![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Io mi-am facut o noua comanda de la Yves Rocher.
Iar o sa astept de-mi vine rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tastatura e plina de scrum. acu o schimb, mama ei, ca am la birou vreo 5 bucati noi-noute si mie mi-o fo lene sa o arunc pe-asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
Mi-am luat azi 3 bucati de imbracaminte H&M, insa am facut pozele cu telefonul intr-un mod foarte chinuit- fusta neagra si rochia neagra sunt mult in clos, insa n-am reusit sa surprind acest lucru. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00481m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00484.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00506m.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00493.jpg) scuze wallpu.....ca indraznesc..dar de unde iti iei tu H&M ? atunci trebuie 'fabricata' o pila la magazinul ala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) offff ce va invidiez...ca aveti asa ceva in timisoara..vreau si eu.......(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stiu nu se poate dar visez....... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mi-am tras inca doo sarafane.
Pozele miine sau poimiine ca aparatu` lu` peste prajit e la birou si toalele acasa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Unde le gasesti? Am vazut azi la un magazin de cartier o rochita gen sarafan foarte draguta. Si era sa ma pocneasca nebunia sau mania, dar cand am vazut pretul am lasat-o in plata domnului. Poate nu mai gandesc eu normal, dar 2 milioane pe o rochie de la butica nu dau! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Doua milioane? No way! La mine un sarafan a fost 100 (cel negru cu nasturi mari albi) de lei iar cel de-al doilea (gri) 90.
Adica de aproape doua milioane mi-am luat doua bucati. Pe foarte multe dintre sarafanele mele insa nu am dat mai mult de 65-75 de lei. |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io mi-am facut o noua comanda de la Yves Rocher. Iar o sa astept de-mi vine rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Poti sa postezi si fotografii? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Sunt tare curioasa! Sper ca nu deranjez. Cum sa fac sa ma integrez, fara sa gresesc, sunteti asa dragute!!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Unde le gasesti? Am vazut azi la un magazin de cartier o rochita gen sarafan foarte draguta. Si era sa ma pocneasca nebunia sau mania, dar cand am vazut pretul am lasat-o in plata domnului. Poate nu mai gandesc eu normal, dar 2 milioane pe o rochie de la butica nu dau! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar ce, (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) avea nasturi din aur? |
|
|
![]()
|
|
Cum adica sa deranjezi?! Dimpotriva, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the club!
Te mai asteptam si pe la alte subiecte de discutie cu toata inima! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Nu, Lorelay, insa unii trag cite o fuga in Turcia cu sacosica, iau doua-treci chestii si vin sa le vinda la noi la niste preturi de zici ca-s poleite! V-am zis de posetele no-name cu preturi incepind de la 500 de lei noi din Craiova, da? Azi am vaut ca aveau si no-name-uri la 1.200 lei (da, ati inteles bine, 12 milioane) la niste genti din vinilin... Frumpoase, ce-i drept, insa nu erau nici D&G, nici Dior, nici Armani sa coste atita! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum adica sa deranjezi?! Dimpotriva, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) to the club! Te mai asteptam si pe la alte subiecte de discutie cu toata inima! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Ma bucur, am subiecte interesante, dar cand am citit "legea" de norma interna, m-am crucit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Legea e lege si se aplica intotdeauna (sed lex, dura lex!) insa asta nu ne-a impiedicat sa creem o comunitate marisoara (si in crestere) bazata pe prietenie si respect.
Plus ca extrem de multe puncte din regulament se datoreaza exclusiv oamenilor care au venit aici in cu totul alte scopuri decit sa discute cu alti oameni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) motivele se pot vedea la TOPIC CU ADUNATURA DE RECLAME DE 2 LEI, POSTATE DE USERI BANATI PENTRU RECLAMA Pe-astia ii "mirosim" repede si ii "expulzam" la foc automat, fara exceptie! ...dar sa revenim pe subiect. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:09 PM |
|