![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va purtati toate cumparaturile cu placere!
Am si eu sandale de-alea din panza, tot cu carourile alea vichy inauntru, de la Hilfiger. Numai ca nu ma impac deloc bine cu ele. Mi-am luat doua perechi de blugi de-aia clopot, o pereche de la h&m si-o pereche de la Mango. Vroiam sa trec si pe la Levi's, numai ca am avut in intermezzo cu un bou la h&m si-am plecat de-acolo acasa, n-am mai avut chef de altceva. In fata casei erau niste bentite pentru par si tot asteptand la coada am inceput sa le caut, am ales doua pentru fiica-mea si cand sa-mi vina randul am pus o a treia la loc acolo. Casierul, un tinerel spilcuit, imi zice sa-i dau chestia pe care-am pus-o acolo la loc, o caut cu privirea, o gasesc, i-o dau, o ia, deschide un dulapas si-o arunca acolo intr-un tomberon, spune ceva neclar cum ca daca toata lumea arunca acolo chestii se fac munti, il rog sa mai rosteasca inca o data clar si raspicat ce-a zis. S-a pregatit ca pentru Hollywood si-a zis ca este de fapt inacceptabil ca lumea isi arunca gunoaiele acolo. La care eu l-am intrebat daca este constient ca a aruncat la gunoi marfa careia ii era locul exact unde am gasit-o si am pus-o. Pe colega lui de la casa de alaturi a busit-o tare rasul, boul asta nici nu s-a scuzat, l-am intrebat de sef (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , in fine, pana la urma am lasat-o moale, am platit si gata. Abia iesind din magazin mi s-a parut c-am platit cam mult, cand ma uit pe bon, gresise pretul la una dintre bentite. M-am intors, dar din pacate la casa unde era el era coada mare, asa ca m-am dus la alta tipa sa-mi dea inapoi diferenta. Ma seaca tineretul asta atotstiutor si cu tupeu mascat prin pseudo-politete! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) A! Si la Mango se pare ca vanzatoarele au fost scolite sa tutuiasca clientii. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Cleoooo, cum te pastrezi asa subtirica cu toate bunataturile pe care le faci? Imi plac bluzele foarte mult, iti stau foarte bine. Si sutienele imi plac. M-ai facut curioasa cum sunt fardurile...in special cel verde (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da, am observat si eu ce talie are Cleo cu toate bunatatile ei. Dar cred ca e simplu: ea le gateste, dar de mancat, le mananca altii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Cel mai mult imi place ultimul sutien, iar fardurile sunt fain colorate. Ma batea si pe mine gandul sa-mi iau genul asta, dar trusa de la JaDe nu da semne ca s-ar termina si acolo am destule culori. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Foarte frumoase bluzitele Cleo (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Mi-am luat si eu costum de baie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/pG01-4319981v250.jpg) (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/pG01-4319985v250.jpg) si un hanorac (IMG:http://i169.photobucket.com/albums/u230/bebe_maria/hoodie.jpg) pentru ca am dat de reducere si n-am rezistat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Super costumul de baie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mersi nimphe, mi se pare ca e pentru persoane cu piept mai mic asa ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu as zice ca e mai degraba pt cele cu sani mari (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Pt fara sani/ sani mici ar trebui cu ceva push up/ buretat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
O, dar are buretei, de-asta ziceam si eu, ii impinge asa in fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ok, credeam ca e din material moale, fara nicio intaritura.
Atunci e (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
celo, intr-adevar arata feminine tricourile ale pe tine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) de unde zici ca le-ai luat? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
trebuie sa dau si eu o raita prin La Senza, n-am mai fost in mall in ultimul timp (lipsa de timp, dar mai ales de chef). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:28 PM |
|