![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Walpu, cerceii si bratarica aia roz sunt supeeeeerbeeeee.....am si eu una cu pietre de murano, pe verde. Daca sunt legate cu ata intre ele, ai grija sa nu se rupa. La mine s-a rupt, le-am cules de pe jos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si m-am dus la bijutier sa le puna argint intre ele...mai sigur. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai am de 2 ani si nu le-am rupt, sper sa nu patesc acuma.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, sa le porti sanatoasa, foarte faine!
Walpu, si eu am pandantive si ineluse din murano, sunt adorabile si imi place cel mai mult faptul ca's unice, nu cred ca exista sa fie absolut la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Extraordinar de frumoase, Walpu, si in stilul tau!
Superbe, sa le porti sanatoasa! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
De la Millefiori am si eu un set din colier si inel, tot din sticla de Murano, dar yau daca stiam ca sunt facute in Ro!
Accesoriile tale imi plac f f mult!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa le porti cu drag! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teo, faine incaltarile tale!
Walpu, ce faine bijuterii din sticla, si ce multeeeee! Vreau si eu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow Walpu, ce superbe sunt accesoriile!! I am totally in love!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dar ti-ai luat cate ceva!! Sunt complet infidioasa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu mi-am luat niste sandale de la Nexus, foarte finute, cam inaltute. Sper sa fiu able sa merg glorios pe ele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai spus, Nexus si Il Passo raman in preferintele mele.. Si apropo de accesorii, mie imi plac si alea de la Guara. Si tocmai mi-au picat 2 pietre de la un colier care imi placea mult, banuiesc ca atunci cand am probat o groaza si ma schimbam frenetic, fara sa imi dau seama pe moment. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: May 15 2008, 12:12 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Colier primit de la surioara mea.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/04-05-08_1608.jpg) Ochelari Aldo Accesories recent achizitionati. In poza se mai vede si bluzita primita de ziua mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . (IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/03-05-08_0037.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Niiiiiiice! Sa le porti cu placere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
F faine, dar ochelarii aia mi se par imensi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:07 PM |
|