![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru'mana, Doctoreaso! [bre, i miss you, incanta-ne cu prezenta mai des (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) ] (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 25 Joined: 12-February 08 Member No.: 3,287 ![]() |
Foarte fain maieul de la Kenvelo, e pe stilul meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Vreau si eu un Heaven... miroase divin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Rectific (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am stat azi cu sandalele alea cu talpa ortopedica vreo 8 ore jumate , din care vreo 6 in picioare si am crezut ca o sa mi le amputez . Imi venea sa urlu de durere, parca nu-mi mai circula sangele in picioare. Ori am exagerat eu cu statul si umblatul la mari inaltimi ori astea-s bune numai hop-top in masina.
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
multumesc fetele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rectific (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Am stat azi cu sandalele alea cu talpa ortopedica vreo 8 ore jumate , din care vreo 6 in picioare si am crezut ca o sa mi le amputez . Imi venea sa urlu de durere, parca nu-mi mai circula sangele in picioare. Ori am exagerat eu cu statul si umblatul la mari inaltimi ori astea-s bune numai hop-top in masina. Cu sandalele vietii alea negre de la Bata ??? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This is not good news ca si mie imi trebe ceva mega comod. Chiar 6 ore sa stai in picioare e cam multicel nah....dar daca sunt comode nu te ia chair asa cu lesin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Au fost comode primele 3 ore jumate dupa care a inceput sa ma ia cu furnicaturi pe la degete de-mi venea sa merg numai pe calcaie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De obicei nu umblu atata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lary, le-ai purtat pentru prima oara? Asa mi se intampla si mie la inceput cu orice tip de incaltaminte, mai ales daca este inalta. Plus ca mai imi fac si batai. Vezi cum se mai comporta dupa cateva purtari. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Lxn, ce dulce e bluzita mov! Zici ca e rochita de bebe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi eu nu sunt foarte fan a stilului baby doll..Mi se pare ca arat ca o femeie insarcinata. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 12 2008, 09:10 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
O poza cu unul dintre maieurile de gravidute...daca tot m-am pus pe postat poze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
(IMG:http://i233.photobucket.com/albums/ee199/specialtime9/Imag030-1.jpg) cam indecenta insa...o sa o scot mai tarziu! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 12 2008, 04:04 PM |
|
|
![]()
|
|
Era a doua oara cand le purtam. Foarte frumos maieutul mov, de decolteu nu mai zic nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Norocoaso!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pfui, Swewt, ala maiou de gravida??? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Iti arat eu, dar arata prea rau ca sa pun poza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 05:03 PM |
|