IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 20 2008, 11:34 PM
Post #901

Musafir

Multumesc!!!
Sa traiasca toate sarbatoritele forumului si membrii familiilor lor!
Pupici cu sonor pentru toate!
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post May 21 2008, 12:24 PM
Post #902

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ma bag si eu aici ca trebuia sa spun undeva si nu stiam unde: Fanny esti slaba si arati foarte bine, nu stiu de ce iti faci probleme ca ai mincat nu stiu ce dulciuri. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mai, mai, mai...

+Quote Post
ToothFairy
post May 21 2008, 01:05 PM
Post #903

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi iar lene pe mine la gatit...si oricum trebuia sa mai pap ce mai e prin frigider...
MD - am mancat musli, dar fara stafide...cu lapte..o bucatica de cioco de casa cu muuulta cacao, bineinteles, cu fructoza
P - cascaval pane cu salata verde...a trecut o ora de cand am papat si deja mi-i foame (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
G,C - nu stiu, oricum, or sa contina si capsuni...ca am pofta...
Stiu roxanica, si dragu` meu imi face observatie sa pun spatiu`..o sa ma obisnuiesc eu.Oricum, e mai usor de citit textu` cu spatiile dupa virgula si punct.
Pupici

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2008, 01:31 PM
Post #904

Musafir

Empty, sper ca nu te-ai suparat pe mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ca m-am gandit ca m-am cam luat de tine si aici si la shopping. Dar la shopping era o intrebare adresata tuturor. Mi-am dat seama ca tu ti-ai pus pantofii doar pentru poza si nu aveai sosete in picioare in momentul ala.

+Quote Post
pescarush
post May 21 2008, 02:09 PM
Post #905

Musafir

La multi ani si din partea mea celor care-si sarbatoresc azi ziua numelui! Doctore, e frumos numele Elena, dar parca prea erau multe in familion. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt mai bine, mi-a trecut raguseala aproape de tot.
Aseara am avut si eu o dilema existentiala. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Am gasit in camara o sticla de vin, Nero D'Avola (nu mai stiu daca asa se cheama, dar stiu ca l-ati laudat pe-aici), Shiraz, de care habar n-aveam ca exista in casa mea. E primit de undeva, dar nu stiu de unde. Ei, si acum ma gandeam: sa-l deschid, sau sa-l astept pe-al meu, sa-l bem impreuna? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Pana la urma, am spus ca e mai placut in doi, decat de una singura. Asa ca, m-am culcat nesatisfacuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ok, sa pun meniul pe azi, sa fug la treaba:

D - 3 caise, pauza, cereale cu lapte
P - conopida si broccolli cu branza la cuptor, un castravete (n-am avut timp sa fac salata)
C - salata de conopida cu maioneza, legume

This post has been edited by pescarush: May 21 2008, 03:29 PM

+Quote Post
ToothFairy
post May 21 2008, 02:21 PM
Post #906

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Nu m-am suparat, sfaturile constructive imi priesc. Imi stiam greseala, dar e greu dupa atatia ani in care te-ai obisnuit intr-un anume fel sa scrii.
Iar in legatura cu dresu`, nu m-am simtit atacata, pentru ca-mi stiu "principiile". Exactly, era o postura doar pt pantofiori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Ca sa vezi ce am ajuns sa discutam la "Ce mancam azi: Monti" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
iubitica
post May 21 2008, 06:08 PM
Post #907

Musafir

Este de la mine, pescarush. A fost asa de mult laudat pe aici, ca trebuia incercat. Acum nu stiu daca am nimerit sticla aceea care e buna. Din cate am inteles pe aici ar fi de mai multe feluri.

+Quote Post
pescarush
post May 21 2008, 06:10 PM
Post #908

Musafir

iubitica, mersi mult. te pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Alinice
post May 21 2008, 06:53 PM
Post #909

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinilor ! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
MD ou fiert,ardei gras si costita;caffea cu laptee degresat
G beep (multi sarbatoriti la scoala , atat colegi cat si copii )
P chiftelute cu sos tomat si salata de rosii,castravete ,ceapa
C fructe .
Gata cu medicamentele...pot sa ud mobila de bucatarie ca sa tina(recomandarea colegilor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
CyL
post May 21 2008, 08:21 PM
Post #910

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

[MD: o cana de suc de rosii cu fulgi de ovaz, orz, grau+ cateva capsuni
P: rosii si un catsravete+ o portie zdravana de capsuni
G: masline, later o banana verde si later dar nu suficient de later alune depadure prajite (a luat colega si iar nu m'am putut abtine... cred ac sunt bonlava! clar! dependenta de alune. nush ucm se face ca la prajituri, ciocolata, si alte traznai ma abtin. la alune in skimb.. nu pot domne... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) )
C: salata de varza cu ceapa verde, masline si rosii

+ multa apa si ceai

nu mai scriu nimic, sunt dezamagita.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
v'am pupat!

+Quote Post

413 Pages V  « < 89 90 91 92 93 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th July 2025 - 10:54 AM