IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
didilica
post May 8 2008, 08:25 AM
Post #521

Membru de Onoare

Group: Dependent
Member No.: 35

QUOTE(Nimphetamin @ May 7 2008, 07:19 PM) *

De unde, de unde? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sunt frumosi tare!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 8 2008, 08:40 AM
Post #522

Musafir

De la o tipa care vine si in Flavia, aduce ea mai mult de la Zara, H&M, etc...dar acum si-a extins businessul vad, aduce si din State tot felu. Are preturi cam mari parerea mea...dar ai de unde sa-ti alegi, tot timpul gasesc ceva fain, numa bani sa am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu pantofii am ajuns la spartul targului, avea si mai faini decat astia dar mai ramasesera doar numerele mici...36-37. Pe astia din panza am dat 100 RON, dar avea si din piele si la 180 RON altii.

+Quote Post
Altheea
post May 8 2008, 09:44 AM
Post #523

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Roxi, rochitele tale m-au innebunit definitiv! Prima , cea foarte colorata, seamana cu o bluza de-a mea de la promod.

Whoaaa, Cleo!!! Astea sunt farduri cremoase Paint Pot? Sa-mi spui cum rezista. Si celalalt este creion verde? Tu ma faci sa ma duc pana in ungaria sa dau atacul in bibilici! Sa ne spui la topic cat mai repede cum sunt!

Pink, am cautat aparat de incalzit ceara de mi s-au lungit urechile dar prin saloane n-am intrebat, da-mi si mie detalii...firma etc pleaaaase

Maat, m-ai facut curioasa tare cu Diamonds, tocmai cand imi promisesem ca ma opresc la Nina anul asta. Hmmm, tre sa-l vad neaparat!

+Quote Post
Philia
post May 10 2008, 08:26 PM
Post #524

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Cea mai noua achizitie a mea

(IMG:http://i40.servimg.com/u/f40/11/40/07/93/pictur18.jpg)

This post has been edited by Philia: May 10 2008, 08:26 PM

+Quote Post
roxanica10
post May 10 2008, 10:05 PM
Post #525

Musafir

Poke, misto, sa-i porti cu placere! Tie ti-o veni bine modelul; am probat si eu de mi-a venit rau genul asta de la H&M, dar aratam nasol cu ei...si cand in fine gasesc eu o pereche mai acatarii, o iau, ma duc cu ea la casa, dar, din fericire, ma intalnesc cu una din tipele din grup si-i cer o parere sincera. Mi-a dat-o pe loc: 'Arat groaznic'...asa c-am renuntat la ochelari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 11 2008, 09:33 AM
Post #526

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

In sfarsit mi-am luat sutiene! Doua chiar! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De la Triumph:
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1353.jpg)
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1354.jpg)

Si mai jos ce mi-a luat sotul meu din DanemarcaL o butelca de tonic Lancome (are 400 ml!) si un set de creme, geluri, gomajuri de la o firma daneza.
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1355.jpg)

Mi-a luat si o poseta mai sport, numai ca mi s-a terminat bateria la camera (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu e foarte pe gustul meu, dar e de la el (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 11 2008, 09:47 AM
Post #527

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Misto tare sutienele, amandoua imi plac! Ca cel alb am doua (alb si negru) de la triumph in care se baga si buretei. Iar bureteii sunt de 5 culori diferite, ii schimbi dupa cum vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post May 11 2008, 10:11 AM
Post #528

Musafir

Foarte frumoase toate, Nimphe! O sa-mi pozez si eu noul sutien, sa vada Sweet si Chinte cum sunt bureteii de la el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 11 2008, 03:54 PM
Post #529

Musafir

Am gasit si eu in sfarsit in piata vietii o camsa cu maneca scurta si care imi vine bine, ca restu erau toate prea mari sau stateau nustiucum sub sani, sau aratam ca o bunica in ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Voila! Ma gandesc ca ar merge cu fusta de blugi cu bretele ce mi-am luat-o (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00270.jpg)

Ahhh si niste pantaloni de trening roz-lila mi-am luat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da nu ii pozez ca ii am pe mine si mi-e lene sa ii dau jos

+Quote Post
Cindy
post May 11 2008, 04:27 PM
Post #530

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte draguta, Angel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Misto sutienele, Nimphe (de fapt le stiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )! Ti-am zis eu ca gasesti fara buretei la Triumph? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si pt ca nu pot sa ma abtin....ce imensitati! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce marime sunt?
Lxn, pune si tu poza cu al tau, pun si eu cu ultimele 2 luate recent ale mele si facem expozitie de sutiene pe elady! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 02:32 AM