![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Super pantofii, Maat (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Imi plac ambele perechi.
Sa-i porti cu succes! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sar`na. Si au fost si foaaarte accesibili ca pret, ca am dat pe ei 102 lei (27,78 EUR/43,31 CAD).
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faine! Cele grena sunt sexoase rau de tot. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
CAD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
da, dolarul american.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu era canadian?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
canadian, tu!
mie aia rosii mi-au luat ochii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si ce chilipir, pe-aici cred ca nici din plastic nu-i gasesti la pretul asta. |
|
|
![]()
|
|
Canadian, ce pisci am scris (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu tot pe aia rosii i-am ochit prima data! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Calitatea e a lu ` peste, dar la pretul asta nu pot avea pretentii... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Misto a fost ca am intrat si in alt magazin si vinzatoarea incerca sa ma imbrobodeasca ca virfurile alea ascutie de se purtau acu 4-5 ani sint ultimu` trend, ca nu se stie la noi, dar alea sint la moda in vara 2008... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu m-am putut abtine si am intrebat-o daca are net acasa si cid mi-a zis ca da, i-am zis sa acceseze elady, ca-l gaseste daca da cautare moda 2008 pe google.ro pe primul loc... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, frumosi foc ce-i rosii! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sa porti cu placere ambele perechi!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
pt nunta, numai eu stiu cat am umblat sa gasesc sa se potriveasca poseta cu pantoful (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_1401.jpg) (IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_1405.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce faine sunt sandalutele Lost si eu tre' sa merg la o nunta si asa n-am nici un chef -mie nu-mi place sa merg la nunti- tre' sa-mi caut si eu niste sandale.
Maat si mie imi plac cele negre. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:56 PM |
|