![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De acolo mi-am luat si eu cele trei perechi de le-am pus zilele trecute. Cand prinzi, ai ce, dar tare greu e sa nimeresti cand au marfa si sa-ti gasesti nr. in timp util.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
De acolo mi-am luat si eu cele trei perechi de le-am pus zilele trecute. Cand prinzi, ai ce, dar tare greu e sa nimeresti cand au marfa si sa-ti gasesti nr. in timp util. atunci trebuie 'fabricata' o pila la magazinul ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Meg ce dragute sunt opincutele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De unde ??
Si bluza cu "Nature is sexy...." rocks! |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumoasa rochita neagra Walpu. De cate ori merg in Timisoara fac in asa fel sa merg in weekenduri sa pot merge si eu in piata.Intradevar sunt multe chestii faine si pret bun.
Frumoase achzitiile la toate. As intra si eu cu mai multe, dar din pacate nu am calc acasa sa pot descarca pozele si e prea complicat sa le aduc la birou.dar ma voi stradui. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Foarte frumoase toate achizitiile!
Nimphe, bicicleta identica am si eu acasa. In Romania. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pai nu esti in Galati?
Si cum s-a comportat? E buna bicicleta? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
sunt in Italia dragalasa. e buna bicicleta. nu am prea avut ocazia sa o utilizez, pentru ca am plecat din tara, dar cat am folosit-o a fost in regula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sa le stapaniti sanatosi! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ma hooooooftiiiiiiic! Io nu mi-am mai cumparat ceva de o cira de tiiimp! Tre sa ma duc la spart bani, nu se mai poate! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Maat, sa stii ca da! Un parfum, un fard, ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:20 PM |
|