IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Fanny
post Mar 21 2008, 10:03 PM
Post #91

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(roxanica10 @ Mar 20 2008, 10:22 AM) *
Am uitat sa va spun c-am decis cu ale mele colege sa mergem la aqua gym. E un bazin mititel in care intra 4 persoane. Noi toate suntem 4. O sa incepem in luna martie. De-abia astept.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am facut si eu undeva prin Floreasca, dar dupa cele 8 sedinte din abonament am renuntat pentru a repetam mereu acelasi exercitii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu am papat azi
D: cafea + un pic din inghetata prepata aseara (din oua fructoza si cacao)
P: salata de pui + un pic dintr-o conserva de pui de caracatita (o ciudatenie delicioasa, recunosc ca n-am mai testat pana acum asa ceva)
G: iaurt de baut
C: pui shanghai cu ridichii + restulde inghetata

printre picaturi niste ciocolata (si conforma si neconforma) (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
CyL
post Mar 22 2008, 09:00 AM
Post #92

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

buna dimineata fetelor... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua.. welcome back (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "a venit sefa" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )

eu postez din nou, meniul pt ziua anterioara.. nu mai apuc altfel.

MD: salata de varza+rosii+morcov si telina rase
G: mai ramasese un pic din salata de la MD
P: o mancarica de soia+brocolli, ciuperci, fasolica verde (toate congelate) cu o salata de spanac.. (yummy... ce bine ca a aparut spanacul pe piata.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
C: 3 mere si alune prajite nesarate... cam multe alune, iar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cred ca au fost mai bine de 100g am mai rontatit cateva si pe la miezul noptii.. off, am o problema, nu ma pot opri cand pap, imi plac asa muult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

meniul de azi.. il voi posta probabil diseara.. sau maine... n'am idee .
empty.. te rog.. posteaza reteta cu prajiturica aceea.. arata gustos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

we placut fetelor, pupicei.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 22 2008, 09:16 AM
Post #93

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Neata gagici,
Vad ca nu prea a remarcat lumea prajitura mea conforma..v-o recomand,e f. buna...sau ati ignorat`o ca sa nu va creasca tentatia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pescarush,o sa pun reteta...Prajitura se numeste Cocoa Brownies,insa eu am adaptat`o un pic,adaugand in loc de nuci,mere,scortisoara,esenta de migdale,si mai putina fructoza...apropo,sa-ti traiasca catelusa si sa fie sanatoasa!sunt frumosi foc bichonii..
Stiti cumva cu ce se poate inlocui fructoza in prajituri?ca mie-mi cam da dureri de burtica...deci clar are ceva in ea pe care nu`l tolerez..
Cleo,painea aia arata asa crocanta,taman buna de rontait...dar esti sigura ca e conforma?? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Eu am donat biscuitii mei iubitului..ca prea conformi nu cred ca erau...bine ca a fost insesizabila aceasta abatere la cantar.
Meniul de azi se intrezareste a fi cam asa:
MD:lapte cu germeni de grau si fulgi de grau(nu prea`mi plac MD-urile proteino-lipidice...si eu nu prea concep mic-dejun fara fulgi)
P:mancarica de fasole verde (d-aia congelata),snitele de soia in naut,salata varza
C:nu stu`,fructe,ca alea`mi merg la inima...
Pupici,weekend fain,linistit,cu cine vrei voi alaturi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

PS:pesca,ai reteta cu prajitura la Retete Monti pentru dulciuri.Sper s-o incerci,pt ca astept impresii.. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

CyL,am postat deja reteta.Pup

+Quote Post
dr_wise
post Mar 22 2008, 09:47 AM
Post #94

Musafir

Empty, si eu sunt mare amatoare de prajituri, dar mi-e frica sa fac mai des, ca sa nu devin dependenta de dulciuri. Am un pancreas aurolac, nici nu-ti imaginezi cat il duce mintea! Isi extrage zahar si din piatra seaca! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
O s-o fac si eu, arata f bine, si daca contine mere si scortisoara o poti considera new entry sigur pe lista mea de preferate.
Ieri n-am mai postat meniul fiindca la pranz am mancat neconformitati, dar sper sa fi compensat cu mult ceai verde (4 cani) si apa plata la greu. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) I hope so...
Astazi am de gand sa fac pulpa de vitel cu sos de rosii si masline pt pranz, sa sarbatorim sosirea lui amore puro de la Atena (culmea, a venit racit de acolo, din cauza instalatiei de aer conditionat), dupa care o taiem la fini sa-l vedem pe ala mic. Promit sa pun deseara poze pe grup.
Va pup, sa aveti o zi minunata! Iar MM-lor de rit catolic le urez spor la pregatiri si Un Paste Fericit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 22 2008, 11:17 AM
Post #95

Moderator Global

D: pui + casaval afumat si salata verde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) astea mi-au fost poftele
La pranz merg la mama care pregateste masa mare cu multe neconformitati. Trebuie sa am stomacul cat mai plin. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
stoina
post Mar 22 2008, 11:54 AM
Post #96

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Neata,dragelor!
Aseara am papat doar niste pomelo si 2 portocale.
Astazi, MD:o painica filozofala cu gem de prune destept si o cana de lapte 0,1%, cafea decof cu lapte ( a aparut Jacobs decof!)
Sa va pup cu drag!

+Quote Post
Fanny
post Mar 22 2008, 12:07 PM
Post #97

Moderator Global

QUOTE(stoina @ Mar 22 2008, 11:54 AM) *
a aparut Jacobs decof!

Perfect.!Tocmai am ramas fara cafea, asa ca o sa ma uit dupa jacobs decaf. in supermarket! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post Mar 22 2008, 02:24 PM
Post #98

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Salut!Meniul de azi:
MD painica filo cu muschi file si 3 feliute de costita si rosie,cafea decof. cu lapte degresat
P varza calita cu carne de porc si salata de sfecla rosie
G frisca nata cu fructe de padure (decongelate)
C cascaval rumenit ca la Leea cu o salata,ceva. Paste fericit tuturor celor ce-l sarbatoresc acum !!! (IMG:style_emoticons/default/easter.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 22 2008, 04:33 PM
Post #99

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

kalua,pastele din amidon de fasole,apa,sare=glass noodles?? am gasit ceva de genu` in Real...dar nu am luat...ca amidonu` ala ma face sa`mi pun semne de intrebare. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
sar-na anticipat pt raspuns.

am mai luat o pasta de Hummus...parea conforma,pana la proba contrarie...am consultat lista oficiala de E-uri...contine E-330 care este considerat ca fiind cel mai cancerigen...asta e,il arunc sau il donez(desi,poate ca m-as simti un pic vinovata)...il dau la dusmani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 22 2008, 04:47 PM
Post #100

Musafir

Da, Empty, alea-s glass noodles conformi. Sarea aia ma cam deranjeaza (nu ca n-ar fi conforma), aici se gasesc numai facuti din amidon de fasole mungo si apa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:12 PM