![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, stiu despre ce zici tu (mersi de link). Doar ca mai citeam ce mai spun si alti nutritionisti sau cercetatori ce-or mai fi ei.
Azi ai mancat prea putin. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
e prea cald, nu pot sa inghit nimic, acum beau apa...au fost peste 36 de grade la umbra...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La mine cina programata (copanele) s-a anulat pentru ca s-a stricat carnea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am mancat doua tartine cu paine neagra de secara ton si castraveti, plus desert: branza si gem dietetic.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
buna fetelor si multumesc de urari..
dap roxi, lucram in kaufland pe galerie, la SAY (telf mobile, accesorii, abonamente orange, boom tv.. etc). acum la O univeristate privata ca si secretara, mai exact secretar universitar.. stiu e f pompos .. dar.. nu sunt foarte incantata... prg f aglomerat, nu mai am timp de facultate app deloc si nici de altceva. mi se spusese altceva la inceput.. momentan raman s avad cum e treaba MD: fulgi de ovaz+grau+orz cu 500ml suc de rosii G,P,G: cateva capusni... C: cateva bucatele de snitele de soia cu mancarica de varza+ doua lingurite de icre (d'alea otravitoare din magazin) +doua cani de ceai, una verde si una de coacaze negre cu ceai verde. dupa cum se vede meniul meu arata foarte prost... am ajuns acasa lesinata la propriu.. acolo nu am avut timp decta de un pahar de apa si aia minerala.. speram la mai bine. v'am pupat.. o seara placuta |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea G: cafea cu alune P: carnaciori cu salata de rosii si castraveti S: mere si ciocolata Anidor cu 70% cacao. Cred ca am niste jocuri hormonale ca am de 4 zile o pofta de mancare monstruoasa si am ajuns la 72 de kg in mai putin de o saptamana. Si culmea e ca nu am facut abateri. Dar nu cred ca e posibil sa ma ingras cu 3 kg in 4 zile. Ma consolez cu ideea ca e vorba de o retentie de apa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Daca esti inainte de ciclu, se poate intampla! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu adaug si cacao cu lapte si un strop de miere (doar un strop). |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, mersi de gandurile bune. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca nu sta el prea mult la studiu, isi face in clasa cea mai mare parte a assignmenturilor, dar ii place sa citeasca, citeste foarte mult si cauta pe internet. Ceea ce face, face cu placere, are talent la scris si un pic de "outbox thinking". Cel mic este foarte diferit, este muuuult mai jucaus, citeste numai cat este obligat (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) dar e un copil bun si el.
Cyl, multa bafta! Daca nu-ti place si nu-ti convine, nu trebuie sa stai prea mult pe-acolo. Eu am mai mancat si cateva patratele de ciocolata Nestle 70 % cacao, arata prea apetisant cand am fost al cumparaturi si are un gust tare bun (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) asa, rich. |
|
|
![]()
|
|
Neata. M-am amuzat de sotul meu ieri. S-a uitat pe etichetele de la pateuri si mezeluri si pana la urma a optat pentru carne pentru snitele, gratar si ciorbita. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Incep ziua cu o cafea cu lapte si un bol cu iaurt, fulgi de secara si gem dietetic. La pranz, cred ca o sa merg la o cantina pe care o lauda lumea sa vad ce gasesc conform. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Fetele, va pup! Tocmai am aterizat acasa, am plecat la 5 din Bucuresti, ptr a cistiga ziua de lucru..Cu toate astea, incerc sa atipesc o ora si revin mai pe seara. Sint f obosita, dar bucuroasa, drumul a insemnat multe reusite.Datorita vitezei am papat si neconform, dar reintru in normal.
Azi dim, la drum am papat MD: prune uscate,citeva alune caju si apa din belsug. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi papa mulllltaaaa si conforma, se vede treaba cum nu mai e cald afara, cum pap mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
MD - musli (fara stafide si banane) cu lapte , un patratel de cioco 85% P - ghici ce, pesca? dovlecei pane vreo 5-6 felioare cu rosii ... mai aveam pe foc si niste fasole boabe...da` nu mai are loc...vroiam s-o fac salata.. o pap maine, daca nu mi`o rade-o domnu` meu...is buni dovleceii, da` cam absorb ulei si nu prea-mi face bine. -luai si desertu` dupa o ora, fir-ar sa fie...o felie de tort facut de mine, conform , cu mere, blat pandispan in care am pus cacao, si peste frisca...f f f f bun G,C - ma prind prin oras, ca incepe Festivalul de Teatru si nu pot lipsi...poate cand m-oi intoarce oi mai papa niste fructe..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pesca, felicitari pt baietel! pupici fetele Acus vazui ca la mine la group apare Membru de Onoare...pai de unde atata onoare ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:20 PM |
|