IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
Meg
post May 12 2008, 07:08 PM
Post #541

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

misto sutienul. de unde l-ai achizitionat?
eu trebuie sa mi refac rezervele federale de sutiene.. ca sa-mi iau mai mari.
deci .. nu ma supar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post May 12 2008, 07:11 PM
Post #542

Musafir

mai mari? pai ai descoperit secretul cresterii tzatzelor si mie nu imi spui nimic? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) I demand to know!

+Quote Post
Meg
post May 12 2008, 07:13 PM
Post #543

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

nu stiu cum s-a intamplat minunea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ..
cred ca in febra examenelor am inceput sa mananc mai mult dulce - ha ha ha - si s-a pus acolo. bine ca nu s'o pus in kiloti sau pe langa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post May 12 2008, 10:57 PM
Post #544

Musafir

Meg, l-am luat din Bucuresti, Piata Veteranilor, 8 lei. Si au multe modele frumoase si chiar ieftine. Sincer, eu n-am gasit la firmele de profil gen Jolidon ce mi-am dorit si nici nu planuisem sa mi-l cumpar, am fost in piata cu alt scop si mi-au picat ochii pe el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca vrei, ne putem intalni o data sa mergem la vanatoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 13 2008, 12:47 AM
Post #545

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Meg @ May 12 2008, 08:08 PM) *
misto sutienul. de unde l-ai achizitionat?
eu trebuie sa mi refac rezervele federale de sutiene.. ca sa-mi iau mai mari.
deci .. nu ma supar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Chiar Meg, cum vine asta?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ca asa de ingrasat mi s-a intamplat si mie, dar nu atat suficient cat sa imi schimb nr de sutien! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu mi-am luat asa, doar ca pe negru, in spate are tot banda transparenta. Se inchide in fata.
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/bra.jpg)

Si unul tot cam la fel, tot negru, cu aceeasi chestie in fata, doar ca se inchide obisnuit si nu are bretele si spate transparent.

ps: nu sunt eu in poza, in caz ca aveati indoieli...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 13 2008, 03:04 PM
Post #546

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

off topic: am citit ca tinctura de marar are un oarecare efect (fericit) asupra sanilor. Mie mi-a facut mama insa pt ca n-a avut alcool la indemana a pus palinca si din cauza mirosului n-am putut s-o iau.

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2008, 03:25 PM
Post #547

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) cleo, esti mortala!!!! Am ras cu gura de jur imprejurul capului, a la Ilici, si ia in consideratie ca sunt la birou....pai normal ca dupa o gura de palinco-tinctura de marar, vrei-nu vrei, TOTUL ti se pare mai frumos si mai mare! Pun pariu ca si barbatii par mai virili dupa cateva picaturi de licoare.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu mi-am cumparat o poseta pt ghetutele gri din piele intoarsa...mai fratilor, e mareeeeeeeee! I-am tras o poza cu mobilul la birou (din lipsa de action), da' n-am cu ce s-o descarc....I'll be back!
Plus compleu de nasa rosu fosforescent (care se va vedea in pozele de la botez)...ori se uita popa la mine...ori la mine... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) din doua una, plus o camasa verde cu bustiera si bretele negre incorporate - ma arata scolarita.
Acum stau cuminte, fiindca se apropie examenele de bac si admitere ale lui fiu-meu.

This post has been edited by dr_wise: May 13 2008, 03:30 PM

+Quote Post
Fanny
post May 13 2008, 04:26 PM
Post #548

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa le purtati cu mandrie. Abia astept pozele!

Eu am vazut doua tricouri dragute in Terranova si astept sa mai trec prin zona sa le cumpar. Am ochit si niste pantofi de la Bata care s-ar pupa perfect cu niste rochite turcoaz pe care le am. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

This post has been edited by Fanny: May 13 2008, 04:29 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post May 13 2008, 07:12 PM
Post #549

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) cleo, din cate stiam eu mararul contine niste pseudoestrogeni, deci nu prea e recomandat in cantitati mari ca iti afecteaza echilibrul hormonal.

+Quote Post
dr_wise
post May 13 2008, 10:51 PM
Post #550

Musafir

Deci, sa exemplificam....
Poseta gri din piele intoarsa:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM1363.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Shoppinguiala/HPIM1364-1.jpg)
Bluza verde:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Bluze/HPIM1365.jpg)
Compleul de "nasha Reta"...nu pare cine stie ce, dar va asigur, vine supermisto si ma simt sexoasa si supla in el...nu va mai povestesc de decolteu, e foooooooooooooooooarte amplu si aducator de energii pozitive...bineinteles, cu un push up sanatos!
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Bluze/HPIM1361.jpg)
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Bluze/HPIM1362.jpg)
Singurul regret: ca nu-i sacoul cambrat!

+Quote Post

101 Pages V  « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:55 AM