![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
miine!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce de lucrusoare faine. Sa le purtati cu placere.
anjel imi plac ochelarii tare! eu mi-am laut ieri vreo 5-6 perechi de ciorapi daca tot a venit primavara, unii mai sofisticati decat altii (la pret) si azi am pus o pereche care a costat 10$ (scumput pt niste ciorapi) si inainte sa plec de la munca merg la baie si ce sa vezi? o ditamai gaura de-a lungul cusaturii (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . pai sa nu m-apuce toti dracii? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Deci maine mai rup o pereche si in ritmul asta fix de ieri intr-o saptamana ma duc sa-mi mai iau alte 5- 6 perechi. Azi mi-am luat deodorantul Keops- ROC. Vin cu verdictul peste o saptamana. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Frumoase achizitii, fetelor! Sa va bucurati de ele multa vreme!
Eu mi-am luat niste balerini, dar am uitat sa-i pozez aseara. Si mai vreau... o gramada de lucruri care stau pe lista de asteptare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cleo, eu astept verdictul pentru Keops. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
F misto pantofii Sweet. Apropo de laptop, acum imi dau seama de ce-mi zicea al meu ca Fujitusu sunt proaste. Vad ca tu vorbesti de el la trecut (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Eu am lapul asta deja de aproape cred 5 ani si nu am avut deloc probleme cu el. Si prin cate a trecut saracul cu stoicism (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , ca deh eu nu am valoarea lucrurilor..Deja avem o relatie speciala si nu l-as schimba inca cu altul mai bun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Angel fusta imi place tare si cred ca iti sta bine, bine. Si desaga e faina.
Inele Di (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Divi tare frumusica bluza neagra cu paiete. Kalua ce vecina faina ai pe langa tiramisul ala bun de numai si cadourile astea faine.Cred ca a veti o relatie superfaina tu si fecina. Bey daca in primul an nu da rateuri laptopul si daca nu executa prea multe picaje in cap astea rezista. So Sweet sa-l tocesti inca multi ani de acu' incolo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Camesha cumparata ieri:
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/Image000-1.jpg) O sa fie perfecta pt cand voi fi insarcinata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Apr 17 2008, 01:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Nu o sa fie nimphe perfecta ca o sa-ti mai creasca sanii mult si deja vad ca abi iti incap acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Ce sa fac daca acolo mi-au picat ochii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La asta nu m-am gandit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Sa creasca mai mult???? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai daaaaa! Mi-e mi-au crescut sanii mult mai repede decat burta! Sunt primii care cresc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine, ai mei nu erau cine stie ce inainte dar sunt in plina expansiune, nu-mi vad burta de ei! Cred ca s-au triplat (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stai linistita ca le vei baga pe toate in saci cand vei fi gravi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:39 PM |
|