![]() |
![]() ![]() |
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetele,
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi, o cafea P: cabanos cu salata de varza, mai tarziu migdale si cirese S: cirese |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare !
MD finn crisp cu cafea cu lapte degresat G capsuni P ciorba de pui,gratar din piept de pui cu salata de varza;vin si cafea C fructe. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare,
Azi: D: iaurt cu fulgi, o cafea P: kaizer cu cascaval si salata de varza S: mancare de varza cu carnita de porc, lapte, iar mai tarziu, mere, nectarine |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare fetele...
Azi papat conform, ieri mai putin...ca am fost pe drumuri si am ajuns acasa si ma astepta o placintica cu cirese, cum naiba s-o refuz?! Azi: MD - o banana verde G - un mar verde P - mici, frigarui, salata mixta G mar C - platou cu cas,branza, rosii, ceapa, cabanos...f bun...si rustic!:))) Hey, voi pe unde umblariti, voi nu mai papati conform? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) pupici |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
prezent empty... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sunt aiic dar nu mai apuc in ultimul tmp pc deloc.. busy busy mai inainte de toate.. mi'am schimbat locul de munca.. maine e ultima mea zi aici la SAY.. sunt cam amotionata.. nici nush dk sa ma bucur.. cum sa reactionez. ma gandeam inainte ca atunci cand o sa plec o sa simt o maaaare usurare.. dar tot mi'e greu dupa mai bine d eun an.. oof.. dar privesc cu nadejde la viitor, sa fie mai bine aici.. zic Doamne ajuta si luni o iau din loc. de papa.. am papat conform.. am mai gustat eu cate o gura de suc, ba o jumatate de croketa.. dar la cate s'au perindat prin fata mea.. ma mir cu nu m'am ales decat cu astea. nu mai scriu meniul din urma.. nu mai stiu.. AZI, MD: omleta cu ceapa verde si urda+ rosii si castraveti G: doua mere P: putina mancarica de ciuperci + 2 felii de cascaval hochland (di'shiela feliat..) G: un mar C: am luat'o destul de tarziu pe la 22.00 si am papat o bucatica de fripturica de porc (bucatica!) facuta pe gratar cu nitica salata si un picutz urda.. +apa multa si ceai iar mi'e teama ca am inceput sa stagnez.. ce e drept am facut si prostii dar parac prea stagnez.. nush.. sper ac noul loc de munca sa'mi permita sa iau mesele mai in liniste.. nu asa pe graba si pe ascuns.. v'am pupat, wknd frumos in continuare.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Meniul de azi ,pana acum...
MD ou fiert ,cas , rosie si peste afumat P bors de pui, friptura de pasare la gratar cu salata verde si ceapa G o portie de pasca din branza si caise -fara blat de aluat si indulcita cu fructoza(super (IMG:style_emoticons/default/cake.gif) ) C probabil fructe. Va doresc o saptamana insorita , plina de bucurii ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Aloooo,mama ce liniste e p-aci
Eu azi am papat conform, cu exceptia pastilelor pt raceala si gat, care is prea dulci ca sa nu fie cu zahar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) MD - fulgi de ovaz cu fructe uscate,lapte P - ciorbita de curcan, sarmale fara orez C - un mar, daca l`oi putea inghiti... In rest medicamente si ceaiuri... Voi ce mai faceti ? Imi place de voi, Alinice si gloriana, ca sunteti f. hotarate...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) postati meniul zilnic...va pup |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astazi a fost o zi de foame. M-a palit foamea dis de dimineata dar am potolit-o cu conformitati.
D:cirese, iaurt cu fulgi si o cafea P:cabanos cu rosii, varza calita cu carne de porc G: mere si ciocolata Anidor cu 70% cacao S:varza calita cu kaizer iar mai tarziu mere si migdale. Am mancat in prostie, ce mai! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!!!
Gata, m-am intors spasita, cu acelasi nr de kg, dar cu o tona de mustrari de constiinta! De acum ma fac fata cuminte! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , asta voiam sa anunt si eu: ca de azi sunt fata cuminte. Cate kg mai am, nu stiu inca, ca s-au terminat bateriile la cantar. O sa le cumpar diseara, ca nu mai rezist in incertitudine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:47 PM |
|