![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rochita ce am luat-o vineri de la sprider..Nimphe eu sunt din tg mures si aici la noi inca mai sunt lucuri frumoase.asa ca te astept cu drag (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine012.jpg) O perechde de balerini, asa am avut eu un moft sa fie albi si acum ca i-am vazut in poza parca nu imi mai plac:( (IMG:http://i249.photobucket.com/albums/gg238/strumfita/Imagine014.jpg) Albi imi place foarte mult rochita ta, cea cu rosu..sa o porti cu placere. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam de invitatie. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O sa merg si eu zilele astea in Sprider. Au lucruri dragute cateodata.
Imi place rochia gri, as vrea si eu ceva in genul acela (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce faine sandalute porti in prima poza, strumfita! Iti sta bine si cu rochita!
Eu n-am prea facut cumparaturi in ultima saptamana, insa am dat comanda la Paula's pentru lotiunea cu 2% BHA, o pudra + un fond de ten + un rimel, pentru ca au reducere la make-up. Sa vedem cum le-am nimerit. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mi-am luat niste papuci pt oras si (slava domnului ca am gasit !) costum de baie.
(IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1535.jpg) (IMG:http://i213.photobucket.com/albums/cc116/RuxandraV/DSCF1536.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte faine si costumul si papucii! Sa le porti cu placere. Sunt comozi papuceii aia Scholl? Mereu am fost tentata de ei dar niciodata nu am purces la achizitionarea lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Imi place foarte mult costumul, nimphe, modelul asta m-ar avantaja si pe mine.
Sa le porti cu placere. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa le porti sanatoasa Nimphe!
Lxn, iti raspund eu: incaltamintea de la Scholl este ff comoda si-odata ce te obisnuiesti cu ea, nu prea-ti mai vine sa porti altceva. Singurul dezavantaj la ei e ca gasesti mai greu modele elegante. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
super misto costumul. sper sa-mi iau si eu in seara asta! si papucii is prea tari si pari extrem de comozi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multam, fetelor. Am dat peste un stand in magazinul Victoria (de pe calea Victoriei, vizavi de Caru' cu Bere) care avea f m modele de la Sscholl. Erau si modele casual, nu elegante. Si toti sunt f f comozi. Am mai avut unii kaki, modelul acela in V, intre degete. Numai ca i-am spalat si s-au stricat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si asa cum a spus Rox, once Scholl, always Scholl (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Costumul l-am gasit dupa indelungi cautari. Am mers in o multime de magazine, dar se pare ca "pieptoasele" (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sunt persecutate: nu exista sutiene mari, doar bikini (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cred ca producatorii vor sa ne vada cu sanii dezgoliti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si stiti cum se intampla: cauti, nu gasesti nik si cand gasesti, trebuie sa alegi. Mai era un costum, mult mai fain ca design, f vesel, cu rosu, alb, verde, turcoaz. Asa cum imi doream. Am stat f m timp in cabina pana sa ma decid. Pana la urma l-am luat pe asta, pt ca ma avantja mai mult. In plus, m-a atras la bikini snurul, pt ca in felul asta nu mai arata gatuite suncile (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Jul 19 2008, 04:11 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
si mie imi place costumul de baie e (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
incaltamintea scholl e intr adevar f comoda , special creata pt picioare din punct de vedere medical |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:24 AM |
|