IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
ToothFairy
post May 21 2008, 10:33 AM
Post #591

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Nu stiu,imi repugna ideea de-a se vedea degetele in dres prin sandale...chiar si avocat sa fiu !:))
maica-mea mi-a zis o singura chestie: "o doamna respectabila poarta si vara in toiu` arsitei dres..." da` nu mi-a specificat cu sandala sau fara...tre` s-o intreb (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

"ca nu e frumos sa se vada degetele" ... din contra, o pedichiura frumoasa, eu zic ca tre` aratata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post May 21 2008, 10:34 AM
Post #592

Musafir

QUOTE(Nimphetamin @ May 21 2008, 10:05 AM) *
Offtopic: sa dati fuga la poze, sa o amdirati pe nasa Reta aka Wise in toata splendoarea ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Yaaaa! Merci!!!! Revin cu pozele facute de fotograf la biserica si restaurant.

+Quote Post
happyCat
post May 21 2008, 10:49 AM
Post #593

Musafir

Cu dres sau fara dres...Eu zic ca fara. Eu de cand m-am mutat in UK nu mai port dres si imi place mai mult asa. Nu port decat iarna, ciorapi mai grosi sau colorati, asta imi place. Insa dres de lycra sau dres transparent...mi se pare cam yuk. In orice caz, pe aici prin lumea modei este un adevarat no-no, iar tinerele nici iarna nu poarta ciorapi, le mai vezi cu cizme si cu picioarele goale.
La sandale si mie imi place sa se vada pedichiura frumoasa, in nici un caz dres. Pe aici se mai gasesc dresuri transparente fara varf, special pentru sandale deschise in fata.

Asa, si on topic: fain colierul lui Nimphe. Piatra cred ca se numeste ametist (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 21 2008, 10:51 AM
Post #594

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Mai, nici eu nu port sandalele cu dres. Pe caldurile noastre ar fi cumplit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) . Ziceam doar de aceasta regula, dar eu nu-s nici avocata si nu apar nici pe covorul rosu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu nu am dresuri transparente, numai opace de diferite culori.

+Quote Post
scumpic
post May 21 2008, 11:49 AM
Post #595

Incurabil

Member No.: 2,663

Eu stiu ca sandalele se poarta fara dres, chiar si la nunta.
La avocati nu stiu cum e aici, dar in America nici nu au voie sa se vada degetele de la picioare, deci trebuie sa poarte numai pantofi, nici decolteu, iar minecile cele mai scurte tre' sa fie pina la cot.

+Quote Post
angeldust
post May 21 2008, 11:53 AM
Post #596

Musafir

Si io zic...pantofu inchis cu dres...pantofu decupat sau sandalele FARA!

F misto achizitiile voastre, maieul verde in special (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am boala pe tot ce e verde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 21 2008, 12:00 PM
Post #597

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Angel, si eu is cu verdele (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) . Si cu movul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
dr_wise
post May 21 2008, 12:02 PM
Post #598

Musafir

Si eu, si eu sunt fan verde!!!!

+Quote Post
Roxana_
post May 21 2008, 01:33 PM
Post #599

Musafir

Si eu sunt fan verde. E culoarea mea preferata, dar azi sunt in rosu. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post May 21 2008, 02:32 PM
Post #600

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Si eu am din ce in ce mai multe haine verzulii, din toata paleta de culori verzulii. E o culoare vesela, pe mine ma binedispune. Apropo,inainte sa pozez pantofiorii, m-am intrebat daca sa-mi pun ciorapi sau nu. Negasind in momentu` ala niste sosete, am renuntat. Si uite ce discutii s-au iscat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post

101 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:54 PM