![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
Eu stiam ca nunta de argint e la 25 de ani de casnicie. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Asa au facut ai mei parinti . La 25 de ani si-au reinnoit juramintele cu preot acasa si cu alte verighete de argint.
Si sunt mandra ca le-am cumparat un fel de tablou, cu 2 maini impreunate si sub ele scrie 25. Foarte dragut si original. Le-a placut mult cadoul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Asa stiam si eu , ca la 25 ani e nunta de argint (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ei au sarbatorit-o deja. Au si verighete de argint.
Ma gandeam la un tablou mare, colaj cu cele mai frumoase fotografii facute de-a lungul timpului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dar nu vreau sa stric pozicile vechi. Oare cum sa fac? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 191 Joined: 15-August 07 From: Timisoara Member No.: 2,044 ![]() |
La poti scana, faci colajul si tipari la o tipografie sau imprimerie. In felul acesta nu strici pozele vechi . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
M-am gandit si eu la asta, numai ca nu stiu cum sa le asez (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sa iasa tabloul frumos.
|
|
|
![]()
|
|
Asta nu stiu sa-ti spun. Probabil va trebui sa faci mai multe incercari pana gasesti una care sa-ti placa.
Fie le pui in ordine cronologica, fie in functie de cum le plac lor mai mult ... sunt mai multe variante ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La 30 de ani se sarbatoreste nunta de perle.
Pregateste-le un dinner romantic la voi acasa si ori va duceti voi la ei si-i lasati ca doi porumbei sa manance, ori, daca le place mai mult sa fie familia in apropierea lor, mancati impreuna, festiv. Si decoratia as face-o cu niste perle. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ma scuzati, am zbarcit-o. Asa-i, nunta de argint e la 25 de ani. Bine ca m-ati corectat!
Imi place cina festiva propusa de Kalua, cu decoratiuni perlate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Sa stiti ca e o idee buna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa planific chestia asta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:44 PM |
|