![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu nu-mi mai aminti de geaca ta de piele de la Motivi, ca data urmatoare te bat si ti-o fur (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
In colectia de acum la Motivi sunt si geci de piele, albe si negre, dar nu imi plac de nici o culoare la gat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
girlies (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
am una de piele rosu-visiniu, gen sacou (sa va pun poze diseara daca tot m-am lansat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) albinitza sa stii ca dadui vreo 250$ canadieni acum aproape 6 (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ani (cu inflatia cred ca pe-acolo iesi), insa e la fel de frumoasa ca-n prima zi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ah asta din pozica a fost 40$ |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Walpu astept si eu feedback-ul la crema de fata ca pare interesanta.Las ca si cele de la Yves Rocher nu sunt sub 30 si ceva lei cand sunt la reducere, in rest sunt si mai high. Daca iti face mai bine ca Bio Specific eu zic ca merita.
Superfaina geaca Cleo, da' nu se murdareste repede asa alba? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Offtopic: Teo, am mutat pozele cu noii tai ochisori la topicul de ochelari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Merci!
Nu stiam unde sa pun pozele si daca in titlu scrie si accesorii... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Faina geaca, Cleo, sa o porit sanatoasa!
Teo, am vazut ochelarii tai, sunt frumsi, si-ti sade bine cu ei, sa-i porti sanatoasa! (surioara ta, parca-i bucatica rupta din tine, la o scara mai mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi aaa
mai pun 2 geci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cea de piele sus pomenita de la Danier , sta ca naiba pe umeras insa pe corp pica frumos apoi una pe care n-am apucat s-o port in iarna asta, pt ca-mi ingheta fundu la frigurile care-au fost (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate de-acum incolo sa am ocazia desi la noi sint si azi -16 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8867Small.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_8874Small.jpg) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
imi place nuanta aceea de rosu, iar a 2 a cand e frig o tin in dulap si eu am una pe negru si doar la inceputul si sf iernii pot sa o iau cand nu e asa frig (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mi-am mai cumparat nici un kk. Nu am gasit absolut nimic care sa imi placa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cleo, foarte misto prima geaca! Si eu vreau o geaca de genul..Si a lui Walpu, asemanatoare de la Motivi imi place mult. Eu nu am vazut geci de piele la Motivi in Buc.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Btw Walpu, cum ti se pare lotiunea de par si masca? Am avut si eu lotiunea, ma enerva in schimb ca e foarte lichida. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:47 AM |
|