![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetele,
Azi am servit asa: D: iaurt cu fulgi si o cafea G: o cafea, mezeluri cu rosii, castraveti, cascaval P: brocoli cu kaizer si cascaval la cuptor S: mere si lapte. Am devenit o bautoare pasionata de lapte dulce. Cred ca am lipsa de calciu de beau atat de mult lapte. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte draga, mi-ar face mare placere sa ne revedem!
Meniul meu: d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea black p - piept de pui gratar cu ciuperci la cuptor, salata verde s - ei, aici e aici...am venit lesinata de foame si am mancat: o conserva de ton, ceapa verde, rosii, castravete, fistic Roxy-foxy, maine nu mai plec de dimineata. Imi beau cafeaua in tihna la PC, merg la aerobic, servesc pranzul cu fiu-meu si de abia dupa aceea plec la Buc. Te sun dupa ce ajung acasa. This post has been edited by dr_wise: May 22 2008, 09:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Seara buna tuturor.Frumoase poze pe grup:se vede ca toata lumea se simtea bine la petrecerea baietilor lui Pescarus...iar doctoreasa a fost o nasica supersexy si eleganta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
MD iaurt degresat cu fulgi+cafea cu lapte degresat P piept de pui cu zacusca bulgareasca G 3 patratele de cioco70% cu portocala C omleta cu cas si rosii. Dupa 2 ore o mandarina.Azi am baut ceai de fructe si ceai de papadie. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da` vreau si eu sa va vaz` pe celalalt grup...ma primiti si pe mine? pe cine sa abordez si sa (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana una-alta,azi papa bun : MD - mar extra-mare ras cu fulgi de ovaz,scortisoara P - almette cu ardei capia, salata de fasole galbena cu usturoi C - ciorba de loboda facuta de mami meu, snitel de vita,o rosie Un patratel de cioco heidi 85% cacao, plus o bucatica din cioco de casa facuta de mine... Sa aveti o seara super! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, salutare!
Am stat in Bucuresti 3 zile si aproape 2 zile pe drum.Scuuuuze ca n-am anuntat! Maine am o zi infioratoare, dar abia astept sa pap numai conform(am pacatuit cu prajitura de Ikea:( Va pup cu drag si ma bucur sa fiu din nou, 'acasa' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, s-a notat. Hai drum bun si sa ne vedem cu bine.
Stoinici, chiar imi faceam griji, ca n-ai zis nimic. Tu nu-ti iei laptopul cu tine cand vii la Buc? Empty, uita-te la topicul 'Poze cu voi' si vezi acolo instructiunile, parca. Acceptul ti-l da Angelu', dupa ce-i spui nick-ul de aici (aceeasi regula ca si la Monti). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Rox, Bucurestiul ptr mine inseamna multa,multa alergatura.Seara ajung acasa frinta si de cind am casa mea acolo, muncesc de ma spetesc si acasa(mai o curatenie, mai vase, ceva papa in fuga, mai completam cu accesorii pe ici-colea, pe unde mai sesizam 'nevoi':) Ajunsa acasa, arunc un ochi pe mail sa verific comenzile de la florarie (am internet la telefon, prin vodafone live) si nu ma mai complic cu laptopu. Nu va spun ce m-am perfectionat la carat, de cind cu casa de la Bucuresti (si cu preconizata mea mutare in casutza, la Iasi.) La Bucuresti car, ca un halterofil de mare succes, sacose cu lenjerii, prosoape, mincare, decoratiuni, toate astea pe niste scari in constructie, imposibile. Da-s asa ferice in 'grasoniera':) mea de la mansarda.....de numa-numa!!! De la Bucuresti la Iasi car ,la fel, tot felu de cumparaturi de la Ikea, ptr noua casutza. Sapt viitoare merg cu camionul, sa iau dressingurile si inca niste mobilier.E obositor,dar atit de placut.....
Eu, azi, MD: ovaz cu mere si scortisoara, cafea cu lapte0%. Puuuuuuuuuuuup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va salut si eu in treacat, azi e incheiere de luna si poate-si mai revine lumea de luni.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa depasiti cu bine ziua si fara mult stres! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Gata! Am intrat in week-end! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
MD costita cu ardei gras si o bucatica de branza de vaci;cafea cu lapte degresat G o portocala P file de pangasius cu sos meunier si o garnitura de ciuperci C fructe. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 04:01 PM |
|