IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
pescarush
post May 29 2008, 01:33 PM
Post #991

Musafir

Empty, si eu am intoleranta la ulei. Pune mai putin ulei si scoate-i pe un servet de bucatarie sa se scurga. Sa-ti fie de bine!
Meniul meu pe azi:
D - cereale cu lapte (cam putine cereale, dar n-am ami avut timp sa stau sa mai caut sa completez)
ora 11 - un mar
P - mancare de mazare cu costite (extrase din tocanita de cartofi pe care am facut-o pentru copii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
C - ceva cu peste, poate doar conserva de ton cu legume, daca am timp eventual fac o salata de paste cu peste.

Eu fug toata ziua cu copiii astia, nu mai am timp deloc de mine, asa ca seara mananc destul de dezordonat.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 29 2008, 06:00 PM
Post #992

Musafir

stoinici, ia povesteste aici cu lux de amanunte ce-ai facut la capitala.

pescarusho, eu nu-mi inchipui ce-i in borcanul ala, astfel de guacamole n-a vazut neam de neamul meu.

Hai sa ma laud si eu cu mancarea de azi, pana acum: un mar, apoi feta cu rosii.
E cald bine la noi, 30 de grade, beau multa apa si din pacate o retin in corp (nici nu stiu unde, picioarele nu mi-s umflate deloc, dar la cantar sunt 2! kg in plus (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ).

+Quote Post
pescarush
post May 29 2008, 06:16 PM
Post #993

Musafir

N-am apucat sa-i trag poza aseara, abia la 10:30 m-am linistit si eu. Sper sa apuc deseara, sa vi-l arat.
De conform e conform, dupa lista de ingrediente.
In sfarsit se incalzeste si aici (mai cu variatii), pe azi au anuntat 23 grade. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

edit: am gasit pozica pe internet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aici
mai greu a fost s-o postez, ca am uitat cum se face (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by pescarush: May 29 2008, 06:25 PM

+Quote Post
stoina
post May 29 2008, 06:56 PM
Post #994

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Cum sa nu sefa, iaca povestesc, cu mare drag.

Satula de meseriasul roman vesnic intirziat, neglijent si neprofesionist, mi-am cumparat o masina de dat gauri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (cica se numeste rotopercutanta). Asa inarmata, am adunat tablourili de rigoare si am purces la gaurit(asta la Bucuresti,zic) Am facut gaurici in: beton, in rigips, in faianta, am montat tablouri, bara de la bucatarie, un corp de depozitat la baie, am chituit cu silicon sanitar spatiul dintre cada dusului si cabina, am frecat cu rabdarica gresia din baie(era doar scoasa din boale dupa marele meserias roman).Apoi, am purces la olecutza de curatenie in rest si gata prima zi.
A doua zi de dimineata, am lasat munca de jos si-am purces la munca de 'telectual (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Adica, revizuit toate listele cu produse Ikea, ptr : toate dresingurile , o camara, un dormitor mic si dormitorul fii-mi. Stiti ca la Ikea e o munca de sisif, adica: ales produsul, notat cod,pret, sectiunea si rindul de unde iti ridici singur produsul. Ei bine, am avut vreo 4 pagini de produse. Dupa o revizuire minutioasa a listelor, am fugit intr-acolo si am inceput, pas cu pas sa adunam produsele. Am adunat vreo 11 carucioare(eram eu, marius si un sofer), le-am trecut la casa, le-am incarcat intr-o masina venita de noi de la firma special ptr asta si gaaaata, era deja 7, 30 pm. Initial, hotarisem sa plecam spre Iasi, dar data fiind obosala avansata, l-am convins pe Marius sa plecam a doua zi. Marius a fost de acord, asa ca pe mine m-a apucat mincariciu: daca tot raminem, sa mergem sa cumparam frigider si tv ptr Bucuresti, ca-i jale fara... Ehhh...si asa, masochista de mine, pe la ora 9 si oleaca, caram pe scari te-ve-ul (luat la oferta, cu un dvd)Frigideru nu, ca n-am gasit nici un taxist dispus sa ni-l care tocmai in Giulesti. Bineinteles, am cumparat si-un dvd durere, Bee Movie, si am vazut olecutza din filmuletz, ptr ca n-am mai rezistat pina la sfirsit...
La 5 , azi dimineata, am iesit din casa, la drum spre Iasi.Marius a vrut sa prinda ziua de lucru cit mai intreaga. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Astazi, am fost la casutza mea din Iasi. Mobila a ajuns cu bine, lucrarile avanseaza, florile mele is frumusale(desi cam jumate din ele is afectate de ploaia cu gheata de simbata) si cred ca-n 2 saptamini ne mutam. Am hotarit sa ne mutam asa, fara perdele, covoare, lustre si alte ghidusii. Ne-am luat mobila(ne-am asigurat patul), punem la punct bucataria exterioara ,sa avem unde gati si mutati acolo, lucrurile vor evolua mai repede...
Drajelor, v-am plictisit o gramada cu ocupatiunile mele de gospodina, dar asta sint eu in ultima perioada.
La Bucuresti am papat niste dulce neconform. Ikea cu prajiturile ei ma ademeneste mereu..
De maine sint cuminte din nou.
Astazi mi-am mai facut niste iaurt cu capsuni proaspete si acum rontai niste cirese.Maica Tereza sint de maine si va rog sa ma sustineti,am nevoie de sustinere ca sa pot fi cuminte cu atita stres.
Veste buna!!!!- Irinici e bine, a trecut de perioada grea si e ok.S-o strigam in cor, tare-tare, poate ne-aude si revine...
Stiti ca mi-e dor de Nimfe?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Va imbratisez cu drag, pe toate dragelor!!!

+Quote Post
gloriana
post May 29 2008, 08:16 PM
Post #995

Musafir

Eu sunt pur si simplu dezorientata. Ma umflu, si ma umflu, si mi-e sete si beau apa si nu ma duc la baie si mananc conform. Si am facut o burta imensa. Am ajuns la 73 de kg, eu, care cochetam cu 69. Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P: carnaciori cu salata de rosii si castraveti
S: pere iar mai tarziu peste prajit cu otet balsamic.

+Quote Post
stoina
post May 29 2008, 09:23 PM
Post #996

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Otetul balsamic e conform? Are caramel, nu-i asa?

+Quote Post
kalua
post May 29 2008, 09:36 PM
Post #997

Musafir

Si carnatii aia cat sunt de conformi?

Stoinici, te-ai facut ca astia de pe-aici, bravo! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Adica nu asteapta nimeni sa vina om la dat gauri, nici macar la zugravit, 90% din lume face singura chestia asta. De-abia astept eu sa te muti la casa ta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , d-apoi imi inchipui ce stare ai tu!

Si eu o vreau pe irinica inapoi, aici, cu noi!

+Quote Post
Roxana_
post May 29 2008, 10:20 PM
Post #998

Musafir

Vai ce-mi placu sa citesc cum ti-ai petrecut ultimele zile Stoinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa stii ca si al meu si-a cumparat o bormasina din asta, dar nu da gauri in zid...in rest e super utila. Dar voi ati dat iama la Ikea. 11 carucioare?! Ma bucur ca te muti la casa si las' ca restul treburilor le rezolvi pe parcurs. Noi nici acum nu le-am pus pe toate la punct, dar tot am o placere fantastica sa ma intorc acasa.
Ma bucur din suflet pentru Irinici. Am vazut-o si eu azi pe mess, dar n-am putut s-o agat ca eram c-un francez langa mine.
Auzi Stoinici, stiu ca ne spusesei tu anul trecut de un loc in care revii cu placere din Turcia. O sa dau sa-l caut, dar daca nu-l gasesc, te rog, ajuta-ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ca pan' la urma nu cred ca mai ajungem in Spania, ci aci in Turcia sau Grecia.
Gloriana, ceva se intampla cu corpul tau. Oricum, mie nu prea mi se parea normal sa mananci in fiecare zi mezeluri (cremwursti s.a.). Incearca si tu ton, piept de pui. Totusi, mi se pare prea spectaculoasa cresterea. Iei vreo pastila ceva? Ca eu am patit-o de la niste biocalciu si l-am oprit imediat.
Cyl, succese la noul job, dar nu-ti neglija facultatea.
Am fost asta seara la mega-image si-am gasit cateva produse noi conforme si anume: un mustar bio, nu cel de dijon, conserva de rosii bio si mai erau tot felul de chestiute pe acolo. Se cam grabea barbata-miu si n-am avut timp sa studiez indelung. Mi-am luat cioco 70% cacao cu zmeura. Nu-i rea la gust. Am citit toate etichetele de la produsele aparent conforme, adica humus, zacusca, salata de vinete, salata de ton. Toate, dar toate contineau zahar, amidon modificat de porumb, de grau. Va spun, ca sa nu va mai osteniti si voi cu cititul.
Sa pun si meniul de azi, care nu-i integral conform, c-am o pofta de mancare, precum Emtpy:
D: iaurt cu fulgi
P: o portocala, dupa ciorba taraneasca cu afumatura (zeama), piept de pui cu salata de castraveti; desert: eugenia (neconf)
G: inca o eugenie (ca muream de foame)
C: 2 cubulete de cioco 70% cu zmeura, capsune (chiar sunt bune la gust cele de la mega Stoinici), alune si migdale (nu prea multe).
Va pup dragelor si noapte buna! Abia ce-am terminat de facut bagajul pentru team-building. Probabil ca maine nu voi mai apuca sa scriu, asa ca va doresc de pe acum un weekend placut. Ne citim luni dimineata.
Pe unde-o umbla doftoreasa? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by Roxana_: May 29 2008, 10:21 PM

+Quote Post
kalua
post May 29 2008, 10:27 PM
Post #999

Musafir

Distractie placuta, roxanico, si buildeste teamul cu forta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De-abia astept sa ne povestesti ce si cum!

Imi adaug si eu cina: salata de ton cu ardei kapia rosii, bucatele de-o branza englezeasca, capere, salata verde maruntita bine si maioneza indoita cu iaurt. Suntem topiti dupa salata asta, prima data fac maioneza, sfaram bine de tot tonul in ea, iese ca un sos gros, apoi adaug celelalte chestii.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 30 2008, 08:41 AM
Post #1000

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

La Mega Image se gasesc si pupodums: plain si spicy. Mi-am luat eu ieri si-s conformi.

+Quote Post

413 Pages V  « < 98 99 100 101 102 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 05:14 PM