![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Angel, foarte misto pantalonii tai. Imi place ca-s fara "n" brizbrizuri , asa ca inteleg de ce i-ai gasit asa de greu. i know the feeling (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nimphe si happy, hainele de in sunt geniale vara, nu te-ncingi, sunt vaporoase, sa le purtati sanatoase ! Lost, deci si tu faci colectie de costume de baie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ? Ca mai cunosc si eu pe cineva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kari, foarte-foarte simpatici pantofiorii si cred ca-s si tare comozi ! Ati dat iama in magazine , nu gluma (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na, sper ca am bifat pe toata lumea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blugii sunt de la Topshop, Kalua. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exact de raspunsul asta mi-era teama, happy. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Noi n-avem topshop. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Uff, sorry Kalua, daca vrei cumpara happycat de aici pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sau daca vrei uita-te pe site-ul lor, au reducere de pret si livreaza si in Germania. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel ce pantalonoi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , de unde i-ai luat (daca e magazin care exista si in Bucuresti sau Craiova) si cat au costat? Vreau si euuuu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De la Stradivarius sunt blugii, nu stiu daca exista in Buc, in TM nu exista...i-am luat de la o tipa care aduce de pe te miri unde. 90 de Ron. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Exista Stradivarius si in Buc, in Baneasa Shopping City.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy, esti o scumpa, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , da' kalua trebuie sa probeze nadragii ca pe fundul ei plat nu-s multi care stau bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce tare ca aveti Stradivarius in Buc. Aveti si Bershka? Mie tare mult imi plac toalele de la firmele astea doua si la noi ciuciu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Zara am inteles ca o sa avem si noi in curand, dar de restul nu se aude nimic.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Actually, eu am citit ca pana in primavara 2009 in Iulius Mall Timisoara se vor deschide inca 5 magazine: Zara, Pull& Bear, Bershka, Oysho si Stradivarius. Good news? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
This post has been edited by sweet_girl: Jul 7 2008, 05:43 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Sa le purtati cu placere toate!
Mi-am luat si eu doua camasute, o pereche de pantaloni de vara (drepti si largi, cum sunt cei de in) si o geanta, in sfarsit, de la Meli Melo. Va pun poza de pe site-ul lor. (IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/E19KWC8231A-08_caramiziu.jpg) Si bratari si cercelusi tot de acolo, ultimii in forma de soparle si delfini (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:50 PM |
|