![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lexie, tre sa ma duc in metro inseamna.
Imi trebuie o pereche pentru bicicleta. Teo, te asteptam cu poze! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu i-am cumparat proaspatului meu finutz Cristian un trusou( (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) parca-i fata mare de maritat!!!):
(IMG:http://s177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1278-1.jpg) si lenjerie pt carucior, adica o paturica + perna + jucarie asortata: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Cristian/HPIM1277a.jpg) Imi plac la nebunie!!!! Si sunt asa de mici, nu-mi vine sa cred ca exista un pui de om asa mic...desi hainele sunt pt 3 luni... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) De abia astept sa-l intalnesc si sa-l vad gatit "pruna pe colac"! PS: de emotie am pus pozele invers...scuze! This post has been edited by dr_wise: Mar 18 2008, 07:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Ce frumoase sunt!!!! deosebite!
Sa iti traiasca Finutul!!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Ce faine sunt! Sa-ti traiasca finutul
PS: In viata mea nu mi-am imaginat ca focile sunt asa de simpatice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Doamne, parca-s de papusi! Foarte faine, sa-ti traiasca finutul!
Azi mi-am luat un rimel de la loreal (ala de-i zice telescopic) o oja rosie, c3 reioane tip kohl si inca doua tuburi de luciu de buze. A, si o |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Doctore, sa iti traiasca si sa fie fericit!
Ma gandesc acum, e din partea finei care se tot chinuia sa ramana insarcinata? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Dregelor, in sfarsit mi-am luat trusa noua de farduri!
De la Ja De, ca tot le-ati laudat atata. Sper sa fie bune, ca am dat ceva bani pe ele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Iata trusa intreaga: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1081.jpg) Si poza focusata pe culori: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1082.jpg) Glossul e ok, dar rujurile sunt prea inchise pt mine. Rimelul si creioanele nu le-am incercat. Oricum, am luat-o numai pt farduri. Are culori cu care nu m-am dat niciodata, ca de exemplu turcoaz. Pink, astept un ok pt culori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pupicis |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa inteleg ca o sa apara noi machiaje pe forum! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) S-o stapanesti sanatoasa!
Pe Maat o asteptam sa ne zica dupa vreo 3 ani ca si-a aruncat mazgaliciurile, dupa ce ne-a spalat ochii cu ele pe aici. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Allora, cand va vedem? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Mie-mi plac tare culorile!
Sa o stapanesti sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
Moaaaaama ce misto e! Miine dau atac. Vreau si eu una la fel ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:12 AM |
|