![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Zilele ce au urmat s-au scurs intr-o alternare continua intre agonie si extaz. Amintirea sarutului ii facea inima sa salte intr-un ritm nebunesc, iar gandul ca aceasta iubire este imposibila o aducea in pragul disperarii. N-a mai iesit din casa zile in sir, o deranja orice contact cu lumea. Nu mai raspundea la ... citeste Tarziu V
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
of, de cand asteptam continuarea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Imi cer scuze, am avut un moment de pana de inspiratie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Jos palaria pentru talentul tau, Szi!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szi!
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sper ca mai urmeaza, coz i'll be waiting (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:37 AM |
|