IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
angeldust
post Jun 2 2008, 07:42 AM
Post #691

Musafir

O gentoaie de la Mango, a fost dragoste la prima vedere (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

(IMG:http://i49.photobucket.com/albums/f289/angeldust_new/DSC00289.jpg)

Imi trebuia oricum o geanta sa mearga cat de cat cu sandalutele in dungi ce le-am luat luna trecuta, ca restul ce le aveam erau ca nuca in perete. Asta mi se pare just perfect (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 2 2008, 08:31 AM
Post #692

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

E f faina! Din ce material e?

+Quote Post
angeldust
post Jun 2 2008, 11:57 AM
Post #693

Musafir

bumbac f gros si fake leather in partea de sus.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 2 2008, 05:38 PM
Post #694

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

ooo, geanta e pur si simplu lovely (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 2 2008, 06:52 PM
Post #695

Musafir

Sar'na (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Ah si mi-am mai luat un creion de sprancene din piata vietii. Mai bine zis am deposedat-o pe tipa aia care aduce Artdeco de creionul ei de sprancene (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca ma holbam pe acolo si i-am zis ca vreau un creion de sprancene exact ca ala cu care e data ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum nu mai avea altul exact aceeasi culoare a zis "Ia-l pe al meu ca io mai imi fac rost" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jun 2 2008, 08:14 PM
Post #696

Musafir

Eu mi-am luat de sprancene sisley de la tipa aia blonda de e cu sotul si are multe chestii, ti-ai mai luat si tu de la ea. Apoi iar creioane de buze si de ochi, nu stiu cand o sa ma opresc, insa mereu parca textura si nuanta e usor diferita si ma face sa vreau si altele. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-am luat un creion khol dublu chanel smarald un capat si celalalt sidef, un clarins aramiu, creioane gloss pt buze si creioane rezistente, o minunatie (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) sa ma tina fata sa le folosesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) AH, si un gloss pupa cu miros usor de portocala, si un balsam pupa cu vanilie si miere. Si un oligo 25 vichy pt moaca. Somebody stop me.

+Quote Post
Fanny
post Jun 2 2008, 08:23 PM
Post #697

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Walpu, stop! ce-i asta?! Cred ca ai deja un geamantan de cosmetice. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Vleau si eu.. le dai cu chirie? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jun 2 2008, 08:34 PM
Post #698

Musafir

Mai, oamenii astia de mai sus de la care imi iau in fiecare saptamana multe chestii mi-au zis ca daca ma satur de ele iti tine loc la masa de langa el sa le vand. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma declar incantata de un creion guerlain din gama divinora care e fix nuanta care mi se potriveste pt ochi, e brun-noir si e pur si simplu super tare. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 2 2008, 08:47 PM
Post #699

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Moama Walpu, ce ma innebuniti voi pe mine cu Piata Vietii! Sunt invidioasa rau, se observa, nu?!?

Angel, esti de belea la faza cu creionul!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am vazut si eu 2 maieuri care se puteau incadra bine la "love at first sight", ceea ce la mine nu se intampla prea des si culmea e ca la nici unul dinte ele nu aveau cea mai mica marime! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mi-am luat unul mai decoltat in compensatie, dar daca am facut acum fixatie pe alea..oare pot sa le modific la o croitoreasa?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 2 2008, 08:48 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 2 2008, 11:13 PM
Post #700

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... Mai bine nu. Risti sa se strice. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

101 Pages V  « < 68 69 70 71 72 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:10 PM