![]() |
![]() ![]() |
![]() |
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi place jabulica si pantal negri, din ce material sunt pantal ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca, peste chimesa de noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci in spate e scurta si dreapta (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8647.jpg) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8648.jpg) Pantalonii sunt 100% bumbac, dar foarte plin, cu toate astea moale. Pe dinauntru zici ca-s de matase. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nice jabulica...me loves it (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si nu pot sa nu ma simt prost ca tu esti toata sexoasa cand dormi noaptea si io dorm in tricouri spalacite si pantaloni de trening (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
moah....Ce sexoasa esti!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
Aia e mancare din dreapta ta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) jabulica..nu vreti sa stiti ce imi inspira cuvantul asta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Foarte dulcica jabulica (si ea si numele ei) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kari ce culoare de par mai ai tu? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru prima data in ultimii 20 de ani culoarea naturala - gri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , mai deschis in fata, mai inchis in spate.
Salata aia din dreapta e gunoiul biologic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Kalua, (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Da, jabulica aia sau cum i-o zice, este siexy rau! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, sa le porti sanatoasa! Interesanta 'jabulica'.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, dragelor!
Iar am apucat sa merg numai in trapul cainelui la praduiala de papuci. N-am gasit absolut nimic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , pana la urma i-am luat pe astia, de scolarita, dar mai mult din frustrare, ca de fapt n-am nimic la culoarea asta. Sunt foarte bine facuti, piele peste tot inafara de talpa pe dinafara, care-i din guma (urasc papucii cu talpa de plastic dintr-ala tare). (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_8666.jpg) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sunt simpatici papuceii de scolarita, Kalua. O sa ii porti tu la ceva cu siguranta, pentru ca sunt comozi.
Eu sunt dezastru cand cumpar ceva numai asa, din frustrare ca n-am gasit nimic ca lumea. De obicei tot ce cumpar in momente din astea ajunge in gunoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 04:34 AM |
|