IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
walpurgik
post Mar 19 2008, 07:04 PM
Post #41

Musafir

Eu am dat azi o fuga pe la magazinul Farmec si mi-am luat o crema hidratanta (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/gerovital.jpg) (cam scumpa pt farmec dar e gama noua, 33ron), lotiunea de par cu ihtiol (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/par.jpg) , masca de fata cu ceai verde si aloe. Dau feedback dupa folosire.
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Mar 19 2008, 07:18 PM
Post #42

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Sa-ti faca bine cremutele, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 20 2008, 02:51 AM
Post #43

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

geaca din imitatie de piele. e un bej-gri, materialul nu-i vreo grozavenie dar mi-a ('ne-a' mai degraba adica si dragutzului meu) placut cum vine si-am zis `de ce nu?', merge pe langa celelalte aprox.... 10 (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (Di dupa cum vezi iti fac concurenta la parfumuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cizme )

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8834.jpg)

+Quote Post
pescarush
post Mar 20 2008, 03:56 AM
Post #44

Musafir

walpu, eu mi-am luat creme Gerovital anul trecut si mie chiar mi-au placut. acum, am dat comanda la mama, pe cand vine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
cleo, sa-ti folosesti cu placere gecile! vad ca fiecare are cate o pasarica. eu sunt cu briz-brizurile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) i-am innebunit pe colegi (ca de barbat nu mai spun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).
eu am dat o raita printr-un magazin azi (nu prea-mi place magazinul respectiv pentru toale, dar imi place pentru alte lucruri pentru casa) si i-am luat la sora-mea un set de prosoape, la fiu-meu cel mare blugi, mie niste pantaloni de yoga (acum nu mai am scapare, trebuie sa ma apuc, ca de cand mi-am propus, adica din ianuarie, am mutat doar mat-ul in camera in care urmeaza sa fac pilates (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) ) si 2 esarfe, una pentru mine si una pentru sora-mea. aparat de tras in poza nu am deocamdata, asta al meu vad ca functioneaza numai cand are chef.

This post has been edited by pescarush: Mar 20 2008, 03:57 AM

+Quote Post
angeldust
post Mar 20 2008, 09:35 AM
Post #45

Musafir

Foarte tare geaca Cleo! Vreau si io , atata mi-am cautat una de piele (sau chiar si imitatie), dar la una nu imi placea gulerul, alta nu imi placea ca avea material in partea de jos, la alta nu imi placea croiala, etc etc. Vreau si io o geaca de piele simpla si misto! Cer prea mult? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2008, 09:43 AM
Post #46

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

si mie mi-a ramas gandul la o geaca de piele pe care am vazut-o sambata! piele alba si e frumoasa de pici! in genul celei a lui Cleo

dar e 250 de euro! ma mai gandesc daca o achizitionez... aaa si la acelasi magazin raionul blanuri am vazut 2 hainute la 2700 euro. si alea nici macar nu imi placeau...

da foarte tare magazin. 2 raioane mari si late: piele si blanuri!cu o servire ireprosabila... parca ma simteam si prost cand am intrat acolo si am vazut vanzatoarele sa le zic asa. Totul de exceptie..aberez sau mi se pare?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 20 2008, 10:05 AM
Post #47

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ti se pare. Nu aberezi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Faina geaca, Cleolica; walpu, sa-ti traiasca achizitiile!

+Quote Post
walpurgik
post Mar 20 2008, 10:10 AM
Post #48

Musafir

Mersi.
Cleo sa o porti cu placere. Geaca mea de la Motivi e fix asa numai ca-i de chele de animal, n-are buzunar pe piept si are fermoar la buzunarele normale. In rest zici ca-i identica si la gat si la cusaturile de jos si culoarea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 20 2008, 10:41 AM
Post #49

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

pai si aia pe care am vazut-o eu e aproape identica, dar e din "chele" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
e citat de aia e in ghilimele!
iote ca la Motivi nu m-am uitat! si e plin oraselul de reprezentante..
o sa arunc un ochi si-l recuperez dupa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Mar 20 2008, 12:03 PM
Post #50

Musafir

e super geaca (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) la fel ca si angel de fiecare data cand vad o geaca de piele cava nu mi place, ultima ce am vazut o era prea scurta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
fetelor mie genul asta de geaca mi se pare misto pe alb mi as lua dar mi e ca e prea pretentioasa , oare daca imi iau pe negru nu dau in motociclista (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) stiu ca poate suna ciudat voi ce ziceti (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cred ca cel mai bine e sa mi fac la croitor

+Quote Post

101 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 01:47 AM