IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 21 2008, 08:28 PM
Post #911

Musafir

La mine toata ziua fuse un "BIP" asa ca stau cuminte si-mi ling ranile...
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post May 21 2008, 08:33 PM
Post #912

Musafir

Salutare!
Azi am mancat asa:
D: nelipsitii fulgi cu iaurt si o cafea
P: crenvursti cu rosii
S: mere, pere si 2 patratele de ciocolata Anidor 70% cacao cu aroma de portocale.

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2008, 08:40 PM
Post #913

Musafir

Cyl, mananci tare dezordonat. Cum adica la pranz ai mancat rosii, castravete si capsuni? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cand pranzul trebuie sa fie cea mai importanta masa a zilei. E logic sa ai dup-aia o groaza de gustari, pentru ca nu te-ai saturat la pranz. Nu mai fi dezamagita, ca d-aia suntem aici sa te incurajam.
Alinice, abia astept sa vad bucataria. Te astept cu poze la topicul cu pricina.
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) , ia sa te vaz cu ce silueta te-oi prezenta la Bucuresti. Eu speram sa ne facem de cap. Te tine, nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ?
Meniul meu de azi fuse:
D: 5 caise mititele, dupa iaurt cu fulgi si cateva prajiturele (neconforme evident), c-avuseram si noi un sarbatorit
P: ciorba de legume (putina zeama); fasole batuta cu salata greceasca fara branza; desert alune de padure
G: 2 cuburi de cioco 75%
C: capsune

+Quote Post
dr_wise
post May 21 2008, 08:47 PM
Post #914

Musafir

Haoleuuu, roxy, ma speriasi rau de tot!
Maine tin post negru, ca sa nu observi sambata destrabalarea culinara de la Paste incoace. Sper sa nu observi nimic...

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2008, 08:54 PM
Post #915

Musafir

Hai ca glumesc draga mea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ; doar stii ca-mi place sa ma iau de tine. Nici eu nu mai sunt chiar atat de slabanoaga pe cat eram in septembrie.

+Quote Post
lotte
post May 22 2008, 08:01 AM
Post #916

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata!

Am revenit cu vesti: am renuntat la lactate, de o saptamana mananc doar vegetale cu peste, si pate de soia.Dimineata mananc tot cereale cu fulgi de ovaz, iar seara am inlocuit fructele cu mancare. In mare, meniul arata cam asa, exceptand weekendurile, cand mananc mai diversificat.

d: fulgi de ovaz cu doua mere rase, trei cani de ceai, o cana cafea conforma.
10.00 doua mere sau jumatate kg de capsune

13.00 salata cu rosii, castraveti, brocoli, peste
18.00 gulie, rosie, ceapa verde, dovlecel, pate Inedit.

In weekend imi fac spanac, ciuperci calite,dovlecei pe gratar, etc.

Apa, cam un litru, plus ceaiuri.

Astazi cantarul mi-a aratat 52.800kg, ceea ce e o victorie pentru mine, in conditiile in care nu mai fumez (iarasi!), si cantarul era fixat de obicei pe 53.300Kg.
Sa vedem ce se intampla mai departe.

Pesca, sa-ti traiasca baietii, sunt superbi!Au o atitudine deosebita, in felul lor de a fi, sunt sigura ca esti mandra de ei.
Dr_wise, nota zece pentru tonus, arati foarte bine.

Va pup pe toate, inclusiv pe fetele mai noi, nu am eu timp sa postez, dar de citit tot va citesc.

+Quote Post
dr_wise
post May 22 2008, 11:40 AM
Post #917

Musafir

Ptiuu! Sa nu te deochi, lotte!!! Da' ambitioasa esti, soro!
Eu m-am facut lenesa, adica tin dieta, no way de alta varianta, da' nici asa la sange. Trag sperante sa mai slabesc asa, cu voia lui Dumnezeu... BTW, ce faci sambata pe la 16:30, ai timp sa vii la Caru' cu Bere?

+Quote Post
albinuza
post May 22 2008, 11:46 AM
Post #918

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

helau! io mi-am facut aseara o mancare asa de sarataaaa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
zic eu ca e conforma. da cine stie?
e un fel de mancarica de legume, in care am pus niste chiftele gata cumparate din carne de pui, si le-am fiert acolo. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
numai eu as fi in stare sa fac asa ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ma mentin la 54 de kg, ceea ce e bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 22 2008, 01:24 PM
Post #919

Musafir

e conforma, albino. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ai grija doar cu sarea.
lotte, multumesc, asa e, sunt tare mandra de baietii mei. felicitari pentru ambitie! (ma refer inclusiv la lasatul de fumat). (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) eu n-as rezista fara lactate, in special branza.
doctore, numai cu voia lui Dumnezeu nu slabesti, mai trebuie si un pic de munca din partea ta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
sa pun si eu meniul:

D - cereale cu lapte
ora 11 - 3 caise
P - conopida si broccolli la cuptor cu snitel (faza a 2-a, ca e facut in faina integrala)
C - salata de avocado.

v-am pupacit pe toate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
lotte
post May 22 2008, 05:32 PM
Post #920

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, incerc sa vin si eu la intalnire, in cazul in care nu se suprapune cu o alta intalnire(e ziua unei persoane foarte importante din viata mea), aflu abia sambata.
Dar sper sa vin!

Pup.

+Quote Post

413 Pages V  « < 90 91 92 93 94 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:13 AM