![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa le purtati cu placere. Di, cum e Diamonds? De vara? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pffuu ce de chestii faine. sa le porti cu placeer Roxi ...rochitele sint foarte feminine
cat despre ghicitoare, raspunsul e :nope (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o mai 'nervez pe Di (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ... the force be (is) with me! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, eu nici n-am sesizat ca alea-s ramurici. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc de urari dragutelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Mai am inca 2 tricouri, dar erau la spalat: unul tot in genul celui cu broscuta si scrie pe el 'Kiss me cause I'm cute' (barbata-miu a zis sa-l port doar cand sunt cu el) si unul simplu. O pereche de incaltari lipseste, c-a ramas pe la sora-mea, la fel si o jacheta. Iar pantalonilor nu le-am facut poza, ca erau negri si nu se vedeau bine. Acum cand ma uit la poze as zice ca mi-am luat putine. Cleo, la anu' sa stii ca e programata inca o vizita socrilor. Te tin la curent. Mai am voie la o incercare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Sigur e Champs Elysees....ca tin minte c-avem aceleasi gusturi la parfumuri. Ne placea noua Glamorous-ul de la Ralph Laurent. This post has been edited by roxanica10: May 6 2008, 09:40 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, miine ajunge. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tarara-rratarata- teapaaaa, Cleo, na ca nu ma mai `nervez! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Credeam ca l-ai mirosit si tu inainte sa-l cumperi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu astazi am aflat ca prietena mea si iubitul ei s-au apucat sa renoveze camera goala din apartamentul lor special pentru mine, ca sa am camera mea! Se pune la achizitii? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica vei locui cu ei Pink?
|
|
|
![]()
|
|
Da, ceva de genul acesta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super tare! Chiar ca ti-e prietena. Nu stiu cate persoane ar face acest gest.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
roxi : nope (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce de chestii faine ti-ai luat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) F dragute si rochitele si tricoul cu testoasa! Sa le porti sanatoasa!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:23 PM |
|