![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mutumesc. Da, abdomenele sunt cheia, cel mai important de cand te formezi, de mic spre adolescenta, apoi se intretin muschii mai usor.
Sweet, e un ser cu aha de la artistry si vad ca exfoliaza usor si destul de bine. Imi trebuia ceva mai bland ca pe caldurile astea nu mai bag retinul ca ma ard. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ce faza cu vanzatorul. si-o fi uitat lentilele de contact acasa.
3a la senza au cel putin o data pe trimestru specialuri. si-s foarte avantajoase pesca bluzele-s de la Terra nostra- sora ta probabil il stie, in On nu exista din cate am vazut pe site mi-am cumparat fdt-ul Toleriane de le LaRoche Posay- e inodor si fara conservati si-i pt piele sensibila. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cleo, eu imi caut un anticearcan. Tu ai gasit pana la urma?
Este asta? "corector fluide Toleriane" sau e fond de ten? Scoate-ma din ceata de zi cu zi, te rog (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Daa, de la Lasenza girl imi iau, ca face si misto fi-miu de mine...Dar n-am stiut ca au reduceri asa des. O sa stau cu ochii pe ei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Deci...fac ce fac si ma intorc aici sa o vad pe walpu! Dear, esti muza mea! O sa ma uit la poza asta mereu dupa nastere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Absu` lu` walpu sint bune de pus pe poza de la frigider... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acu sa va arat ultimele mele achizitii: doua perechi de incaltari. Sandale negre (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/negri.jpg) Peep-toe rosu-grena cu degrade negru (poza din lateral arata culoarea adevarata, cea de sus e pervertita) (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/rosii.jpg) Umblu dupa tocuri de-astea din toamna anului trecut... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Uauuuu, ce frumoase sunt. Au o taietura foarte eleganta si toc super-misto!
Simt nevoia sa dau iama in magazinul cu sosonei. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sar`na. Eu nu prea gasesc ce-mi place; ori am devenit eu prea pretentioasa, ori astia au marfa de acu` 10 ani... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, alea negre imi plac in special!
|
|
|
![]()
|
|
Thank you, anjel radios!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sa-ti porti pantofiorii cu placere
Di crez ca noi ne potrivim la gusturi la pantofi. imi plac toti care i-ai pus pana acum (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si am si eu aceeasi problema rar imi place ceva si in ultima vreme iau pt ca nu am culoarea respectiva nu pt ca-mi place (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca doar n-o sa umblu desculta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:25 AM |
|