![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
A treia imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , am si eu 2 in genul..Si a doua e foarte draguta si camasuta...Iar tu ai un corp superb! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Ce targ de Pasti? Voi mai aveti multe de genul?! Si piata vietii si asta, acum cateva zile mai spuneai de alt magazin.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma oftiiic!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)
Zilele astea am fost intr-o depresie crunta, o concatenare de intamplari ocazionale care m-au facut praf si pulbere. Mai surprind si cate un moment de regasire cu mine la infrumusetat trupul macar, daca mintea e in paragina. Sweet, in Bucuresti trebuie sa fie si mai multe numai ca trebuie sa le gasesti. Maine o tai in piata vietii, sa vad daca ma mai vindec un pic. Chestia e ca o data ce apuci sa-ti iei de la outleturi sau chilipiruri de genul asta devine din ce in ce mai greu sa-ti mai cumperi din magazine normale, stiind ce adaos au. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Targuri sunt peste tot in tara, vezi la romexpo sau pe unde mai au loc expozitii la voi. Firma de la care mi-am luat astea era din Ploiesti, Pitesti nu mai stiu, ca le incurc pe astea. LE: a iesit soarele afara si am mai facut o poza la camasuta pe lumina, se vede mai bine modelul si materialul. (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/DSC00576m.jpg) Iar in spate, sa mori sau nu de ras, patul meu nefacut cu lenjeria cumparat de mama pe care scrie I love you, only you can make me happy, you're the best woman in the world! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by walpurgik: Apr 19 2008, 03:27 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, ai dreptate, sigur trebuie sa fie, doar ca nu stiu eu de existenta lor..De exemplu, iti spuneam ca am 2 bluzite stil rochita, ceva in genul celei de-a treia postate de tine, pe fiecare am dat aproape 150ron, deci cam 300 ambele, ceea ce nu e chiar putin.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Walpu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Btw, pe o alta bluza BSB scrie pe spate in interior, cam unde e eticheta, reproduc integral: I want a special person to put me on all the time, and LOVE me forever and ever!!! I will do my best to keep you looking damn good!!! Foarte taare mesajul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Mie imi place tare rochita. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
bluza
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/bluza1.jpg) fusta (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/fustita.jpg) -la spate are o funda: (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/fustadelaspate.jpg) Si alta bluza neagra, mai eleganta, dar nu iese bine la pozat ca materialul e mai pretentios. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/bluza2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fannu, imi place stilul tau! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, camasuta aia e absolut superbaaaaaa! Ce de lucruri frumoase au in TM, parca mai ceva ca in bucuresti (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Fanny, superba bluzita rosie, iar fusta e adorabila! Sa le purtati cu placere (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fanny, fusta aia cu buline e superba (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpu tare dulci primele 2 bluzite
fanny fusta e foarte vesela (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) parca prevesteste vara. Si bluza ta neagra la mine este albastru otel spre bleu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa le purtati cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Saru'mana, fetili. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:55 AM |
|