![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu am constiinta incarcata, ci pantalonii prea strimti si sunculite inestetice, o turma de rochii sexy in care arat ca o balena esuata, mai vine si vara cu viteza luminii... si ma mai apuca si groaza ca am si 35 de ani (si acum se dau kilele mai greu jos decit la 20 de ani!) plus "antecedente" de obezitate pe linie genetica, de aceea vreau sa imi fac si o programare la endocrine "just in case"...
... asa ma gindeam si eu cu varza, ca va mai "pindesc" din umbra si mai bag la cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, mult mai buna varza decat fructele uscate!
Sparanghelul il fierb in apa sarata (trebuie sa fie fiert, dar nu bleg de tot), atat. La o mancare repede il servesc doar cu sunca (mie mi se oare ca cel mai bine se potriveste un prosciutto cotto la el) si, daca-mi permit, cu unt (frec bucatica de unt de sparanghelul fierbinte). |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi un raport succint:
MD iaurt degresat cu fulgi de grau , ovaz , orz ;cafea cu lapte degresat G o mandarina P piept de pui la cuptor + omleta si salata de rosii , ceapa , castraveti C o mandarina si am mixat capsuni cu smantana 15%(nu s-a batut pentru frisca , asa ca le-am mixat si a fost bine).Mai tarziu am mancat si 3 patratele de ciocolata Anidor 70%. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 24 Joined: 23-March 08 From: cluj Member No.: 3,532 ![]() |
Servus, fetelor dragi!
Mi-a fost dor de voi, dar n-am reusit sa ajung sa si scriu ceva. Am o saptamana cumplita, sunt singura cu copiii si n-am timp nici sa respir. Mi-e tare greu ca n-am pe nimeni pe-aproape sa ma ajute, dar o trece cumva si asta. Raportez ca sunt destul de cuminte cu meniul zilnic, ma mai abat pe la niste inghetata cu fie-mea, dar mai rarut. Si am mai slabit ceva, am ajuns la 68 kg, adica greutatea dinainte de sarcina. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Nu stiu cand o sa mai ajung sa scriu, sper sa fie cat de curand. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Felicitari, iza si welcome, Di!
Aseara am mancat omleta, nu macare de fasole verde si am ciugulit niste fistic si ciocolata neagra la film. Azi, MD: fructe (o para si caise) + putin fistic si cafea cu lapte Pranz: 2 copane cu fasole verde + desert: prajitura cu branza si caise (faza 2) - o bucata minuscula C: fajitas (fara clatita) Dupa cum vedeti, nu am intrat direct pe meniu strict-strict pentru ca incerc sa merg pas la pas cu al meu. Sper sa-l ia pe MM in brate, cum a facut-o sotul lui Rox, dar mi-e teama ca e un pic mai pofticios in materie de paine si dulciuri. Ieri a fost prima zi si a trecut proba cu brio. Deseara fac paine neagra pentru el. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
3 carnati proaspeti facuti la grill, varza murata calda, salata de varza alba, rosie, niste felii de rosii, radicchio
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna tuturor MM-istelor ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
MD fulgi de ovaz si orz cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte degresat G salam cu rosii si castravete; o alta cafea P varza calita cu carne C fructe (capsuni , mandarina sau mar) . (IMG:style_emoticons/default/wave.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
de azi ma fac fata serioasa si ma tin de meniu. am hotarat. (IMG:style_emoticons/default/judge.gif)
mi-am propus: D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - tocanita de vitel cu salata de castraveti C - dovlecei pane (in faina de naut). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare dragelor,
Citindu-va meniurile mi s-a facut foame instant...ca de la caldura asta, parca nici foame nu mai aveam... La MD am papat musli cu lapte La P o sa pap : ciorba de curcan, sarmalute in foaie de tei(faza II- ca-s cu basmati) G am facut inghetata, asa ca sigur tre` s-o gust dupa 3-4 ore de la masa de pranz.. La C capsunele, portocale, fructe, oricum... Am un meniu mai de faza II asa, ca la cantar dau bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) In weekend, a facut misto un vecin de mine ca ii e frica ca nu ma inregistreaza nici cantaru` (la cat de slaba is) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) mi s-a parut funny expresia..oricum, is unii barbati carora le plac femeile mai pline, asa ca d-aia s-a luat de mine, ca el e-n categoria aia...treaba lui...eu`mi vad de dieta mea,ca ma simt bine cu ea, pap bine si ma simt si bine cu colonu`...nici nu ma mai duc la nici un gastro-enterolog...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ca ma simt bine,yuppy. Ce de fete hotarate p-ici...`place de voi...hhihi...sa va tina "ambatzu`" tot asa... CyL , sper ca vroiai sa zici "Empty, vad ca tu cauti sa reintregesti mereu grupul." asa-i ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
valeuuuu!!! io ma simt asa de vinovata.... weekendul asta am bagat numai prostii in mine! care s-au materializat in vreo 2 kile. da am scpat deja de unu.
am papat numai shaworma, papa de McD, si inghetata! am baut bere si am fumat! dar in schimb am mers foarte mult pe jos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da de ieri is la regin din nou! cu abaterile de rigoare... bere si cafea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Md: iaurt 0.1 % cu cereale P: mancarica din ardei copti, in otet, cu carne de puiut, c: cred ca niste alune! bine ai venit Maat!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by albinuza: May 27 2008, 02:34 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:03 AM |
|