreaso! Si eu am vreo 3 sarbatoriti in familie: sora-mea si viitorul sot si socrela. Dar astia micii nu prea au timp sa se sarbatoreasca, ca-s pe ultima suta cu pregatirile pentru nunta.
Fanny, hai nu mai fi suparata. Arati prea bine, chiar ar mai merge 2 kg acolo (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
A...sa va spun realizare: azi dimineata nu m-am cantarit.

This post has been edited by Roxana_: May 20 2008, 09:30 PM

+Quote Post
CyL
post May 20 2008, 09:33 PM
Post #898

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

seara buna..
parca nici nu'mi vine sa postez.. nush ce'i cu mine.. poftesc de toate si calc stramb... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (

MD: un castron de mere rase cu fulgi (orz, ovaz, grau, secara) si multa scortisoara (din greseala:D )
P:niste fasolica in care am adaugat eu niste condimente, ulei de porumb un pic, niste otet si am papat cu vreo doua rosii si urda. (nu am avut rabdare sa se faca mancarea si am papat inainte, trebuia s aplec si la munca). apoi am mai taiat o rosie si un castravete si am papat cu doua feliute de costita afumata (m'am uitat apoi la ingrediente si mi'am pus mainile in caaaaaaap: zahar, amidon.. woleu..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ). si n';am terminat, am papat si o mana de alune crude (stiu.. bad idea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) )
G: jumate de portocala, doua patratele de cioco 85%, am baut si un pahar d enestea ceai verde&mint.. later si un mar..)
C: doar am gustat din fasolica facuta de mama cu costita aia otravitoare si...... bineinteles alune crude.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

in ultimile zile am comis'o foarte des si cu buna stiinta... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
si pe mine ma topesc caldurile.. la mnk s'a stricat si aerul conditionat si ne topiiim.. singura sursa de a ma racori a fost nesteaul ala... ceilalalti s'au infipt in inghetata, macar atat m'am abitnut si eu...

caldura maaare...
v'am pupat pe graba...:*

+Quote Post
dr_wise
post May 20 2008, 09:48 PM
Post #899

Musafir

Roxy dear, am asa: mama, soacra, nepoata + mama cumnatei mele. Toate sunt Elena. Ce zici de treaba asta?
PS: am uitat sa precizez, daca as fi avut o fiica, ar fi chemat-o Andra Theodora Elena. Mde, n-a fost sa fie...

This post has been edited by dr_wise: May 20 2008, 09:49 PM

+Quote Post
CyL
post May 20 2008, 10:04 PM
Post #900

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

revin cu un PS

doctore.. sa'ti traisca toata famelia.. voioasa si sanatoasa sa fie..
si la multi ani si all the best tutror elenelor, elenilor, constantelor si constantinelor.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pupaciosi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 88 89 90 91 92 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:55 PM