IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
dr_wise
post May 26 2008, 10:18 AM
Post #941

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) smecher cantar ai, soro! Ramane in black out taman cand trebe'!!!! Sa-ti traiasca! Stie el ce stie, lasa ca pana-i dai baterii o sa fii mai slaba cu 2kg.
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post May 26 2008, 11:38 AM
Post #942

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi se prefigureaza meniul urmator:
MD - musli (fara stafide) cu lapte (musli-ul asta presupun ca e de faza a II-a cu fructele aferente in el)..fulgii de ovaz nu prea-mi priesc in ultima vreme...in ceea ce priveste "scaunu`" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
G - cioco amaruie cu menta
P - mancarica de spanac cu chiftelute de dovlecei..m-am indragostit de chiftelutele astea.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
C - capsuni si portocale
Pe langa astea, n-am ce face,tre` sa fac niste abateri...si astea constau in pastilele pt gat...cred ca in combinatie cu raceala asta am facut si o mica insolatie...ca am fost sambata in piata, e targ de SH(second-hand`uri)...si nu orice, de firma..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si m-a ars soarele pe umeri nasol...si ma incins si la capsor...avand paru` negru...ce sa mai...sper sa-mi revin...
nimphe, tu ce dieta mai tii acum, daca mai tii ? am vazut ca te-ai dat pe peste...super...scrumbii, alea-alea, arata belea!
dr_wise si roxanica, haideti cu meniul aci, conform (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 26 2008, 11:57 AM
Post #943

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Empty,sunt offtopic, dar daca m-ai intrebat, raspund,ca asa e frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu tin o dieta anume, pt ca se pare ca nu suport regulile, restrictiile. Tin ceva de bun simt.
Totusi, nu am renuntat complet la regulile Monti. Nu abuzez de cartofi, porumb, dulciuri, fainuri albe etc. In continuare gatesc Monti. E un stil de viata, nu am cums a renunt la el definitiv.
Numai ca nu mai sunt Maica Tereza (de fapt, n-am fost niciodata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) )

Eu cred in el si il recomand multor persoane. Am o prietena careia i-am recomandat Monti, ca are nunta si se chinuia cu diete, si a slabit 6-7 kg!

+Quote Post
stoina
post May 26 2008, 12:35 PM
Post #944

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Fetele,
Va salut si eu in fuga, plec iarasi la Bucuresti ptr 2-3 zile.Va imbratisez!

+Quote Post
pescarush
post May 26 2008, 02:12 PM
Post #945

Musafir

Stoina, spor la treaba! Banuiesc ca ai ceva de lucru in Bucuresti.
Eu m-am facut o neserioasa, sper ca macar de maine sa re-join si eu clubul Maica Tereza. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 26 2008, 02:16 PM
Post #946

Musafir

Bre stoino, bre!
Vezi ca-s niste calduri in Bucuresti de transpiri sub limba! 27 - 30 gr C!!!
Eu fusei cu geaca de piele si sacoul din stofa si rase Roxy de mine ca de Baba Dochia. Ea deja a trecut la espadrili de iulie/august! Si niste decoltee... (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Am patit-o apoi in Cta: am venit cu calduri tropicale din Buc, m-am imbracat subtire this morning si cand am scos capul afara, sa-mi intepeneasca limba-n gura de frig!!! Batea briza rece dinspre mare today, mama mama!!!
- at -emptyG: Sir, yes, Sir!!!
Meniul de pana acum:
d - 2 mere golden cu scortisoara si fulgi ovaz, cafea black
2 cani de ceai verde cu vanilie si lamaie de la Fares
p - varza la cuptor cu 2 cabanosi, salata de rosii si castraveti
ceai verde cat mai incape, sper sa fie tot vreo 2 cani
s - fasole verde cu mujdei de usturoi, rosii si inca ceva, da' nu stiu ce...poate capsuni...?!
Mai, am eu orbu' gainilor, sau n-am mai vazut-o pe iubita noastra GURU p-aci?! Ce-o fi facand, ne-a intarcat di tat?!
Kalua, da un semn, sa stiu ca ne iubesti in continuare!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Vorba aia, daca tu nu ne vrei, noi te vrem!!!

+Quote Post
ToothFairy
post May 26 2008, 02:22 PM
Post #947

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Guru nostru cica a luat o pauza de Monti...nu stu` pe unde citi io...da` tot bine arata, is sigura!:)
asa dr ... urmeaza acush roxanica...

si vazui si o poza cu praji postata de Guru de-ti vine sa te lasi de Monti 4eva`...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) (Doamne iarta`ma!)

+Quote Post
dr_wise
post May 26 2008, 02:28 PM
Post #948

Musafir

Mai bine zii "Doamne iarta-ma si pazeste-ma!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ca poate nu aflasi tot...fuse Ice Choco Land weekend-ul asta la World Trade Center - Sofitel Hotel!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Belea mareeeee! Se duse dracului toata virginitatea mea la Bucuresti...acu' incerc s-o carpesc...cat se mai poate carpi....

+Quote Post
Fanny
post May 26 2008, 03:19 PM
Post #949

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Deci ai ajuns pana la urma la targ, da?
Haideti ca eu dupa ce am vazut buricu' lui Walpu m-a apucat si pe mine ambitia rau de tot. Am facut si putintic de pilates dimineata, asa de dezmortire. Programul de seara cuprinde exercitii mai multe.

D: cafea + peste pe scobitoare + ciuperci al cuptor si castraveti (resturi de la pranzul de ieri preparat de socrella)
P: salata de varza + gratar de pui
C: mancare de fasole verde si capsuni (cred)

+Quote Post
dr_wise
post May 26 2008, 03:50 PM
Post #950

Musafir

Trecui, of course ca trecui, ca orice drogat de seama, care se respecta. Da' de acu' gata!

+Quote Post

413 Pages V  « < 93 94 95 96 97 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:08 AM