IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
Diana.
post Apr 23 2008, 12:49 PM
Post #401

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O pereche de pantofi negri, piele interior si exterior, pentru mers la birou.
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/pantofibirou.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Apr 23 2008, 12:59 PM
Post #402

Musafir

eu yammy trebuie sa fie glossul VS cu menta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
frumoase achizitii fetelor

+Quote Post
lxn
post Apr 23 2008, 11:58 PM
Post #403

Musafir

Mi-am luat o pereche de tenisi negri si geanta am primit-o la revista instyle, era primul numar si am fost curioasa ce-i de capul ei.

(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/DSC03590.jpg)

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 24 2008, 08:19 AM
Post #404

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Lexie, sa porti sanatoasa tenisii, sunt f simpatici.
Sa ne dai si cateva detalii despre revista, la topicul aferent, ca si eu is curioasa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Altheea
post Apr 24 2008, 08:49 AM
Post #405

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Maat, imi plac pantofii negri dar esti sigura ca te reprezinta? Mi-am luat si eu unii asemanatori acum vreo 3-4 ani dar nu decupati la spate, in aceeasi idee....sa merg la birou si sa fie comozi! Si toata lumea s-a uitat ciudat la mine, cei cu bun simt mi-au zis ca sunt cam cuminti pentru mine, altii mi-au zis direct ca sunt de oldies (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu-ti spun ca brusc au devenit foarte incomozi si nu m-am mai atins de ei!
a aparut instyle la noi? O iau si eu daca o gasesc cu geanta asta, imi place mult

+Quote Post
Dixy
post Apr 24 2008, 01:20 PM
Post #406

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,654

Da, e super tare geanta aia Ixn.Daca si revista e buna,atunci ma duc si eu sa o cumpar sa-mi dea gentuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu mi-am facut comanda de cateva lucrusoare dintr-un catalog,si astept sa-mi vina da asta va fi dupa 5 Mai.O sa pun ceva poze sa vedeti,si poate reusesc si eu intr-o buna zi cand o sa am mai mult timp acasa sa fac poze la ce hainutemi-am mai luat si ce am primit:D

+Quote Post
angeldust
post Apr 24 2008, 01:43 PM
Post #407

Musafir

Tenisi simpliiiiiii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Unde ai gasit?

+Quote Post
Diana.
post Apr 24 2008, 01:59 PM
Post #408

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Angelule, am vazut si eu in oras , dar nu mai stiu unde.
Daca imi zici ce numar porti, pot sa iti iua io o pereche si ti-o trimit cu un curier.
Altheea, io imi cumpar ce mi se pare mie ok si mi se rupe de ce zice lumea; eu purtam pantofi cu bot rotund, toc gros si ciorapi de plasa la minijupa cind toata lumea purta tocuri cui si mini ... cam nimeni.
Av cors, tinuta avea in sus sacou cumite, camasa si cravata... sau in loc de mini pantaloni scurti de stofa- pe vremea aia pantalonii scurti se purtau numai la plaja si in nici un caz de stofa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... sau pantaloni scurti cu bluza body si esarfa in loc de curea, cu incaltari - cizme lungi si sacou tip redingota... camasi cu jabou si mineci de-alea cu fru-fru... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai degeaba credeti ca scot io trenduri ca sa aibe altii ce sa copie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mai am doua perechi de pantofi in stilul ala si merg perfect la o tinuta office; iar tinuta office e clasica de cind haul si piraul...

+Quote Post
angeldust
post Apr 24 2008, 02:09 PM
Post #409

Musafir

Pai si in TM sunt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) dar imi pareau very nashpa aia pe care i-am vazut, calitativ si parca sa dau o caruta de bani pe niste Conversi nu imi vine. Astia ai lui lxn par ok in poza, de aia eram curioasa de unde i-a luat.

+Quote Post
lxn
post Apr 25 2008, 07:55 PM
Post #410

Musafir

Angel, ii luai din magazinul Plus Discount si sa stii ca sunt foarte buni calitativ, sunt facuti in germania si eu fost numai 20 lei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Din pacate vad ca la tine nu iegzista Plus si nici de aici nu-ti pot lua sa-i trimit acolo pentru ca produsele bagate in oferta sunt in stoc micut care se termina la 4-5 ore dupa ce au fost introduse in magazin. Miercurea apare marfa noua adusa in magazin. Eu abia am reusit sa gasesc numarul meu, cu mare noroc. Aveau negri numai de la 40 in sus, gasisem rosii numarul meu dar nu am vrut.

In legatura cu revista, va marturisesc ca nu am reusit sa o citesc nici pana acum pentru ca este tare mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am avut deloc timp de ea, insa va spun dupa ce o dovedesc cum e. Gentuta in schimb e tare simpatica, a fost un pic murdarica de la depozitare dar cu periuta cu apa si sapun au iesit patutele de praf. Pretul revistei cu tot cu geanta e 12 lei, mie mi s-a parut chiar ok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 39 40 41 42 43 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 04:14 PM