![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multam Clau!
Hai sa te vaz cu ce ti-ai luat |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC05018.jpg)
aveti vreo idee cu ce as purtea sa o port? nu prea imi plac manecile alea neterminate asa, as lua sacou deasupra, dar nu stiu daca merge cu gulerul acela (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/DSC05022.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
Claudia,foarte frumoasa gentuta si bluzita! Sa le porti cu placere!
Mi-am luat si eu o bluza in genul la asta: (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/terdde.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mai, ce de frumuseti fetelor! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Lexie, cercelusii mi-au placut f f m (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si brelocurile (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Claudia, camasa e absolut adorabila! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Mie imi place f m modelul, iar manecile si tivul ii dau tot farmecul! Ar fi pacat sa-i ascunzi manecile. O porti purta la orice, mai putin, cred eu, la fuste/ pantaloni cu talie inalta. Si ori pui margele lungi sau o brosa ori nu pui nik. Si pantofii taui, Philia, sunt f frumosi, aduc a model Cavalli. E adevarat, sunt f indrazneti, nu cred ca merg de toata ziua. Fa-ti curaj si poarta-i intr-o seara cu fetele in club. Eu nu mi-am mai luat nik zilele astea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Imi ramasesera ochii la o poseta galbena. Si ieri m-au sunat unii de la un magazin din Campulung, unde vazusem eu o poseta rosie superba, din piele, model pt Il Passo, ca au adus. Numai ca eu deja mi-am luat poseta rosie, ca nu mai speram sa aduca. Si m-am dus de unde am luat poseta rosie, sa vad daca o pot schimba cu cea galbena, dar nu au vrut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ii inteleg, ca cine ar vrea sa poarte o geanta purtata de altcineva? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si acu tre'sa-mi iau gandul de la poseta aia superba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In plus, vreaus a dau comanda de produse Yves Rocher, dar colegele mele nu vor si asta ar insemna sa platesc transportul. Ceea ce nu mai face rentabila comanda. Anyone interested? |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, geanta e adorabillaaaaa!!! Pana la urma ce ai purtat la cununie, draguta? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa purtati sanatoase achizitiile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am pus 2 poze pe grup, f proaste poze avem. fotograful era emotionat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
poseta e beton! unde le tot gasesti?
|
|
|
![]()
|
|
poseta e de la un outlet, asa redusa a fost 100 euro. presupun ca initial ar fi fost mai mult. dar nu merit laudata, nu am destule posete frumoase (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
mai nou am facut o pasiune pt posetele Lupo dar sunt cumplit de scumpe. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f211/claudia_electra/100357.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Claule, foarte frumusica rochita ta si-mi place ca v-ati asortat dragut tare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Casa de piatra sa aveti si multa iubire toata viata!
|
|
|
![]()
|
|
multumiiim mult (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:03 AM |
|