![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Angel, superbi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) De unde, de unde? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sunt frumosi tare! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
De la o tipa care vine si in Flavia, aduce ea mai mult de la Zara, H&M, etc...dar acum si-a extins businessul vad, aduce si din State tot felu. Are preturi cam mari parerea mea...dar ai de unde sa-ti alegi, tot timpul gasesc ceva fain, numa bani sa am (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cu pantofii am ajuns la spartul targului, avea si mai faini decat astia dar mai ramasesera doar numerele mici...36-37. Pe astia din panza am dat 100 RON, dar avea si din piele si la 180 RON altii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Roxi, rochitele tale m-au innebunit definitiv! Prima , cea foarte colorata, seamana cu o bluza de-a mea de la promod.
Whoaaa, Cleo!!! Astea sunt farduri cremoase Paint Pot? Sa-mi spui cum rezista. Si celalalt este creion verde? Tu ma faci sa ma duc pana in ungaria sa dau atacul in bibilici! Sa ne spui la topic cat mai repede cum sunt! Pink, am cautat aparat de incalzit ceara de mi s-au lungit urechile dar prin saloane n-am intrebat, da-mi si mie detalii...firma etc pleaaaase Maat, m-ai facut curioasa tare cu Diamonds, tocmai cand imi promisesem ca ma opresc la Nina anul asta. Hmmm, tre sa-l vad neaparat! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cea mai noua achizitie a mea
(IMG:http://i40.servimg.com/u/f40/11/40/07/93/pictur18.jpg) This post has been edited by Philia: May 10 2008, 08:26 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poke, misto, sa-i porti cu placere! Tie ti-o veni bine modelul; am probat si eu de mi-a venit rau genul asta de la H&M, dar aratam nasol cu ei...si cand in fine gasesc eu o pereche mai acatarii, o iau, ma duc cu ea la casa, dar, din fericire, ma intalnesc cu una din tipele din grup si-i cer o parere sincera. Mi-a dat-o pe loc: 'Arat groaznic'...asa c-am renuntat la ochelari. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In sfarsit mi-am luat sutiene! Doua chiar! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De la Triumph:
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1353.jpg) (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1354.jpg) Si mai jos ce mi-a luat sotul meu din DanemarcaL o butelca de tonic Lancome (are 400 ml!) si un set de creme, geluri, gomajuri de la o firma daneza. (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1355.jpg) Mi-a luat si o poseta mai sport, numai ca mi s-a terminat bateria la camera (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu e foarte pe gustul meu, dar e de la el (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Misto tare sutienele, amandoua imi plac! Ca cel alb am doua (alb si negru) de la triumph in care se baga si buretei. Iar bureteii sunt de 5 culori diferite, ii schimbi dupa cum vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumoase toate, Nimphe! O sa-mi pozez si eu noul sutien, sa vada Sweet si Chinte cum sunt bureteii de la el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am gasit si eu in sfarsit in piata vietii o camsa cu maneca scurta si care imi vine bine, ca restu erau toate prea mari sau stateau nustiucum sub sani, sau aratam ca o bunica in ele (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Voila! Ma gandesc ca ar merge cu fusta de blugi cu bretele ce mi-am luat-o (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00270.jpg) Ahhh si niste pantaloni de trening roz-lila mi-am luat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da nu ii pozez ca ii am pe mine si mi-e lene sa ii dau jos |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Foarte draguta, Angel! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Misto sutienele, Nimphe (de fapt le stiam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )! Ti-am zis eu ca gasesti fara buretei la Triumph? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Si pt ca nu pot sa ma abtin....ce imensitati! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ce marime sunt? Lxn, pune si tu poza cu al tau, pun si eu cu ultimele 2 luate recent ale mele si facem expozitie de sutiene pe elady! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 02:32 AM |
|