![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
saru mina , lxn!
Frumoase si gentuta, si sandalutele, divi. Io tot divina o sa iti zic , ca mi-i greu cu lost... Norisoru-sef, cred ca devine clar de ce ne-am adunat toate aici... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai ce-mi plac sandalutele rosii Di (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E chiar misto tocul ala. Sa le porti sanatoasa!
Divi, sandalele tale argintii, seamana cu cele aurii ale mele. Eu inca nu mi-am gasit plic la ele, dar sunt in cautare. Sa pui si rochita, ca sa vedem combinatia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
daca nu era forumul asta mergeam toata in negru, aveti influenta asupra mea chiar daca sunteti dincolo de pc si ma refer la influenta pozitiva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) rochita e verde salata din saten o sa pun poze si cu ea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Waw! Imi plac mult pantofii grena, Di!
Si sandalele cu poseta sunt elegante! Sa le purtati sanatoase fetele! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Misto tare patofii rosii, Maat! Damblaua mea! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa stii ca nici eu nu prea am vazut tocul asta.
Lost, faina combinatie verde cu argintiu, vreau poze si cu tot ansamblul |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 30-May 08 Member No.: 3,976 ![]() |
ceau ..imi zice si mie cineva ce e "piata vietii" (parca asa era ) si unde se afla ..eu nu sunt din timisoara si asa vrea sa aflu mai multe magazine in afara de mall,kappa ..si astea mari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ms anticipat
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
"Piata vietii" este in fact Piata Flavia, pe care o gasesti in zona Dambovita, langa Piata Aurora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E deschisa sambata si duminica pana pe la ora 2.
Legat de ce e in ea...well pai de toate, daca stii unde sa cauti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, superbe sandalele rosii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi plac tare mult. Dar nu mai intru pe-aici, ca m-am declarat antishopping pe vara asta la sandale. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Oricum, la fel ca si tine si Cleo, nici eu nu-mi gasesc in ultima perioada pantofi sa-mi placa. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Well, nici n-am unde sa-mi gasesc, cred, daca eu n-am mai fost in mall de mai bine de o luna. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si sandalele si poseta argintii ale lui Lost imi plac mult, sunt elegante. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 30-May 08 Member No.: 3,976 ![]() |
ms mult ..stiam de flavia dar nu stiam k ii mai zice si asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E trademark anjel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:51 PM |
|