![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
O gentoaie de la Mango, a fost dragoste la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00289.jpg) Imi trebuia oricum o geanta sa mearga cat de cat cu sandalutele in dungi ce le-am luat luna trecuta, ca restul ce le aveam erau ca nuca in perete. Asta mi se pare just perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
E f faina! Din ce material e?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bumbac f gros si fake leather in partea de sus.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ooo, geanta e pur si simplu lovely (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sar'na (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ah si mi-am mai luat un creion de sprancene din piata vietii. Mai bine zis am deposedat-o pe tipa aia care aduce Artdeco de creionul ei de sprancene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca ma holbam pe acolo si i-am zis ca vreau un creion de sprancene exact ca ala cu care e data ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum nu mai avea altul exact aceeasi culoare a zis "Ia-l pe al meu ca io mai imi fac rost" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mi-am luat de sprancene sisley de la tipa aia blonda de e cu sotul si are multe chestii, ti-ai mai luat si tu de la ea. Apoi iar creioane de buze si de ochi, nu stiu cand o sa ma opresc, insa mereu parca textura si nuanta e usor diferita si ma face sa vreau si altele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-am luat un creion khol dublu chanel smarald un capat si celalalt sidef, un clarins aramiu, creioane gloss pt buze si creioane rezistente, o minunatie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sa ma tina fata sa le folosesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AH, si un gloss pupa cu miros usor de portocala, si un balsam pupa cu vanilie si miere. Si un oligo 25 vichy pt moaca. Somebody stop me.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Walpu, stop! ce-i asta?! Cred ca ai deja un geamantan de cosmetice. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Vleau si eu.. le dai cu chirie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, oamenii astia de mai sus de la care imi iau in fiecare saptamana multe chestii mi-au zis ca daca ma satur de ele iti tine loc la masa de langa el sa le vand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma declar incantata de un creion guerlain din gama divinora care e fix nuanta care mi se potriveste pt ochi, e brun-noir si e pur si simplu super tare. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Moama Walpu, ce ma innebuniti voi pe mine cu Piata Vietii! Sunt invidioasa rau, se observa, nu?!?
Angel, esti de belea la faza cu creionul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut si eu 2 maieuri care se puteau incadra bine la "love at first sight", ceea ce la mine nu se intampla prea des si culmea e ca la nici unul dinte ele nu aveau cea mai mica marime! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-am luat unul mai decoltat in compensatie, dar daca am facut acum fixatie pe alea..oare pot sa le modific la o croitoreasa?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 2 2008, 08:48 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Mai bine nu. Risti sa se strice. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:10 PM |
|