IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
kalua
post May 5 2008, 06:41 PM
Post #451

Musafir

E misto, numai ca eu personal urasc ceasurile pe care nu vad imediat ora (la minut!). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mi-au ramas sechele de cand mergeam cu metroul si orice minut era important.
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 5 2008, 06:47 PM
Post #452

Musafir

Kalua, eu nu o sa ma uit in veci la ceasul asta ca sa aflu ora, ca mi-am format de multa vreme reflex conditionat sa ma uit la telefon (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) L-am luat asa, mai mult pe post de bratara, de impresie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post May 5 2008, 07:04 PM
Post #453

Musafir

Apoi asa e numai bun! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 5 2008, 07:12 PM
Post #454

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

roxi, nu e snobism sa-ti iei VS, din ce am vazut la ei pe site au preturi comparabile cu jolidon! Acum ce e normal sa alegi? Am prins acum 2 veri o reducere sutienele la Trimph in Atena de nu-mi venea sa cred, 12 euro bucata...iar de calitate ce sa mai zic. foarte bine ai facut, vreau si eu, ma ales ca acum ma innoiesc la 2 saptamani la capitolul sutiene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cleo are dreptate cu MAC, chiar ai impresia ca nu se mai termina. Poate te convingem sa-ti iei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi pare rau ca nu sunt si in romania desi brandul e detinut de Estee Lauder. Dar n-am incetat sa sper. Ar trebui sa ma plateasca la cat ii urc in slavi, dar fac toti banii!

Angel, foarte misto ceasul. Eu n-am purtat ceas de la 7 ani...si ma tot gandesc la unul...dar ce vreau eu, eheeee, tre sa strang ceva banuti

+Quote Post
angeldust
post May 5 2008, 07:55 PM
Post #455

Musafir

Nici eu n-am purtat ceas de la 7 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tocma de aia mi-am luat acu unu asa...care sa imi placa, sa fie mai mult ca o bratara si sa nu fie f scump. Si daca o sa ma obisnuiesc cu el si cu ideea de a purta ceas, atunci poate sa investesc in ceva mai expensive (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 5 2008, 08:03 PM
Post #456

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Apropo de sutiene, imi caut de ceva vreme si nu gasesc masura mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Toate sunt cu bureti din abundenta, iar cele pt tzatzoase sunt urate, babesti.
Unde naiba sa mai caut, ca am fost la Jolidon, Triumph. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ..La VS nu m-as baga ca mi-=e teama sa-mi iau ceva fara sa probez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
lxn
post May 5 2008, 08:18 PM
Post #457

Musafir

Foarte frumos ceasul, Angel, cu atat mai mult cu cat nu vrei sa stii ora exacta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aceeasi problema o am si eu cu ceasul meu, este batut in pietre si niciodata nu stiu exact cat e ceasul.

Roxi, sa porti sanatoasa toate frumusetile, daca nu pui tot ce ti-ai luat aici, te mananc!

+Quote Post
Cleo
post May 5 2008, 08:21 PM
Post #458

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

anjel sa-ti porti achizitia trans-oceanica cu placere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
imi plac tare ceasurile pe post de accesoriu

sa mai rectific despre sutiene, ce imi place foarte mult la ele este in special forma.
Eu am 36C si nu-mi plac si nu mi se potrivesc toate dar cele care imi plac, apai IMI PLAC! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dau bluzei o forma superba.
push-up am unul singur si asta pt ca venise cu pernute si cu bretele, tranparente si obisnuite, dar nu mi se potrivesc (varianta cu pernute)

+Quote Post
Bia
post May 5 2008, 10:20 PM
Post #459

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Foarte frumoase achizitiile voastre, fetelor! Sa le purtati cu placere. Eu am primit de ziua mea, sunt Georgiana, o bluzita. O sa pun pozulica zilele astea...

+Quote Post
Diana.
post May 6 2008, 12:25 AM
Post #460

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai sa pui, Bia!
Anjelule, ceasul e pur si simplu FANTASTIC!

+Quote Post

101 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 02:46 AM