IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > »   
Closed TopicStart new topic
> Shopping: Ce ati mai cumparat? Cosmetice, haine, pantofi, accesorii, Partea a II-a
Laryss_A
post Jun 21 2008, 11:42 AM
Post #831

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Merci , fetelor .

Maieutul verde e luat din Mamaia, cumparatura de context fiindca am dat wekendul trecut o fuga la mare si mi-am uitat costumul de baie acasa. Pentru ca n-am gasit in imediata apropiere costume de baie ci era numai un butic cu haine, am intrat in mare imbracata si apoi mi-am cumparat haine de schimb (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Call me crazy dar toata lumea se balacea si n-am mai avut rabdare .

Pantalonii scurti sunt din Carrefour ( aveau si pe gri, albastru inchis si alb ) si sunt buni pentru sport, iesit cu rolele/bicicleta/jucat badminton prin parc . Cu iubitul langa ca altfel imi aud urechile numai "complimente" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

In general pantalonii scurti sau fustele scurte, prefer sa le port la mare/terasa/plimbare. In oras si mai ales singura , detest sa atrag comentariile tuturor mitocanilor si oricat imi este de cald , tot nu umblu "despuiata" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Topul avea initial o alta papusica dar era cam woodoo , asa ca am inlocuit-o eu cu cea din poza care la origine , a fost un martisor primit acum vreo doi ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

PS. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sweet, ti-am raspuns si la topicul cu manichiura ca am cam dat gaura in buget. Am facut curat prin dulapuri si am umplut doi saci cu haine " de dat" asa ca era impeeeeerios necesar sa umplu golul ramas cu hainute noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jun 21 2008, 04:17 PM
Post #832

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sa le porti sanatoase Lary!
Eu am fost azi la targul de la Romexpo si mi-am luat o camasura de in (bej) si o rochita gri. Am luat cate o camasa pentru sot si pentru tata si niste papuci de prosop. (Cu pozele raman datoare caci acum atarna vesele la soare)

La capitolul mazgalici, mi-am luat un anticearcan de la Bourjois.

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 21 2008, 05:23 PM
Post #833

Incurabil

Ce-i la Romexpo? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 21 2008, 05:28 PM
Post #834

Moderator Global

E centru de expozitii din Bucuresti. De joi pana duminica e targ cu bunuri de toatele felurile de la haine la covoare si fotolii care te maseaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 21 2008, 07:27 PM
Post #835

Incurabil

A ! Good to know ! Si adica mai tine pana maine inclusiv , nu? Si pana la ce ora, ai idee? Mi-e ca ma duc pe la pranz degeaba daca maine inchid, or sa fie cu 'scaunele pe mese" cum s-ar zice, dar mai devreme nu am cand sa ajung. Ai vazut lucruri faine pe acolo?

+Quote Post
Philia
post Jun 21 2008, 07:32 PM
Post #836

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Duminica se inchide la ora 4. Pana atunci nu pleaca nimeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Laryss_A
post Jun 21 2008, 09:04 PM
Post #837

Incurabil

(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Incerc sa ajung . Thanks !

+Quote Post
pescarush
post Jun 22 2008, 01:21 AM
Post #838

Musafir

Mi-am luat pantofi. Aici nu stii ce e, vara sau toamna, asa ca m-am pregatit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/Shoes.jpg)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/Shoes_2.jpg)

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/Shoes_1.jpg)

Faine lucruri am vazut pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am remarcat ca Lxn si-a luat rochita cum mi-am luat si eu din Montreal, doar ca a mea e kaki, iar Larysa are camasa alba aproape la fel cu a mea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 22 2008, 06:52 AM
Post #839

Moderator Global

Foarte faina taietura pantofilor. Imi plac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Larisa, produsele sunt asezate asa. Expozitia e in pavilionul central, cel cu cupola. Cercul de sus (de cum intri mai urci niste scari) produse indiene, arabesti si asiatice. cercul de mijloc (cum intri) este cu produse romanesti, de la margele, la incaltari si ciubote). Jos, covoare, perdele, prosoape, fotolii de masaj, oale tot felul de chestii bune pentru gospodarie.

Eu n-am luat decat de la romani, pentru ca am gasit chestii care mi-au placut si mi s-a parut normal sa sustin varzarile noastre. La incaltari nimic nu m-a incantat. Apropo, cei de la Comart venisera cu sandalele de mireasa ale lui Nimphe (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jun 22 2008, 09:19 AM
Post #840

Incurabil

Member No.: 2,663

Ce misto sint pantofii Pesca! sa-i porti cu drag!

Laryss_a cred ca o sa trec si eu pe la magazinutul ala de la Eroilor.

+Quote Post

101 Pages V  « < 82 83 84 85 86 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 09:55 AM