![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ce frumoase sunt sandalutele! Sa le purtati cu placere (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am luat si eu o pereche de pantaloni, nepozati inca, dar oricum nu pot sa-i pun aici...
crek o sa-mi fac alt cont pe photobucket... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sfarsit mi-am facut rost de cablu pt telefon sa pot pune poze si chiar azi am facut niste achizitii de bijuterii.La noi sunt zilele orasului si am fost cu colegele putin pe la tarabe.
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine004.jpg) ce mare e poza..ce fac sa fie mai mica? |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa porti sanatoasa margelutele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Desi nu cred ca-i nevoie, de micsorat poza o poti face din photobucket, editare foto. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu mi-am luat 2 bratari si un evantai.
Bratarile le port impreuna: (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1518.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Foarte draguti fluturasii Nimphe! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Fratilor, salvati-ma! Vreau sa merg imbracata cu rochita asta astazi, la office, da' nu stiu ce sa fac, nu-i prea decoltata? (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/HPIM1514.jpg) Ce ziceti?!!! Repede, pana la ora 09:00...o parere obiectiva? Am cumparat-o aseara pe mai nimic, de la Cazino-ul din Mamaia. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-ai bine te pozai in oglinda, ca asa decolteul mi se pare sexos, dar nu-mi dau seama cat de adanc e.
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Eu ma salvez de decolteele mari cu o brosa pozitionata strategic! Ar merge si niste margetute mai lungi care sa atenueze efectul de "golas". |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
super tare culoare dr_wise! decolteul ala pare f adanc...pune o brosa care sa mai stranga din decolteu...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu pun brosa nici sa ma impuscati! E un decolteu zdravan, pana la linia inferioara a sanilor
nu merge mai jos de sani...ceea ce e un castig...sa zicem... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 06:35 PM |
|