IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
Altheea
post Jun 19 2008, 11:32 AM
Post #821

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Deci......ma holbez de fiecare data cand pune Walpu ceva pe aici, imi plac toate la nebunie! Offf, pana la primavara nu-mi mai cumpar nimic cand sper eu sa-mi revin la masurile anterioare...
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 19 2008, 09:38 PM
Post #822

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce faina e rochita si sabotii.
Zi-mi si mie cum e gelul de ochi de la Yves Rocher? Multam fain.
Azi mi-am gasit un model de sandale la Metro ( m-am dus si pana in Ghimbav si trafic urasc traficul) si erau atata de faine si marimea mea care din 39 se transformase in 41 din cauza calapodului nu aveau si 40 imi ieseau 2 degete de la picioare afara. Asa m-am ofticat maine iar la vanatoare. Nu mai vreau la shopping deloc pe caldurile astea, anw asta e.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 19 2008, 10:06 PM
Post #823

Musafir

si eu am probat sabotii aia dar aveau tocul prea inalt pt mine si as obosi repede, asa arata super pe picior chiar sexy pot spune
imi place rochita mult.

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 21 2008, 10:10 AM
Post #824

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Cumparaturile din ultima perioada :

O rochie in carouri ( as fi vrut carouri alb-lila dar se vanduse deja si n-am mai gasit decat in varianta alb-negru ) . Se prinde cu un cordon si se leaga imediat sub sani. Face bustul mai voluminos (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0026.jpg)

Rochie inflorata . Are spatele gol, se prinde pe mijloc la spate cu un cordon, iar sus se leaga pe dupa gat. Lasa la vedere un ditai decolteul de a trebuit sa stau cu ochii pe el ca pe butelie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0035.jpg)

Top in dungi subtiri gri cu verde si papusica atasata. Si maieut verde ( e un verde crud dar toate pozele sunt facute cu mobilul si nu se prea intelege nuanta ) in stilul maieutului pozat de sweet . Are sub bust o impletitura si la fel este tot cordonul cu care se prinde dupa gat.

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0036.jpg)
(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0037.jpg)

Pantaloni scurti , sport, rosu stins.

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0039.jpg)

Camasa.

(IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/Fotografie0006.jpg)

+Quote Post
scumpic
post Jun 21 2008, 10:15 AM
Post #825

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Ce frumoase sunt toate Laryss_a!Sa le porti cu placere!
De unde ai luat rochitele?

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 21 2008, 10:25 AM
Post #826

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Merci, scumpic !

Cea in carouri este luata dintr-un magazin de la Eroilor. Un magazin foarte mic, chiar langa ultimul semafor dinainte de a urca pe deal la Academie. Tocmai pentru ca e mic, aduc cate putin din toate si asa am patit ca , pana m-am invartit, pana m-am sucit, rochia in carouri lila si albe se vanduse si aia pe care am luat-o, era ultima . In general, nu aduc de doua ori acelasi lucru. Eu cand mai am drum pe acolo cu masina si stau la semafor, arunc o privire in vitrina si daca ma inspira ceva revin a doua zi.

Rochia cu flori galbene e primita si am impresia ca e luata dintr-un magazin din Carrefour Orhideea. Nu mai tin minte numele magazinului dar am vazut in vitrina lui un model asemanator.

+Quote Post
rozy
post Jun 21 2008, 10:34 AM
Post #827

Musafir

cumparat papucei(talpa joasa) si cu niste pietre atasate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 21 2008, 10:59 AM
Post #828

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce frumoase sunt toate, Lary! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Papusica pe topul alb asa e ea? Imi place mult si impletitura de la topul verde. De unde le-ai luat?
Si rochitele imi plac foarte mult.
Si pantalonasii rosii sunt foarte misto. Apropo de ce spuneau fetele, unde ii porti? Eu ca sa prind curaj sa port asa ceva, trebuie sa ma duc mai intai ceva pe la sala. Adica sa se vada picioare lucrate, cu muschi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce mai, imi plac toate! Sa le porti sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
emilly
post Jun 21 2008, 11:19 AM
Post #829

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,314

buna fetele....va pup pe toate ..ma scuzati pentru absenta ..dar nu am mai avut timp mai de nimic in ultima vreme.....

superbe toate lucrurile...sa le purtati cu mare placere si sa va admire toata lumea ........trebuie sa invat sa postez ca nu se mai poate desi in ultima vreme nu mai dau banii pe haine ii strang ..pentru ca sper sa imi iau mai multe din spania ca se apropie concediul...... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .....

Walpu..superb iti vine rochita alba///e ca turnata.....adevar graiesc fetele..ai un corp frumos....

Laryss..foarte frumoase rochitele..mai ales cea in carouri imi place foarte mult bine si cea cu flori....nu trebuie sa ma mai uit pe acest topic, consecintele .....fuga la cumparaturi.....va pup si va doresc un weekend cat mai placut la shopping sau in orice altceva ceea ce veti face!

+Quote Post
Philia
post Jun 21 2008, 11:25 AM
Post #830

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Lary, mor dupa rochite (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sunt superbe!
Si bluzitele si pantalonasii sunt frumusele foc... dar eu m-am indragostit de rochicioare!
Sa le prti cu placeere!

+Quote Post

101 Pages V  « < 81 82 83 84 85 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 06:24 PM