![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fetelor, sa va purtati achizitiile cu mare placere! Sunt f frumoase toate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce frumoasa bluza portocalie, mie nu-mi placea portocaliul pana intr-o zi cand am inceput sa-mi cumpar tricouri, pulovere si de atunci imi place a lot.
This post has been edited by misssn7: Mar 23 2008, 10:17 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mi am luat o poseta pt pasti mai eleganta
(IMG:http://i236.photobucket.com/albums/ff174/divi2007_2007/IMG_07244.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt asa de bucuroasa ca in sfarsit am nimerit la outletul de pantofi dis-de-dimineata si tocmai ce au primit marfa. Vreau sa zic ca niciodata cat am fost n-am gasit decat numere de la 40 in sus pentru ca nu stiam ziua in care primesc si marfa care se termina de parca au navalit termitele. Mi-am luat si eu cate ceva pantofi, sandale de vara, cu regretul ca nu se putea plati cu cardul si n-aveam suficient cash la mine. Erau niste botine de piele intoarsa crem, bleu, bej si de piele piele, de-mi rodeam unghiile, insa n-am mai avut bani si nici timp sa merg sa scot si sa ma intorc. Maine daca ma duc nu mai gasesc nimic. In magazin sunt cel putin dublu ca pret si nu se prea gasesc ca-s pt. export Italia. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dar sa ma bucur de ce mi-am luat: (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/albi.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/negri.jpg) (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/mov.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte misto, walpu! Cel putin prima pereche ma baga in boale de-a dreptul!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-am indragostit de primele doua perechi. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Daca ajung vreodata prin Timi, sigur o sa te intreb de magazinasul asta pentru ca port 40. hihi! Deci pentru mine-i marfa indeajuns |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
primele 2, cu prima on top sint tare faine
sa le porti cu placere (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) prietena din Timisoara mi-a spus ca are un loc anume unde merge de fiecare data cand e-n tara. O s-o intreb unde si probabil il stiti dar sa fie totusi scris si-aici ... for the records |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu bineinteles ca nu vad pozele aici, la job. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) abia astept sa ajung acasa sa ma uit la ce ati cumparat.
ce ma oftic eu ca nu-mi gasesc pantofi sa-mi placa. sunt pline magazinele de sandale (si zapada e de 1 metru), asa e in fiecare primavara, foarte putine sortimente de pantofi, ca baga direct sandalele. deci, cred ca pantofii raman pe toamna. insir si eu ce-am cumpart in week-end, dar poze nu veti vedea prea curand, ca e stricat aparatul: 3 camasi de vara, o rochita (seamana cu cea pusa de cleo cu cateva pagini mai inainte), o pereche de pantaloni cu talie inalta, o bluzita scurta (pentru pantalonii astia), o vesta si un rimel de la Lancome (Hypnose). si-atat, ca ma dureau picioarele si imi era o foame, abia am asteptat sa ajung acasa. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu bineinteles ca nu vad pozele aici, la job. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) abia astept sa ajung acasa sa ma uit la ce ati cumparat. ce ma oftic eu ca nu-mi gasesc pantofi sa-mi placa. sunt pline magazinele de sandale (si zapada e de 1 metru), asa e in fiecare primavara, foarte putine sortimente de pantofi, ca baga direct sandalele. deci, cred ca pantofii raman pe toamna. insir si eu ce-am cumpart in week-end, dar poze nu veti vedea prea curand, ca e stricat aparatul: 3 camasi de vara, o rochita (seamana cu cea pusa de cleo cu cateva pagini mai inainte), o pereche de pantaloni cu talie inalta, o bluzita scurta (pentru pantalonii astia), o vesta si un rimel de la Lancome (Hypnose). si-atat, ca ma dureau picioarele si imi era o foame, abia am asteptat sa ajung acasa. AHA!! de-aia nu mai era marfa prin magazine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) girlies sa va purtati cumparaturile cu placere |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
In sfarsit mi-am achizitionat Miss Dior Cherie... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Imi place la nebunieeee..... Am cumparat Sambata si o bluzita in genul la asta.Numai ca e neagra.Pacat ca nu v-o pot arata (nu am aparat foto,iar telefonul meu nu are fir da'la de bagat poze in PC... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ehhh...las' ca am gasit pe net asemanator... (IMG:http://www.mardofashion.ro/images/DSC03129.JPG) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:09 PM |
|