![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi plac ochelarii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mi se pare ca-i vin bine.
Fff misto chestiile pe care ti le-ai luat Walpu. Mi-as dori si eu cateva din alea. Walpu, intreab-o pe tipa te rog, daca nu exista si prin Bucuresti vreo astfel de sursa. Mersi anticipat! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi plac ochelarii si mi se pare ca ii vin f bine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Foarte faine bijuteriile! Roxi, am vazut mai demult in Unirea la parter la un stand mic din cele de pe centru. Poate mai sunt acolo.
Pink, iti vine tare bine ochelarii, ti se potrivesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si colierul...in decolteu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) In weekend poate fac si eu o sedinta foto cu ce mi-am mai luat |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Astazi mi-am luat inca o pudra de orez translucida micronizata de la E.Funkhouser (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/1pudra.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
O prima achizitie, pe care o port chiar azi la serv:
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/Image004-1.jpg) Fiind facuta cu mobilul, nu se vede cat de faina e culoarea. Rosul este ca cel din bara eLady. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Draguta rochia, eu o vad roz.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu corai.
Am una, acelasi model, insa pe mov si tricotata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Asta e din panza topita.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
woaaaa nimphe,ce scumpa e rochita ta...si-ti vine super!s-o porti cu placere,mai ales pe caldurile astea e o achizitie bine-venita.
aaaa,si-mi place cum te-ai accesorizat!! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce faina e! Nu degeaba te mandreai cu ea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:17 PM |
|