![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Foarte frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are din toate culorile, e faina !
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Moaaaaama ce misto e! Miine dau atac. Vreau si eu una la fel ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mortala esti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nimphe misto tare culorile. Sa te spoiesti cu bucurie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) P-aci s-or gasi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam de aprecieri (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa vedeti faza: tocmai am facut baie si eram la calc si vedeam postarile voastre si ma uitam la poza trusei mele. Si sotul meu zice sa merg cu el la bucatarie, sa mai stam de vb. Si eu zic: pai stai, ca trebuie sa ma fardez. Vroiam sa spun ca trebuie sa ma cremuiesc cu toate cele, ca dupa baie deh (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Al meu, sa moara, nu alta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) In alta ordine de idei, abia astept sa ma fardez maine! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tare faina trusa are multe nuante faine, sa o pensulesti cu placere, da' si eu zic ca iti sta bine si fara machiaje.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmm, ce feerie, ce culori (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) Abia astept pozele cu machiajele tale, Nimphe.
Maat, sa stii ca Walpu zice bine ce zice (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu tot astept de ceva vreme sa vad o poza de-a ta la machiaje, insa nimic - nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2246/2343157029_0803c4a985.jpg) Pantofii mei cei noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2084/2343986912_c2ec63d482.jpg) (IMG:http://farm4.static.flickr.com/3175/2343157429_5526e3e13c.jpg) Nu sunt ei ultimul racnet, dar sunt super pentru mine. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cred ca glumesti!? Arata minunat, iar tocul pare foarte comod! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa-i porti sanatoasa.
Nimphe abia astept sa vad mazgaliciurile pe purtator! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi plac, sunt tare draguti, sa-i porti sanatoasa, Teo! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Teo, sa-i poti iubita. Sunt frumosi pantofii si cred ca si comozi.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, ce de culori, nimphe! imi place si mie trusa, s-o folosesti sanatoasa.
teo, important este ce ne place si cu ce ne simtim comode. mie imi plac pantofii tai, sa-i porti cu placere. doctore, adorabile lucrusoare. eu si acum ma uit la raionul de bebelusi cand merg in magazine, imi plac hainutele la nebunie. iar cand trebuie sa merg la vreo prietena care a nascvut, e placerea mea sa-i caut lucrusoare la bebe. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) aici avem niste magazine specializate... ca-ti vine sa le cumperi si daca nu ai la ce le folosi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (bineinteles, preturi pe masura). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 12:30 AM |
|