![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Kaluaaaa multam mul si pupici...tare tare faine siteurile...si apropos de siteuri fetele care mai stiti siteuri cu aparate de iluminat faine...v-as fi recunoascatoare....
Am modificat putin numele topicului sper sa nu va suparati dar as dori sa facem aici un coltisor care sa ne trimita la siteuri care noua ni s-au parut ok... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Acest site nu poate fi accesat.
Later edit: ba da, merge dar foarte foarte greu :( |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 1 Joined: 13-November 06 Member No.: 700 ![]() |
bai, io pat nu mi-am luat de firma...da' ne-am tras un pat mega rotund-oval (nush ce forma geometrica are...cam nedefinita....), bai, da' e de-a dreptu' bestial...poti sa te rasucesti pana iti vine rau, si tzine, mah,tzine.... iar cand s-o rupe asta, am zis ca facem un pat rotund...mah, da' perfect rotund, si cu o inaltime extrem de mica...adica ori in pat ori pe jos...tot cam aia sa fie, si sa aiba o rama smekera....da' nush cine mi-o face mie fantezia asta...da' deocamdata, asta ne multumeste 100% te tzuc :-* buna fetelor! ellle_ni, te rog ajuta-ma si pe mine cu o informatie: unde ai gasit pat rotund-oval, ca eu am cautat pe toate site-urile si pe la cele mai vestite magazine de mobila si nu am gasit decat o canapea extensibila rotunda dar foarte mica. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (ciao! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
c_giovana (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/welcome.gif) pe eLady!
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/floricele.gif) Info despre cum se aranjeaza o casa se gasesc si pe un site de design de interior. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Produse interesante am vazut pe http://newdeco.ro/
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Ohhh, Diana.. vrei sa ma ucizi? ce faine's unele!!! pacat ca nu au pretzuri :|
|
|
|
![]()
|
|
Daca voi mai vorbi cu proprietarii siteului o sa le trimit sugestia ta. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Sincer, si eu am aceeasi parere. Oricum, la cit de frumoase sint, nu cred ca vor fi preturi mici. Insa cred ca merita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
wow, chiar ca sunt frumoase rau. clar, vrem preturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Le-am scris si eu mail sa cer oferta de preturi dar vad ca nu mi-au raspuns.(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Sa fie doar imaginea? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:34 PM |
|