![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Nu stiu,imi repugna ideea de-a se vedea degetele in dres prin sandale...chiar si avocat sa fiu !:))
maica-mea mi-a zis o singura chestie: "o doamna respectabila poarta si vara in toiu` arsitei dres..." da` nu mi-a specificat cu sandala sau fara...tre` s-o intreb (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) "ca nu e frumos sa se vada degetele" ... din contra, o pedichiura frumoasa, eu zic ca tre` aratata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offtopic: sa dati fuga la poze, sa o amdirati pe nasa Reta aka Wise in toata splendoarea ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Yaaaa! Merci!!!! Revin cu pozele facute de fotograf la biserica si restaurant. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu dres sau fara dres...Eu zic ca fara. Eu de cand m-am mutat in UK nu mai port dres si imi place mai mult asa. Nu port decat iarna, ciorapi mai grosi sau colorati, asta imi place. Insa dres de lycra sau dres transparent...mi se pare cam yuk. In orice caz, pe aici prin lumea modei este un adevarat no-no, iar tinerele nici iarna nu poarta ciorapi, le mai vezi cu cizme si cu picioarele goale.
La sandale si mie imi place sa se vada pedichiura frumoasa, in nici un caz dres. Pe aici se mai gasesc dresuri transparente fara varf, special pentru sandale deschise in fata. Asa, si on topic: fain colierul lui Nimphe. Piatra cred ca se numeste ametist (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mai, nici eu nu port sandalele cu dres. Pe caldurile noastre ar fi cumplit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Ziceam doar de aceasta regula, dar eu nu-s nici avocata si nu apar nici pe covorul rosu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu am dresuri transparente, numai opace de diferite culori. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu stiu ca sandalele se poarta fara dres, chiar si la nunta.
La avocati nu stiu cum e aici, dar in America nici nu au voie sa se vada degetele de la picioare, deci trebuie sa poarte numai pantofi, nici decolteu, iar minecile cele mai scurte tre' sa fie pina la cot. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io zic...pantofu inchis cu dres...pantofu decupat sau sandalele FARA!
F misto achizitiile voastre, maieul verde in special (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am boala pe tot ce e verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Angel, si eu is cu verdele (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) . Si cu movul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si eu sunt fan verde!!!!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt fan verde. E culoarea mea preferata, dar azi sunt in rosu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si eu am din ce in ce mai multe haine verzulii, din toata paleta de culori verzulii. E o culoare vesela, pe mine ma binedispune. Apropo,inainte sa pozez pantofiorii, m-am intrebat daca sa-mi pun ciorapi sau nu. Negasind in momentu` ala niste sosete, am renuntat. Si uite ce discutii s-au iscat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:54 PM |
|